Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Україна вже мінімум років 7 вагітна новими постатями. але ніяк не розродиться.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І до чого це ХОРОШО доведе?

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Слухайте, люди, я ніколи не була прихильницею Юльки і нині нею не є. Але те, що робить зараз банда Януковича, то поза межею будь-якого розуміння. Справедливі і чесні знайшлися! Та за тими мірками, за якими вони судять Юльку, їх самих вже давно треба розстріляти без суду і слідства. :ireful: Знайшли в її оці пилинку, а свої колоди навіть і не приховують. І тут ще є люди, що цього не бачать? о_О Чи заздрість таких, як Мокбо, останні мізки висушила? Мокбо, вам Юлька особливо що поганого зробила, що ви будете тішитися, як її посадять? Невже тільки те, що молодша від вас, красива жінка і досягла так багато і фінансово, і в сфері політики? ;) То хто ж вам не давав позмагатися з нею? І ви і вона - люди однієї епохи. І ви і вона вмієте добре тріпати язиком. І ви і вона були при зародженні комерційного руху в Україні. Тільки вона досягла і багатства, і слави , і популярності, а ви чого досягли? Тільки того, щоби позубоскалити вміти? І жовччю застоєною побризкати? Так від того рак буває, чули таке? То ж краще побережіть здоров"я, бо банда Януковича вам його не компенсує.... ;)

4. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Олька, а Ви знаете, как изначально она достигла богатства?
    Не надо списывать на зависть. ТО есть если человек считает кого-то коррупционером, то это из зависти. И уж точно Мокбо не завидует;)
    А то ведь так можно сказать, что всех, кого ненавидела Юля ... Это было только из черной зависти....
    Хотя, ИМХО, во многом это так.
    Вся ее оппозиционность зиждется на обиде, что ее оторвали от газового корыта:pardon:

Тогда можно сказать, что пан Гранд завидует всем олигархам Украины, не?

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Я за вас не знаю через що ви Юльку рахуєте корупціонером: чи через заздрість, чи через незнання, чи ще через що. Я тільки бачу, що ви в цій темі так стараєтеся, ніби вам Юлька особисто щось зробила. Та вони всі корупціонери і були і є! Почитайте ще раз мій пост. Мені Юлька ні сестра, ні кума, ні сваха. Мені просто дивно, що чи люди посліпли, чи подуріли, що не бачать, як бандюковичі самі нагло розбазарюють Україну, розкрадають. А Луценка і Юльку показово судять за 5 копійок і при цьому не ховаючись крадуть мільярди. І якщо говорити про корупційність, то Юлька проти цих матьорих вовків невинна овечка.

Ви мені це розказуєте? [​IMG][​IMG][​IMG]

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Так як і всі вони. Якщо судити, то всіх. Нема в Україні ні одного, хто би його нажив чесно. Чи може ви по-іншому вважаєте? ;)

Вам вона про це сама призналася, чи ви залізли їй в голову, чи вам то Господь Бог сказав? Ну от нащо "догадки строїти"? І взагалі, вам тільки Юлька заважала коло того корита? Інші ні?

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та ні, Олько, усе Ви кажете правильно. Справа у тому, що у нас УСЯ влада, за УСІ роки незалежності була шляхом до збагачення незаконним шляхом. Зараз з Тимошенко класична ситуація "вор у вора дубинку украл", От вони за цю "дубинку" и борються. Плюс у тому, що прийде до влади інша команда, вона вже побоїться так нагло себе поводити. Уявімо, що свого часу у Януковича заберуть "Межигір"я", а його со-товарищи посадять. От тоді і буде влада боятися.

8. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

если они Юлю посадят, то фиг уже кто когда другой прийдет к власти, они же понимают, что тогда сразу посадят их.

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

А от тут не погоджусь. ПР хоче правити "вічно" і все робить, щоб закріпити свою владу.
    І суди - це спроба усунути тих, хто може з ними поборотися за владу і залякати тих, хто надіється поборотися. Те, що так недолуго суди йдуть - так у ПР люди, які про це не думають - вони ж "круті" Вони звикли поводитися так на своїй територіі, звикли, що непідсудні... :sad:

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Прийшла до влади помаранчева команда і хоч обіцяла, що буде "бандитам тюрми", але цього не робила, бо дурневі ясно, що починати з розправ з колишньою опозицією то хіба не мати клепки в голові. А от ця "команда", тобто банда, грає без правил. Почала з демонстрування м"язів - тобто з репресій. І це її погубить. Хоча може це і на добре. Бо Господь Бог як має кого пакарати, то розум відбирає.

А ви Степановичу сумніваєтеся, що заберуть? А щодо посадять, то не посадять. Він втече до Росії. Не буде сидіти і чекати, як Юлька. ;)

11. Степаныч

"Хотіти" і "досягти" суть речі різні.

12. Степаныч

Ну от бачиту, у цьому питанні мі з Вами однодумці.
    Сумніваюсь, нажаль.

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

До речі я теж сумніваюсь. Чому? То інше питання.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Степановичу, нічого нема на цій землі вічного. ;) Тим більше між бандитами. Як не забере опозиція - заберуть свої. :) То тільки у фільмах вони живуть "по понятиям". ;)

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

Нажаль, поки усе до цього йде... :sad:

16. Степаныч

Поки що усе іде до того, що народ масово на виборах не проголосує за ПР. І ніякі фальсифікації не допоможуть.

17. White Snake

проголосуют за Тигипка, что теперь один хрен

18. Степаныч

За него тем более нет. Как и за литвина.

19. White Snake

не соглашусь я с тобой
    на выборах вернемся к этому разговору

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Тимошенко дві з половиною години сперечалася із суддею
    Прочитала. Писал человек, который находился в зале суда. Аналогичные описания есть и в других СМИ. Это же прочитали и юристы. Один из них участвовал в нескольких политических судах, спец по земельному праву, второй - спец по экономическим вопросам. Оба беспартийные. Один полностью аполитичный - даже зло берет :)). Спросила мнение - оба прокомментировали - судья нарушает, затягивает, злоупотребляет...
    - ничего не препятствует тому, чтобы пригласить враче Тимошенко и дать возможность осмотреть ее и взять кровь на анализы. Это можно сделать в присутствии врачей СИЗО.
    Нет ничего противозаконного в том, что адвокат отказался сесть - это никак не мешает ведению суда, не нарушает дисциплину и порядок.
    Требование Тимошенко дать ей время для подготовки к даче показаний - не противоречит законодательству. тем более в деле, где так и не удосужились сформулировать за что и по каким статьям обвиняется Тимошенко, где была толпа свидетелей, которые рассказывали, что хотели, а не свидетельствовали, где свидетели меняли показания в зале суда...

За процессом наблюдает немало людей с юридическим образованием, в зале постоянно представители зарубежных стран, общественных организаций, СМИ... И при этом судья тупо нарушает все, что хочет, по каждому поводу бегает "совещаться". :scratch_one-s_head:
    Я, конечно понимаю "Юлька-воровка"...:pardon: А суд какой? А судьи кто?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)