Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Совершенно точно
    Юля - ярко выраженный разрушитель
    Ее бы энергию да в мирных целях:scratch_one-s_head:

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

и че она разрушила?
    Огласите весь список, пожалуйста. :)

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хай рушить. Це у 2004 році я казав - не можна посадити "бандитів у тюрми", не можна заборонити партію ригионів, не можна покарати винуватих у фальсифікації виборів, бо їх занадто багато, це не демократично, так можна півнарода звинуватити, це наше життя, всі ми винуваті, треба поступово будувати правову державу, крок за кроком.
    Сьогодні я змінився. Я озлоблений дебілізмом нашого народу, який привів януковича до влади. Совки хочуть сталіна, лукашенка та путіна, що ж, треба прийняти їх бажання до уваги, та на противагу їм виставити нашого піночета. Хай це буде Юля. Хай вона знищує донецьких, януковичей, підрахуїв. Я готовий прийняти проукраїнський націоналістичний авторитарний режим. Я хочу крові та м'яса.

4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Хотела она того или нет, но откат от завоеваний 2004 года частично на ее совести. Причем ее часть в том очень значительная.Хотела единоличной власти.

5. OrangeSpring

Именно. Она хотела... единоличной власти. Какие еще завоевания 2004 года ее могли еще волновать.
    Причем Ющенко несколько месяцев шастал по заграницам, пока она откатывала назад:pardon: Ручное управление, ручное повышение курса гривни. За одну ночь, люди, которые откладывали сбережения в долларах и евро, обеднели значительно, только чтобы удовлетворить потребности импортеров из БЮТ:pardon: Так все начиналось

6. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Вначале очень уязвимую и шаткую оранжевую коалицию, а потом пустила под откос все, что еще оставалось от промышленности.
    Юля-премьер - это "накание господне" для экономики.

7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Вы уверены, что это именно Тимошенко?
    Зачем это было ей? Как раз Юля была заинтересованна, чтобы все шло по сценарию майдана. А вот Ющенко и Мороз имели свой интерес. И, что нельзя исключать, они имели договоренности с некоторыми представителями ПР.

Тут без комментариев. Могу анализировать только по своей области - информация ничем не подтверждается.
    [OFFTOP]Имею отношение к крупной с\х фирме - как раз наоборот. [/OFFTOP]

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Примітивізм "рассуждєній" довершений. В кому хоч (Януковичі, Юлі, москалях, євреях...) шукають причини, а ось в особисту відповідальність майже ніхто не заглядує. 30 мільйонів дурнуватих постколоніальних українців все на кухні з кумом торочать "яка ця влада погана, от би мені автомата". Та приходить похмільний поенеділок і ці "хєрої!" йдуть покірно підставляти свій зад якомусь примітивному прорабу-начальнику.
    Я був на Хрещатику сьогодні. Не більше тисячі людей біля наметів, від цієї мізерної кількості людей якась внутрішня напруга. При спробі підійти до вільного мікрофона мені дорогу перегородив депутат Пашинський, який це пояснив не бажанням допустити провокації. Чисто більшовицький стиль все контролювати. Лиш Доній , який мене знає, сказав, що варто допустити мене до мікрофона. Зверніть увагу, вони як замполіти хочуть вести пропаганду, а прийшлим людям відводиться роль статистів-слухачів. Після мого ж виступу той же Пашинський сказав, що радий би ще бачити мене біля мікрофона, але бажання мати справу з такими боягузами в мене вже не залишилося.
    Томенко замість "покласти неефективні мандати" робить спробу зібрати сесію, на якій крім пшику нічого не буде. ЗМІ, піджавши хвости, все торочить про "пограбування банку" та 20-річні віхи історії сурогатної держави. Але найбільший біль від "тисячі" на Хрещатику. Перспектива - читайте історію грецької Беотії, яка проспала свій кінець.

9. bayard

bayard Дуже важлива персона

никто

10. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Тов.Р, сами то поняли, что сказали? Картина маслом: Юля вымагает взятку у Вовы:))

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:))
    Во,во...Я вже говорив,що подивимось скільки массонів в Києві , які прийдуть лідера підтримати! А якщо лідер Турчинова вже і прийшов без грошей... Ну то хто його підтримає? Хіба що массони Західної Європи! А в Центрі Європи вже зовсім інша п'єса розігрується!
    Так то воно! Ви троха задалеко від східно-європейських думок! Боротьба проти Ющенка відірвала Вас від реалій нинішнього дня!
    Таким останнім днем,як ви оповідаєте...був коли перший день утворення УПА.
    Уважніше читайте історію, Прохвесор!:))

12. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

quote=ELiKA;655837] Как раз Юля была заинтересованна, чтобы все шло по сценарию майдана. А вот Ющенко и Мороз имели свой интерес. И, что нельзя исключать, они имели договоренности с некоторыми представителями ПР.[/quote]

У Майдана не было сценария, только блестяще сыгранный народом экспромт.
    Все после - опять никакого сценария (его просто забыли написать, по недоумию), но начался другой экспромт - перетягивани одеяла на себя. И активнее других в этом была Юля, что неудивительно, с ее-то драйвом.
    "Нельзя исключить" - не комментирую.
    И Прокіп прав - то, чем мы занимаемся - досужие разговоры.
    Перспектива? - Печальна, но закономерна - второго Майдана не будет, народ послал своих "лидеров" на три буквы. И Юлю тоже.

13. OrangeSpring

Инга. Мой выбор - не Юля :)))
    :yahoo::yahoo::yahoo:

И я от него не отказываюсь:yahoo:
    И мне за него ни капельки не стыдно, и оправдываться я ни перед кем не намерена.

14. OrangeSpring

Милена, ну экспромт был только со стороны людей, пришедших в первые дни на Майдан. Все остальное было спланировано:yahoo: И Юля знала, что это был ее реальны йи главный шанс прорваться на вершину Олимпа. Если она, как вы думаете не планировала и бла бла бла - это значит никчемный политик была. Но она вовсе не никчемный политик. Она умная хищница, с огромной энергией, идущая к цели. И да - вариант с Майданом был для нее шанс и ступенька. У Ющенко были варианты. причем, неплохие... Но с 2002-2003 года он сделал свой выбор.
    Ну не бывает стихийных революций. Их готовят. Ели на них нет причин объективных - они ни во что не выливаются

Сейчас причин для революции нет. Достаточного набора причин!

Поэтому все Юлины усилия напрасны

15. bayard

а у вас воду отключили?
    совсем нет, это Саркози президент страны члена ЕС.
    интересно наблюдать как одно и тоже событие вызывает у людей прямо противоположную реакцию:))
    недовольство Москвы вполне понятно и объяснимо.
    это прямая дорога к денонсированию газовых договоренностей в одностороннем порядке.

16. bayard

вы все еще не понимаете что и Пашинский и Томенко просто пиарятся на этом?

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Дякую, що зайвий раз дали мені потішитись своєю прозорливістю. (Вибачаюсь за нескромність). Я ніколи на Ваш рахунок , стосовно політичних переокнань) не мав ілюзій, і навіть читаючир Ваші правильні (на перший погляд) слова, все рівно відчував якийсь неприємний (теж в політичному плані) присмак. І таки не помилявся. Хоча і хотів би. Ви звичайна осовочена жінка, хоча те що активно цікавитесь політикой це вже Вас відрізняє від тих курок які тільки живуть кухнею та любовними романами.
    Вам не соромно за те що Ви нагадили самій великій країні в Європі. Це теж показник цинічності і не дуже чіткої власне політичної позиції. Я маю на увазі слова раніше висловлювані Вами стосовно того, за кого голосували, і за кого Вам не соромно.
    Ви можете роками кататись по Європі і лише на день завітати до Харкова, але цього цілком достатньо, що совковість Ваша (генетична, як виявляється) повністю відновлялась. Це як після тривалої парилки коли виганяєш протягом тижня зайві кілограми випити один бокал пива, і вся зігнана за тижень вага миттєво відновл.юється. Ваш совкізм і москвізм генетичні. Як би Ви не пручались і не віднікувались - це факт відбувшийся.

18. ГРАНД

Не знаю Пашинського. А про Томенка, якого знаю особисто і доволі давно- категорично не згоден.

19. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

А неплохо пр промыла мозги наснлениюэлекторальному ,им на голопу теперь срать можно, а уних главное в голове "чтоб юля сидела!"...

20. ГРАНД

Ви брехлива і непоінформована стерво. Вибачте за грубість. Ви звичайна догнецька -московська потвора, яка меле язіком, не маючи уяви про що меле. Простіше кажучі, Ви Богословська. А ще простіше - дура!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)