Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by ГРАНД, Aug 5, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Так Тимошенко ж "страшная женщина"...:rolleyes:

А если серьезно, то нарушений полно, кто только об этом не говорит и в Украине и за ее пределами - а воз и ныне там.
    Неадекватная мера пресечения и ей ,и Луценко, и другим фигурантам всех этих политических дел.

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Абсолютно верно. Только отработка разная бывает. Одни вкладывают чтобы поменять законы что бы легче было вести свой бизнес и как следствие увеличить прибыльность его, другие что бы дорваться до кормушки распиливания бюджета и всего прочего....

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як червона ганчірка для бика на кориді.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви диню хоч помідором назовіть, але вона все рівно буде динею. комуняки в обличчі О.Ткаченка (до Речі цей покидьок теж мій земляк, і особисто знайомий членами його рідні, якийх він проштовхував на всі можливі посади, тому я знаю про що говорю)

Ага. І для цього вперто у другий тур вивели комуняку Симоненка. Суть не вловили?

,
    Ви самі себе лікбезуйте. Як що получиться. Для віднімання голосів на заході , вони розкололи рух. А головну роль в тому розколотому русі на користь Кучми відігравали пан Удовенко і Ко. І аж ніяк якась там аграрії чи селяни.

Та Ви кричіть що хочете, але як що пригадати не можете, то не можете.

І бути не могло. І я відкрию Вам тайну. В Україні до цьогодня всі перемовини та компрміси, домовленості, союзи та ворогуючі альянси створювались і створюються виключно кулуарно. І можете хоч до несхочу кричати "карамба" чи про міфічність, так воно було , є і надіюсь колись таки не буде. І як що вже на те пішло , то подивіть ся що тоді від мороза, хоч і мало, але перебігли люди саме до Тимошенки, і жодного до НУНС.(Луценко за виключенням Луценка, який вийшов здається із СПУ до того).

Які він виконав обіцянки? Особисто з Морозом я не знайомий, це точно. але знайомий з його регіональними лідерами. У мене немає підстав їм не вірити.

А-а-а Луцнко? Так я ніколи на його рахунок і не був високої думки. Між іншим Ющенко його теж дистанцюював.свого часу і правильно зробив.

5. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

знову багато сказано, але не за темою :)
    та яка там впертість? :)
    якби кучмісти за допомогою нинішніх "опозиціонерів" не втопили Мороза, то президентом був би він

може Ви розкажете, як вони це зробили?
    пс. тільки не тре знову розмов ні про що. :) давайте конкретику

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Впертість та точной розрахунок.
    Ні не був би. Бо дуже великі ставки були.Як би кучмісти не розіграли в багатоходових комбінаціях Симоенека в якості маріонетки, то сьогодні б ми відмічали роковини загибелі не журналіста Ґонґадзе, а "чесного та порядного політика" О.О. Мороза. Можна навіть вважати, що Морозу врятував життя Симоненко.

Нічого особливо нового тут розповідати немає потреби. Це банальний перекуп Морозівського оточення. При чому тих хто на кого ніколи б і не подумали. І таким чином змушуючи мороза мимо його воли грати в їхню гру.
    Як би Вам поконкретніше.:scratch_one-s_head:Коротше. Мороз, сам себе перехитрив. О! Так буде вірніше.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікава позиція. Людина повідомила про якусь придуману дію, а ось повідомити про її технології просить зовсім необізнану в цій фантасмогорії людині.
    А взагалі то, АРЕШТ Тимошенко сповз до хитрого Мороза, який до цього ніякого відношення не має.
    Ось по таких кривих та непослідовних рейках ми й пробуємо прокладати державу.
    Дійсно логіку культури "рашен" умом не понять.

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

интересненько, шикарненько....
    мэм, вы название этой темы читали? при чем тут Тигипко? я где-то о нем говорил?
    у вас все в порядке?
    вы хотите повоевать? таки Оникс вам расскажет чем заканчиваются такие войны....ничем...
    что вы хотите доказать? себе или окружающим?

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Під "нічєм" цей автор має своє продовжуюче пустословство на 100 сторінок.
    Так як там з легітимністю АРЕШТУ? Чи ці Баярди з Мінні вирішили це заболтать в стилі Кірєєвих?

10. bayard

bayard Дуже важлива персона

в корне неверно. бюджет формируется из налогов на бизнес. из доходов лиц.
    чтобы было легче вести свой бизнес нужно уменьшить налоги на себя любимых, т.е. на свои конкретные предприятия, и увеличить на другие. это как раз то чем занимаются наши депутаты.

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Легітимно/не легітимно... Не треба було закривати.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ще один Степанич Кірєєв з логікою, яку "умом не понять".
    Степанич, так вашій культурі що ближче та дорожче - римське ПРАВО чи суздальські ПОНЯТИЯ? За що Юльку ваша банда арештувала?

13. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

эх, где бы таких взять...
    может скинемся да прикупим?

14. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

что бы легче было вести свой бизнес, конкуренция должна быть здоровой, налоги внятные и полномочия фискальных органов не беспредельные.
    а проще всего бизнес продать, ломануться во власть и оттуда рассказывать, какие налоги надо платить, не так ли?

15. Степаныч

Ничем не могу Вам помочь.:pardon:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

і 500ам.дол. за газ впридачу. Ох і "братки".

17. Степаныч

500? Вы не путаете?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В вашому Кремлі ніколи нічого не плутають. Хіба що тільки з: викупними туркам за полоненого Петра, відкупними Тамерлану під Єлєць, віддачею награбленого в Україні за 300 років, віддачею боргу по Ощадбанку та Ленд-лізу, статтям Березневого московського договору...

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Я бы продолжила вопросы:
    6. Нужна ли в данный момент Тимошенко самой себе на свободе?

Читала чье-то мнение, что Юля ну просто гениально срежиссировала свою собственную посадку.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повторюю в ...раз, по якій статті її посадили за грати?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)