"Апостольська церква і сучасне християнство"

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Мих, 20 кві 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

видно, гордість перемогла..........

Так само, як і ви себе.

Останнє редагування модератором: 12 чер 2009
  2. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ото насмішили :haha: Одразу придумався слоган:
    А ви вже "відродилися" від
    ? Тоді ми йдемо до вас! ;)
    Дарю.

3. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ви очевидно вважаєте свій допис дотепним.:mocking: Я знаю, що багатьом хочеться до КОГОСЬ іти. Ідіть до Господа і Його Слова, а біля кого будете - питання другорядне.;)

=================================================================================================
    Хотілось би почути думку форумлян: чи живемо ми зараз у переддень Суду і приходу Царства, чи це по ознаках - дуже ще далекі майбутні часи?

4. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

я гадаю , що жевемо в останні дні по ознаках, які є у Писанні.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

так думали майже усі в усі часи.

6. Нецікавий

тоді виходить, що я серед тих, хто "майже усі"))))

7. Зануда

Зануда така зануда

А я думаю, що порядний християнин, замість дошукуватись знаків кінця світу має покластися на Божу волю і "жити так, наче маєш померти завтра, а працювати - ніби вік твій не буде мати кінця"(с) У перекладі це означає, що поступати треба так, що якщо раптом завтра треба буде за все відповісти перед Богом, то не буде чого соромитись, а роботу свою виконувати на совість, так ніби вона має служити комусь цілу вічність.

• Подобається Подобається x 1
  8. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

ці ознаки чітко описані в Біблії то чому ми не повинні на них зважати?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

і призначати дати кінців світу... хороше заняття, головне "корисне".

10. Даяна

Даяна Well-Known Member

Погоджуюсь з вами. Ісус попереджав зважати на те, щоб той день не застав зненацька. Але Він говорив про ознаки, мовляв - дати не знає ніхто, крім Отця, і це станеться тоді, коли виповняться всі ознаки. Якби це не було б важливим, то Він би і не наголошував на тих ознаках, чи не так? Звичайно, що для спасіння це ролі не грає, бо треба бути готовим завжди. Але оскільки ознаки подані, то нема причини відкидати і обговорення тих ознак. Я задала це питання, зважаючи на те, що ті ознаки настільки нечіткі, що їх приписували різним минулим періодам і в минулому часто казали, що живуть у час кінця.
    Чітко описані, хоча самі по собі не чіткі настільки, щоб можна було бачити хоча би приблизний час (не кажучи вже про роки, які так люблять придумувати С.Є.)

11. Сергій аспірант

Якщо порывняти ъх з описами в книзі Даниїла та Обявленні то вказівку отримаєм на 20 ст. єдине ми нем ожем знати скільки триватиме період названий останніми днями

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергію... ще один маленький факт... 20 ст. вже минуло........ але то таке... нє?

13. Сергій аспірант

мова йшлп не про Армагедон а про початок останніх днів і писав що ми не можем знати скільки триватиме цейй період

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

початок кінця, нє? просто ті дні перетворилися у тижні, місяці, роки, десятиліття, вже й століття пройшло....

15. Сергій аспірант

в єврейській мові слово день може означати тривалий період часу

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ось Вам деякі ближчи до нас історичні постаті, що наперекір найкращим своїм бажанням накоїли лиха: Наполеон, Горбачов, Ющенко.

Не раніше за Расела :tongue: Думаю, там у пеклі є священики. Нагадаю літературних героїв: з "Ґедзя", зі "Співаючих у тернях".

Ви явно не читали про названих мною священиків, або читали "викривання" атеїстів радянського періоду.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну добре, зрозумів, Расселу і свідкам конче тре було використати єврейське поняття "день"... звичайно це внесло конкретику у розуміння дати кінця світу і запобігло збаламученню людей.

А чому СЄ назначали дату кінця світу, коли Ісус сказав, що ніхто не знає... невже вони себе вважали не менше, ніж Отець?

18. Нецікавий

Дії 1:7 :give_rose: і крапка!!!!! ))))

19. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

це була помилка. і СЄ вже дуже давно не говорять про дату кінця світу.

а чому всі так люблють мозолити це питання, не помічаючи своїх прогавин??

20. Нецікавий

хватить "мурдувати" cвідків за кінець світу , тут "діюча сила" пострашнее будет....

а де твій аватар? :)