"Апостольська церква і сучасне християнство"

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Мих, 20 кві 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

не знаю, хто такі, але для чого так глибоко?
    все є на поверхні?

"Вірую в єдиного Бога Отця........."

2. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

вибачте за оффтопи!(((((( модератори

Останнє редагування: 30 тра 2009
  3. Зануда

Зануда така зануда

А я бачу, що культури ви так і не навчились.

4. Нецікавий

почитайте цих авторів Даяно, якщо буде час: Дерек Принс, Клайв Льюіс.
    "твердая пища" не молоко. а хоча може ви вже і читали....
    Джон Буньян " Путешествие Пилигрима" - чудова алегорія

вибачте будь-ласка, я просто констатував факт, бо якщо гляните вище, то там нове питання стосовно католицького вчення...., яке ні як аж не збігається з Писанням....

Е́ресь (греч. αἵρεσις — «выбор, направление, мнение») — сознательное отклонение от догматов веры, предлагающее иной подход к религиозному учению; выделение из состава церкви новой общины. Не следует смешивать с расколом.

це добре, я також вірую в єдиного Бога і ще читаю християнську літературу, людей водимих Духом Святим у яких чудові християнські проповіді і християнська література, а також інколи дивлюсь телевізійні канали СNL , Lіfe, TBN на яких також хороші проповіді трапляються.

Останнє редагування: 31 тра 2009
  5. Levko

Levko Well-Known Member

Я думаю, це є нормально, що "не всі молодші слухають старших, і дехто навіть намагається сподобатись Отцю, відштовхуючи інших"
    Хіба інакше відбуваєтся з дітьми..????
    Або, думаєте, що відбувається тут на цій гілці між шановними дописувачами, як не намагання сподобатися Отцю, відштовхуючи інших...:)
    Думаєте Бог цьго не бачить і не розуміє...?
    І любить Він, напевне, однаково як одних так і других...:):)

Погоджуюся з Вами, і можу додати, що таке очищення зараз переживють як і Православна, так і Протестанська конфесії...

6. Даяна

Даяна Well-Known Member

А для чого питати, коли і так усім відомо, що священики називають себе отцями, їх так називають, а Ісус казав не називати.
    Звичайно і ви б зрозуміли слова Ісуса, якби серйозно і неупереджено почитали Біблію. Бо література - це добра річ,але як сказано у Писанні "досліджуйте все, а доброго тримайтеся". Толку з того, коли ви читаєте всякі там катехизми, а пояснення суті хрищення відкидаєте як у Біблії, так і у літературі шанованих вашою церквою "отців".
    Саме описаним вами чином накопичувались якимось "духом" "знання" про вигадані індульгенції, лімбо, чистилище, непомильність, цілування папі ніг, освяченні за гроші помешкань і т.п.

Ви можете біблійно заперечити наступне ??? :
    1. У Писанні немає новозавітньої касти священиків як посередників між Богом і людьми і так нікого з апостолів не називали.
    2. Усіх священиків замінив ОДИН Ісус.
    3. Християнин приносить духовні дари і кожен християнин може зодягтися у духовне священство, яке не є кастою посередників між іншими людьми та Богом. Новозавітнє священство (святість) - це стан душі.
    На доказ цього - БЕЗЛІЧ пояснень, особливо у посланні ап.Павла до євреїв.
    Будете продовжувати схоластику, чи покажете мені новозавітніх священиків-посередників між Богом і людьми?

7. Даяна

Даяна Well-Known Member

Читала Льюіса "Чотири любові", а "Путишествие Пилигрима" не доводилось.
    А по темі священства і священиків є хороша стаття Вейна Джексона:
    http://www.christiancourier.com/articles/426-exploring-the-concept-of-priesthood

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даяно, ваші дописи інколи піднімають настрій. Вам би у "криве дзеркало" фейлетони писати. Скажіть, Авраама ви дійсно вважаєте біологічним татом багатьох народів?

Бідний Авраам....

:haha::haha::haha:

До чого доводить самоосвіта... головне так складно і файно виходило.... а тут сміх курам.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даяно, то Бог з нею цією, з "правдою", пишіть, щось таке, щоб хоча б не соромно було повірити, нє?

:dance2::dance2::dance2:

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Зате як помпезно себе подається, на це потрібен неабиякий талант.:cry:

11. Даяна

Даяна Well-Known Member

До чого вас довела католицька самоосвіта:sad: Смієтесь із наведених мною слів Бога.... :sad:
    Фейлетони про тимчасове пастирство Ісуса чи ще якусь там єресь пишіть ви, дорогенький. Якщо ви слова Бога називатимете фейлетонами, то я у такій же манері поговорю з вами про ваш рівень знань.
    І ви прийміть співчуття за те, що смієтеся над словами Бога, який обіцяв Аврааму, що той стане батьком багатьох народів. Ви цим самим смієтесь і над самою собою.

Спеціально для вас обох,- біблійний ЛІКБЕЗ:

"І дам Я Свого заповіта поміж Мною та поміж тобою, і дуже-дуже розмножу тебе. Я, ось Мій заповіт із тобою, і станеш ти БАТЬКОМ БАГАТЬОХ НАРОДІВ. І вчиню Я тебе дуже-дуже плідним, і вчиню, ЩОБ ВИЙШЛИ З ТЕБЕ НАРОДИ ." Буття 17:2 ,4

Ці слова повторює ап.Павло: «як написано: Отцем багатьох народів Я поставив тебе, перед Богом. Він проти надії увірував у надії, що стане батьком багатьох народів, за сказаним: Таке численне буде НАСІННЯ твоє!». Рим. 4:17,18.
    Я це вже навела для близькозорих у пості 841. Хоч би відкрили Біблію, а не фейлетонний катехизм, і почитали.

Саме у такому розумінні юдеї називали Авраама отцем. Інститут священства встановлений Богом вже після Авраама. (http://ru.wikipedia.org/wiki/Авраам "Авраам - родоначальник еврейского народа")
    Пізніше те, що стосується обітниць Авраама, на основі Єз.21:32,33; Матв. 21:43; Гал.3:29 переходить до духовного насіння Авраама.

Отож, не робіть із себе недоуків, і не вживайте слова "сміх курам" і "фейлетони" стосовно біблійної цитати "батьком багатьох народів", взятої із слів Самого Бога.

А ТЕПЕР, РОЗУМНИКИ, ШУКАЙТЕ ОБОЄ У ПИСАННІ ПРО НОВОЗАВІТНІХ СВЯЩЕНИКІВ - ПОСЕРЕДНИКІВ МІЖ БОГОМ І ЛЮДЬМИ.;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даяно, ви ж не Бог.:)

Хіба Бог сказав, що Авраам біологічний батько багатьох народів?

Ну де ж так можна макарони вішати на вуха парафіян........:haha::haha::haha:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та знаємо ми то все, ви нам про "біологічний" розтлумачте, а то ну ніяк.....:haha::haha::haha:

14. Нецікавий

Льюіс "Просто Христианство" , "Письма Баламута" в неті найдете,
    Джона Буньяна також не обменіть. цікаво що він у 17 ст. писав.

а от "Чотири Любові" я не читав... цікво...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

про біологію шо небудь... та скажіт...

16. Даяна

Даяна Well-Known Member

Звичайно скажу.Ви у школу підіть, посидіть на уроках біології, послухайте про те, що таке "насіння", потім почитайте Біблію,подивіться у якому значенні вживається там слово "насіння", у якому значенні воно вживалось у Старому Завіті взагалі, чи Авраама зокрема, почитайте різницю між кровним (біологічним) спадкоємництвом через продовження "насіння" і духовним, (Ось як апостол Павло пояснює різницю між біолгічним (тілесним) і духовним спадкоємництвом Авраама з допомогою слова "насіня": "і не всі діти Авраамові, хто від насіння його, але: в Ісаку буде насіння тобі. Цебто, не тілесні діти то діти Божі, але діти обітниці признаються за насіння") ........ а потім вже і смійтеся з себе....:)

А ПОТІМ ПОШУКАЙТЕ У ПИСАННІ ПРО НОВОЗАВІТНІХ СВЯЩЕНИКІВ - ПОСЕРЕДНИКІВ МІЖ БОГОМ І ЛЮДЬМИ.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

та при чому тут школа?

я читаю ваш допис і мені все ясно: Авраам був біологічним(тілесним) батьком багатьох народів.

:haha::haha::haha:

я розумію, що то є бздури, але мені цікаво глянути, як ви будете виходити з того кута, в якому ви просто обманули себе і читаючих...

Продовжуйте, мені, необізнанему цікаво знати про значення слова "Отець", через що ви, нерозуміючи суті справи, наїхали на католицьку віру....
    Продовжуйте, продовжуйте, не з"їжджайте з теми.:)

18. Нецікавий

ВИХОДИТЬ ЩО КАЗАВ .....

«як написано: Отцем багатьох народів Я поставив тебе, перед Богом. Він проти надії увірував у надії, що стане батьком багатьох народів, за сказаним: Таке численне буде насіннятвоє!».
    Рим. 4:17,18.

насіння ( з грец. spermatos, сперма)

насіння = семя (на рос.)

Спе́рма (от греч. σπερμα — семя), семя, эякулят (эйякулят) — жидкость (мутная, вязкая, опалесцирующая, светло-серого цвета), выделяемая при эякуляции (семяизвержении) мужчинами, а также самцами животных. Состоит из сперматозоидов и семенной жидкости.

так що на рахунок неуків хтось всетаки правий.

а у Гал. 3:29 -мова іде вже про духовне насіння.

вот вам і тлумачення, і не сміятись треба а плакати:girl_cray:

ага ще б розуміли....:haha:

Останнє редагування модератором: 31 тра 2009
  19. Даяна

Даяна Well-Known Member

Та з ким там говорити.. Глумляться над наведеними їм словами Бога...:cry:
    Чомусь з лімбо, цілування папських ніг, індульгенцій і іншого подібного не сміються.
    А може Мих думає, що розмноження через насіння- це хімічний, а не біологічний процес, га????

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Молодець!

Тільки я не про те питав!

Я питав про біологічного(тілесного) батька, яко писала Даяна.

а де твій аватар? :)