"Апостольська церква і сучасне християнство"

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Мих, 20 кві 2009.

1. yasam

yasam Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Святкування великоо міфу. Та н еможна вищанчити дату хритиянізації Русі, боцебуло тривали процесом.
    По суті єдине щло ттут можнавідзанчати. т оце заснування Київської митрополії.
    Про сто клеркиальні кола роблять собі рекламу на міфі про "хрещення Русі". Хоч би дали слвоо хоч одгнмоу гармотному історику.

3. yasam

yasam Well-Known Member

4. Сергій аспірант

Не можливо було Хрестити Русь за один день. Те що длдей зганали в річку не зробило їх християнами.
    Якщо у Вірменнії - першій крахні де ххристиянство стало державною релігією, Римі хрситаиянство було прйито як державан релігія. через те що християн було багато і вони мали значиний вплив, то в Київській Русі ситуація була іншою - приймалась релігія. яка була в явній меншості.
    Але як івсюди. це було політичне рішення. Пр оосвітуінавчанян ніхто не дбав.

5. yasam

yasam Well-Known Member

Цитата з вікіпедії
    "Ярослав Мудрий був високоосвіченою людиною, він дбав про освіту і культуру свого народу, заснував при Софійському соборі школу і бібліотеку. За його ініціативою почалася в Києві праця над перекладами грецьких та інших книг на церковно-слов'янську мову, переписано багато книг, був укладений літописний звод."

6. Сергій аспірант

В Ізраїлі навіть звчиайний силянин моусив вміти читати, бо відцього залежало його знаня заону . а от же і життя.
    З апстолів лигше Павло мав освіту, усі інші були звичайними, простими людьми.

Чи буцло таке у хистиянському світі? Більшість кололів в сероедньовіччі були неграмотними, пр опостих людейгоді і казати.
    Я рослав мудрий вжив хзаходів. вже після офіцйогого приянття зристянства.як державної релігії.
    Я ж говрю пр оте що дт ого ,як людей хретсили у Дніпрі їх не навчали і вони не розуміли занчення цієї події.

7. yasam

yasam Well-Known Member

Так їх не сатані заставили поклонятися, а Богу. В чому проблема?

8. Сергій аспірант

Проблема в тому, що заставили. Бог ніколои ініког он е щзаставляв служити собі. Чого ж люди примущують інших це робити?
    Може варто прсиухатись до думки Єгови. з приводутаого якого полклоннія він собі бажає?

9. yasam

yasam Well-Known Member

Слухайте свого єгову. Адже це до вас сатана в його образі звертається.

10. Сергій аспірант

Можна подетеальніше про це?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от візьміть, Сергію, Святе Письмо і знайдіть хоть якісь натяки на вашу організацію. Ви ж не зможете ідентифікувати те, що написано про церкву, яку Ісус Христос створив. Ваша організація не бере початку від тих часів, вона не є апостольською, апостол Петро не є главою вашої організації.
    Іншими словами, організація СЄ не є Божий план. Тоді я вас запитаю, чий же план є створена наприкінці 19 століття вашої організації?

• Подобається Подобається x 1
  12. Сергій аспірант

петро був тактиимм самим звичайним аспостлоом як і усі інші. Віне був говлою церкви і всі рішення вцеркві прималис ь колективномим рішенням.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

я й не говорю, що він був говлою, він був головою, читайте уважно.

І взагалі, ви моє питання читали?
    Як ідентифікувати вашу організацію у площині того, що ми маємо у Святому Письмі, адже про вашу організацію там нічого нема.

14. Сергій аспірант

Та площина дуже прста - плоди, відадність поглоядам Бібліїї,яку католки приховували століттями.

15. yasam

yasam Well-Known Member

У свідків "Та площина дуже прста -" бабло, відданість поглядам керівників секти, яку вони всіляко намагаються приховати за назвою "християнська організація"

16. Сергій аспірант

Жодний стараыйшина свыдкыв гови не живе за рахунок своєї релігійної діяльності. Його робота виключно добровільна. Працівники Бетелю повністю знаходятьсяна отуриманні релігійної громадиотримуючи готівкою близько 50 грн в місяць.
    Так причому ж тут гроші?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікава думка. До 19 століття, ясне діло, організація СЄ плодів не давала, бо її не існувало, а як відомо, порожнє місце не може давати плодів. А які плоди ви знаєте від організації СЄ?

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

що раз - то цікавіше...

Свідки гови за чий рахунок живе?

18. Сергій аспірант

Діяльність свідків Єгови підтримуєтсья добровільними пожертвами. УГКЦ запровадило це тільки кілька років тому.

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

Так конкретно про які гроші йде мова?

Ви якактолик хіба не пважаете керівників своеї церкви, не довіряетте їх навчанню?

19. yasam

yasam Well-Known Member

Корчите з себе знавця релігій. :facepalm:
    У вас це зовсім не виходить :mocking:

20. Сергій аспірант

У мене це якраз виходить.
    у вас же невиходить двоести жодного свого твердження.

Хоча судячи по тому,яки й почесний тутул вашої релігйної спільности, ви застсоували до мене в особситі йпереписці, це мене вже не дивує.... .

а де твій аватар? :)