"Апостольська церква і сучасне християнство"

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Мих, 20 кві 2009.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Говорили- балакали...
    Тепер уже думаю, чи варто було про те все говорити, ех... скільки часу втрачено на марно...:sad:
    Але нічого, негативний досвід- також досвід:)
    Бувайте...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

не це найгірше, гірше те, що Зоряна залишитьсся без допомоги.

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Отут подумав: може, варто було би Ромку з нею, та у паломництво. Лурд далеко і задорого, але ж є ближчі місця, де реально були зцілення. Чому би не спробувати?

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не можу зрозуміти однієї речі при дискусії з представниками різних конфесій. Зі сторони католицького вчення - це відкрита книга, зі сторони опонентів... відчуття, ніби взнаю щось сокровенне, яке доступне лиш певним людям, починаю задавати запитання - бувайте здорові. Ніби й нікого не образив.

Левку, поганий досвід - теж досвід. Головне - зробити правильні висновки.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, а яка може бути суперечка? Ви написали: "Не варто в цьому житті виділяти себе окремою кастою під назвою "діти Божі"
    На що на що, а на цю тему в Євангелії нема нічого неясного. Вона чітко каже - діти Божі по вірі в Ісуса Христа. І все! Тільки не треба вірити в "ключі" апостола Павла чи в атца Пафнутія. А в Ісуса Христа.
    Прочитайте хоча б перше послання Івана.
    Ось і ці діти Божі незалежно від конфесії і утворюють Апостольську Церкву.

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Ісус Христос каже:
    -на Петрі збудую Церкву
    -дає ключі Петру від царства небесного.

А у що ми віримо?

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Відкинемо ці слова Господа, тут не повіримо?

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

Чиє послання воно б не було, воно ніколи не спростує Слова Самого Господа.

• Подобається Подобається x 2
  7. Даяна

Даяна Well-Known Member

Апостольська церква. ап. Павло: " Ні срібла, ані золота, ні одежі чиєїсь я не побажав... 34 Самі знаєте, що ці руки мої послужили потребам моїм та отих, хто був зо мною. 35 Я вам усе показав, що, працюючи так, треба поміч давати слабим, та пам'ятати слова Господа Ісуса, бо Він Сам проказав: Блаженніше давати, ніж брати!"
    Дії 20:33-35
    Сучасне християнство. Інший Павло:
    http://zik.ua/ua/news/2012/09/25/370284
    http://news.bigmir.net/ukraine/6173...el-Lavri-napav-na-jyrnalistky-Korrespondenta?
    http://ua.korrespondent.net/ukraine...snik-lavri-pobuduvav-sobi-zamisku-rezidenciyu

8. Vnebo

Vnebo Well-Known Member

Слава Господу!
    Так і Амінь,шановний Pedre! Бо і я є дитям Божим по вірі в Ісуса Христа!
    Чого усім щиро бажаю!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Vnebo, і у вас є ключі від царства небесного?

10. Vnebo

Vnebo Well-Known Member

Ні,пане Миху,ключів від Царства Небесного немаю,але є дещо набагато краще за ключі-запевнення Господа Ісуса Христа та печать Духа Святого!

Останнє редагування: 2 жов 2012
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

От бачите, а пан Педро (як і пан Левко ) вважає, що має ключі від Царства Небесного. Вони вважають, що кожен, хто є Божою дитиною, має ключі від Цартва Небесного. Тому я й запитав вашу думку.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, ви знову за Петрові ключі вчепилися? Ну ось же наш брат Внебо показав ті ключі, а ви не побачили.:)
    Це "запевнення Господа Ісуса Христа та печать Духа Святого" і віра, що Ісус, син Божий, постраждав за наші гріхи на Голгофі і вірою в нього ми маємо життя вічне.
    І не треба шукати якогось блату чи нести пляшку нектару Петру.;)

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хіба я шукаю блату? Я просто люблю заглиблюватись.:sorry:

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коли народився Ісус Христос?

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Євангеліє в епоху тотальної імітації

16. Даяна

Даяна Well-Known Member

Треба більше молитись Ісідору, щоб зрозуміти і ефективніше полемізувати в інтернеті. :) Щойно завершився день святого Ісідора, якого католики призначили покровителем Інтернету. Кого вони лише не призначали рулити над різними сферами, лиш згоди нікого з них не питали. (не забудьте поставити мінус під цим кумедним ФАКТОМ). :)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чому тут "я зрозумів" до покровительства інтернету?

При чому тут бураки до вареників, Даяно? Так вам вже хотілось мене приплести до покровителя інтернету?

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Там було не "я зрозумів", а "не можу зрозуміти". Логіка проста: Ви в інтернеті полемізуєте з представниками інших конфесій, але не все можете зрозуміти а подекуди важко у чомусь переконувати. А завідувати інтернетом католики призначили Ісідора. Отож логічно (звичайно, лише для самих католиків), аби католики молилися до Ісідора за допомогою в інтернетних полеміках.
    Авжеж, бо вам особисто, не лише як юзеру, але ЯК МОДЕРАТОРУ інтернетсайту, в першу чергу треба молитися "покровителю інтернету" Ісідору. :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви якусь таку фігню пишите, що коментувати нема що.

20. Даяна

Даяна Well-Known Member

А те, що католики призначили рулити інтернетом Ісідора - не фігня ? :)

Я писала про очевидне : http://v-xram.narod.ru/ucudor.html
    Ви це назвали фігнею? Тоді я з вами погоджуюсь. :)
    Православні також підтримали це. Особливо круто там звучать такі фрази: "Кандидатов на эту "вакансию" было несколько, но выбор был остановлен на Святом Исидоре из Севильи. "
    "Хакеры под божественной опекой" :)
    http://ria.ru/spravka/20080404/103751747.html
    http://www.credo-ua.org/2011/04/43175

а де твій аватар? :)