Ага,ага... А вони ше й тоті...дриглі їдєт... З м’яса жорстоко у м є р щ с т в л ь о н н и х живих істот....
Абдурахман, ви робите помилки. Святий Дух пишеться з великої букви. Маю Біблії на різних мовах (5 англійських версій). Скрізь з великої букви. Без винятку. Ось ваш колега Василь принципово пише все з маленької букви (правда не забуваючи імя свого божества - сатани писати з великої). Ви вирішили підтримати йому компанію?
А ви читайте нормальну, не перекручену. І ще одне, я з самого початку бачив, що ви з СЄ. Даю гарантію, що більшість тут присутніх думали, що ви безбожник як і Василь, настільки ваші погляди переплітаються. Це ж стосується і Сергія, правда він відразу оголосив своє "вірування". Вас це не хвилює, чи вам не страшно, що ваша філософія настільки переплітається з філософією безбожників і нічого спільного з християнством не має?
Читайте уважно. У Діяннях сказано: 28 Бо зволилось Духові Святому і нам, тягару вже ніякого не накладати на вас, окрім цього необхідного: 29 стримуватися від ідольських жертов та крови, і задушенини, та від блуду. Оберегаючися від того, ви зробите добре. Бувайте здорові!...
Для мене суттєвої різниці немає в якому перекладі читати Біблію. Якщо ви маєте сокиру, то ви обов'язково маєте бути лісорубом? Я не є свідоком Єгови, хоча дійсно багато в чому з ними згідний. Я поза системна одиниця, і не належу до жодної релігійної організації. А чи обов'язково треба належати до якоїсь конфесії щоб просто вірити в Бога? Чи поза церквою спасіння немає? Хіба люди в праві це вирішити? Там же не написано такого: від крові ідольських жертв. Там є написаний перелік саме того НЕОБХІДНОГО: -утримуватись від ідольських жертв -від крові -м'яса задушених тварин(бо в такому залишається кров) -блуду Ви ще скажіть, що блуд являється блудом лише тоді коли хтось приносить ідольську жертву.
Ага, усе точиться навколо того, "де кому ставити"... Та ні, просто дехто намагається хоч у чому звинуватити традиційні Апостольські Церкви, забуваючи, що, якщо вдасться вимазати іншого дьогтем, все одно будеш не білим, а сірим. Світлосірим чи темносірим. Як там, до речі, з вадами світогляду послідовників пана Расела?
не скажу, так само не скажу про ідольську задушину. Чому? тому що при ідолопоклонінні використовують кров.
Кровянка це та ж кров тільки пісмажена на огні. Хіба від крові настільки тяжко відмовитись?! Залежність виробилась!