Антихрист замаскувався.

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем jasvami, 13 кві 2017.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Колись писав таке:
    "Чем больше добротой я увлекался,
    тем больше зло влекло меня к себе"

2. Коммунарец

Знайшов цікаву книгу онлайн.
    "Деревенский Борис - об Антихристе."
    Як визначити Антихриста і все таке інше, не менш цікаве для роздумів.
    https://unotices.com/book.php?id=183878&page=1

3. jasvami

jasvami Well-Known Member

Правдою, з приведених цитат є те, що християнський світ не зміг видрізнити Христа від антихриста й приняв останнього як першого, називаючи його Христом. Й почалось ото заблудження ще за часів апостольских.
    Розкриття сутності цього блудодійства - "таїни беззаконня", є вбивством антихриста в розумі людей, які здатні зрозуміти цю помилку.
    Вам ще не вдалось позбавитись тої печатки антихриста на своєму чолі.

4. Коммунарец

Ви добре просякли тою отрутою у тому місці, де ви починали і звідки я повернуся нещодавно, тому не дивуюся вашій гіперзарозумілості, серед якої не видно якоїсь логіки. Набір вумних фраз і ніякого розуміння написаного. Ось.

5. jasvami

Намагання обсудити мене замість теми - явний знак відсутності аргументів.

6. Коммунарец

З чого ви взяли, що то вас торкається? Ви чогось стовпи минаєте, а тут що, в око вам попало?

7. jasvami

- Наче, окрім нас, ні з ким вести розмову, хіба-що ви вже почали сам з собою.

8. jasvami

- Саме так і сталось. Намір Павла привязати розум людей до Христа через його казкове зображення, а виявилось, що привязав до антихриста.

9. manur

manur Well-Known Member

@mojaxata, скажіть ще Ви мені, будьте ласкаві - і цю фразу АНГЛІЙСЬКИЙ письменник сказав саме кацапською? Він нею володів?

• Смішно Смішно x 1
  10. Коммунарец

Більшість намірів людини направлені на забезпечення свого благополуччя, а не ближнього свого. Економія на собі - то бережливість, а економія на інших - то жадність.
    Казкове зображення страждань Ісуса Христа? Ось тому, коли будь-хто, хто читає евангеліе, дивиться на всю ту "казку" зі свого берегу, а не зі сторони Господа нашого. Коли людина живе в розбещенні і обжорстві, то про що думає людина? Про страждання Ісуса? Ні. Про те, що взагалі не робити нічого, все мати і щоб всі їй підкорялися (у різніх варіантах по різному).
    В Троїцькому храмі в Почаєві, на північних дверях Рерих зобразив монахів, у одного написано в сувії: "Воскрес Христос і породил демона". Що не дай людям - все перетворять на лайно, а своє ніколи не віддадуть задарма. Виконання заповіту Господа - то плата людини за гріхи свої, а вона не платить. Навіть заплатив за їх спасіння своїм життя, а вони не цінять того. Тільки зростає злоба і жадоба. А ще й захочуть встати на Його місце... Стати богами.
    До речі, коли АХіКа прийде до влади, то у нього не буде бажання знищувати людей, а навпаки спасе їх, але тільки для того, щоб Йому підкорялися і жили по його правилам, а хто не захоче - той буде знищений. Із вогня та в полум'я... Людська природа. Шукають спасіння у всьому, тільки не у Бога.

11. DennyPhantom

DennyPhantom миється в бані

Попахивает теорией заговора

а де твій аватар? :)