Нащо ото засвічувати свої погрози? Тим більше що бан сівача нічого не змінить, бо зерно правди вже посіяно.
- Тим самим визнаєте, що антихристи для вас, - свої. І в тому ви цілком праві, бо всі віруючі християнської релігії - поклонники антихриста.
Я би так широко писок не роззявляв. Отой чорненький, біля годинника, послідовник свідомості Крішни - чемпіон України по боям без правил і призер чемпіонату світу. Богдан Х. Тренує дошколят і школярів молодших класів. Машина для вбивства. А ще його тренер. А ще... Коротше, кульок прихлопніть...
Вибачайте йому, але найсправді у мене ледве не поїхали мізки, поки додумався. Та історія з квитком показала, що якщо бачиш номер "666" на квитку, то це не значить, що при перевірці там справді буде "Звірина". Але істина в тому, що всі кажуть про визначення звірини, але не розуміють про те, що треба читати це як писанину Леонардо да Винчі.
Ні той, ні інший. Щоб визначити поняття "антихрист", треба визначити поняття його без "анти"... Як один сказав - він протилежний Христу.
- Цілком вірно! - Шоб знати протилежність оригіналу, спочатку пізнайте оригінал! Релігія ще незнає ні того, ні іншого! - Тому й поклоняється протилежності, думаючи, що то оригінал.
Так, це дуже цікаво і одночасно й небезпечно. Якщо читати об'явлення от І.Б. 17.1-17.18, то можна сказати, шо "З" разом з "АХ" зничтожать розпустницю на ім'я "Великой Вавилон" - матір розпусти і гидоти землі... Так можно договоритися до того, що... Самі здогадайтеся, до чого. Не такий ... страшний, як його малюють?
А у буддистів і індусів також є свої... Майтрейя і Калка Аватар. Останній - ну прямо з одкровення Івана Богослова... І там таке почалося з подачі Блаватської, Рериха та інших, що навіть не знаю, хто з них хто... Може ви розвієте туман в моїй голові? Ну там про Матір Миру, про справжню істину, особливо мене цікавить картина Рериха (даю її вид). Зверніть увагу на сім зірок, та 10 погорбів і про воду навколо...
Не тим цікавтесь що буде,бо буде тільки те що заслужили, а спробуйте зрозуміти сутність Христа та антихриста, щоб раптом не прийняти другого за першого(якщо вже не прийняли).
Кажу вам три "НІ". В першому - це небезпечно. Кубло поворушив... Але вони ще звернуться до мене. В другому - рушниця бува іноді заряджена і стріляє, коли треба буде, хоча всі гадають, що вона безпечна. В третьому - то буде нова релігія, але не атеїзм.