Антихрист — син Сатани?

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Pototsky, 20 бер 2013.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, що буде далі?

Ми читаємо не той переклад, не та Біблія... греки перекрутили... старогрецька мова не така, як теперішня... ну ще можна придумати?

• Подобається Подобається x 1
  2. Robert

Robert Well-Known Member

Щодо "бо більший за Мене Отець"

Висловлювання Самого Спасителя можуть у непідготованого читача викликати здивування стосовно Божества та рівності Сина з Отцем, а саме: "Я йду до Отця, бо більший за Мене Отець" (Ін. 14, 28; пор. 10, 19). Тут Спаситель говорить про Свою людську природу. І цими ж словами Ісус Христос не заперечує Свого божественного достоїнства, а навпаки, сповідує його, і це зрозуміло із самого порівняння Ним Себе з Отцем. Порівняти Себе з Богом може тільки Бог, Той, Хто сказав: "Я й Отець - Ми одне" (Ін. 10, ЗО; 8, 29). Творіння не може сказати "Бог більший за мене", тому що тут не може бути порівнянь. Отже, якщо Син називає Отця більшим за Себе, то не за суттю, а за Своїм іпостасним ставленням до Отця як до початку, причини Свого буття і як Син Людський. Він, що став людиною, за суттю чи божеством Своїм є рівним Отцю.

"Про день же той чи про годину не знає ніхто: ні Ангели на небі, ні Син, тільки Отець" (Мк. 13, 22; пор.: Мф. 24, 36: "ні Ангели небесні, тільки Отець мій Єдиний"). Син, як Бог, без сумніву, знає про цей день, тому, що Він Сам віки сотворив (Євр. 1, 2), приписує ж Собі незнання, як людина; мовчить про день і час, указавши одночасно ознаки настання пори суду і тим самим засвідчивши відання цієї таємниці, за планами домобудівництва. Знання ж не тільки часу суду та попередніх ознак його наближення, але й самого дня та часу некорисне для доброчесних людей. Та й узагалі від Нього як від посланця не можна дізнатися усього, що відомо Йому як Синові Божому.

3. Levko

Levko Well-Known Member

пані Hase сказала, що Ісус народився...:)
    Не погоджуюся з вами, що Ісус доніс Боже слово, бо написано, що Сам Ісус Був Словом Божим:

Iван.1:1
    Споконвіку було Слово, а Слово в Бога
    було, і Бог було Слово

Здається маленький нюанс, але для диявола це дуже важливий момент, щоб люди жодним чином не назвали Ісуса Богом.
    Тому диявол і говорить, що Ісус "доніс Його слово", при тому, що Писання чітко і зрозуміло каже, що Сам Ісус Був Словом і був Він споконвіку!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

відступниця СЄ.:girl_witch:

• Подобається Подобається x 2
  5. Robert

Robert Well-Known Member

Саме суть нас і цікавить. Там згадується про "в оздобах святині із лоня зірниці".

Подібно в Синодальному перекладі "из чрева прежде денницы подобно росе рождение Твое".

Цікаву інтерпретацію дає Православна Церква
    У пророка Давида сказано: «…из чрева прежде денницы подобно росе рождение Твое» (Пс. 109, 3). Ни о каких Ангелах, ни о людях Библия так никогда не говорит. Ангелы и люди были сотворены из ничего, а Сын Божий рождается «из чрева» Отца. Выражение «из чрева» (евр. מרחם) означает «из груди», «из сердца», «из внутренней сущности», – подобно тому, как у людей мать рождает младенца. Младенец, как уже говорилось, является законным наследником матери и по своей сущности и достоинству равен ей. Точно так же и Сын Божий, рождаясь из сердца Отца, имеет с Ним одну и ту же Божественную природу и равное Божественное достоинство
    В этом стихе еще следует обратить внимание на выражение «прежде денницы». Слово «денница» (евр. משחר) означает «сумрак», «утренняя заря», «рассвет» – смысл этого выражения в том, что Сын Божий рождается прежде появления света, прежде «утренней зари» мироздания, то есть прежде сотворения мира. Рождение Его «подобно росе»- как роса таинственно рождается из невидимой влаги и имеет общую с ней водную природу, так и Сын Божий непостижимо рождается от Отца и имеет общую с Ним Божественную природу.

6. friz

friz Well-Known Member

Якщо Господь все створив тоді чому Ісуса не зміг створити? І слово походить від Отця не вказує чи Бог створив Ісуса, чи породив
    Ви вважаєте, що Бог дав людині обмежений розум? Я так не думаю. [​IMG]
    Життя ж вічне це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його.
    (Від Івана 17:3)
    Тоді чому про трійцю фантазуєте?
    То ви філософію включаєте, вся повнота божества не означає 100% Бог. Це означає, що всі якості , які має Бог живуть в Ісусі.
    Дуже цікаво. Я давно хотів послухати роздуми традиційних вірувань, що до сутності Бога. Тут пане Роберт і філософія, і фантазія, і фантастика. Моя мама не зрозуміла вашого вчення І навіть я з тяжким трудом розумію, можете поясните мені
    Я також можу себе порівнювати з Богом, і так як Ісус казати, що Бог більший за мене, но не можу сказати, що я і Бог одне по причині своєї людської недосконалості.
    Ці слова не викликають ніякого здивування вони прості і зрозумілі, що тут дивного?
    Я це вже чув, якщо вам потрібно пояснити трійцю то ви кажете, що тут Ісус говорить про людську природу, а там де стоїть не вигідний вам вірш, то говорите про Божественну природу, дуже вигідна маніпуляція. Но справа в тому що як би ви не уявляли собі Бога від вашої уяви Бог не зміниться, а змінитеся ви. Моя порада починайте читати Біблію із першої сторінки і забудьте все, що ви знали про Бога до цього.
    Це те про ,що я і казав, коли вам не вигідний цей вірш то ви кажете що він говорить як людина.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Наша теща одно плеще! Чоловіче, читайте Писання, якщо ви хоч на 5% в нього вірите. І ВІРТЕ!, як сказано там а не старайтесь щось пояснити словами антихристів-намазанців.
    До речі, далі чекаю відповіді на питання, хто і коли їх намазав??? А так само, коли і яким чином вони прорили канал до Бога?
    Скільки ще чекати???

8. Robert

Robert Well-Known Member

Це таке ж порівняння, як би Ви зробили собі якийсь витвір з дерева, але чи зробите собі з нього свою дитину?

Нам треба спізнати Господа, що Він Є, що Він тримає в Своїх руках світ і нас в тому числі, що Він милосердний, що ми маємо жити за Його заповідями, що Христос - є Месія і т.д. Але чи можемо ми спізнати Божу природу? Та ж людина за тисячі років, незважаючи на весь досвід, науково-технічну революцію до тепер не вивчила себе, то як вона може вивчити Бога?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому не означає? Ісус - копія Бога, але не Бог?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас на аватарці голова велика, а толку ніякого.

11. friz

friz Well-Known Member

Це про кого?
    Ми не знаємо як діє Єгова, з чого він створює і як створює чи як народжує (це взагалі маловажливе питання) в моїй уяві Бог породив сина і таким способом породив і всесвіт.
    Золоті слова, підтримую.
    Можем чи не можем до кінця спізнати Божу природу
    , але ми завжди будемо пізнавати Бога . тому що Він нас створив з допитливим розумом.
    Тому що Ісус син Божий.
    Куди мені до вас із вашими трьома святими.

12. Forpost

Forpost Стоїк

Двигунець еЛФу "Ксеня" випустив ідолян з ігнору і воленс-ноленс почитав їх трохи
    ...ну закрито для них, можна їх жаліти, співчувати, клясти.... на все Божа воля!

Tapatalk

13. Hase

Hase зайчик

Пане Роберт вашу позицію зрозуміла: якщо Ісус має "божу природу", то автоматично він є Богом. Так?
    Не зовсім ясно КОЛИ він народився? Дати я не питаюсь, її і так у Біблії не існує, хотілось би знати відрізок часу народження Христа. Народження Христа Марією? Думаю воно було би логічно, оскіль саме сьогодні ви святкуєте народження Христа (його народження, як людини-Месії). Ви так це бачите, чи я помиляюсь? Зі всього сказаного вами, чи Михa, це взагалі зрозуміти неможливо.
    Те, що Ісус має "божу природу" ніхто і не заперечував. Саме так воно і є, проте автоматичності бути одразу Богом на рівні з БОГОМ це вже те, чого хочеться комусь самому. До уваги повинні були би бути СЛОВА Христа і вчення Бога.
    Для порівняння з вірша першої книги Моєсея 3:5, "Бо відає Бог, що того дня, коли будете з нього їсти, ваші очі розкриються, і станете ви немов Боги, знаючи добро і зло." От саме тут вважалася за здобич рівність з Богом. А от Ісус не вважав.

З ваших слів, Ісус, як Бог, прикидувався нищим за станом спіціально для людей, щоб вони могли брати з нього приклад? Для чого тоді слати Бога на землю (який у всіх випадках є нам недоступний), який повинен бути вбитий людьми... Це вже саме уявлення цієї ідеї є абсурдним...люди вбили Бога… Тоді атеїст Ніцше був таки правий, написавши відому цитату:" Бог мертвий". о_ОКрім того Бог, нa те він і Бог, щоб йому поклонятися, це його абсолютне ПРАВО. А тут раптом він не хоче привілеїв і пільг...

Взагалі на якій підставі Бог може вмерти???? Ми вмираємо, бо грішні, недосконалі... виходить, слідуючи вашій теорії Бог Ісус також недосконалий і СМЕРТНИЙ. Адже себе самого він не міг воскресити, він боявся смерті, він молився до другого Бога, щоб той йому забрав його страх і наказував це ще робити і апостолам... Бог завжди говорив, що говорить не від себе, а від іншого Бога і нічого не може сам, бо все, що він розказує і робить, то від іншого Бога... Вибачаюся, абсурд, бо таким бог ніколи бути не може, оскільки БОГ ВСЕМОГУTHІЙ. одне заперечує друге.

Яким чином БОГ молиться БОГУ? При цьому другий Бой вчить інших молитися до першого Бога... наполягає на важливості першої заповіді, де саме стоїть, що інує єдиний Бой Єгова і лише йому потрібно поклонятися...

До того ж у Івана написано, що:"НІХТО БОГА НІКОЛИ не бачив...."

Пане Роберт не має логіки у теорії, яку ви подаєте, при ній одне завжди заперечує друге. Вибачте, але саме так я це бачу.

14. Hase

Hase зайчик

Левко, даю вам загадку: Ви народжений, чи створений? Якщо народжений, то значить, ви не створіння Бога?
    У Біблії є цитати, як і єдиний, так і один.
    От з тлумачного словника "єдиний":
    1. Один, без інших. Лише один.
    2. Який становить собою внутрішню єдність; цілісний, неподільний.
    http://sum.in.ua/s/jedynyj

15. Levko

Levko Well-Known Member

Я народжений.
    Мій праотець Адам був створений...:)
    Тому я народжене Боже створіння:)

Ісус не був створенй, а народженй. До Свого фізичного народження від діви Марії Він існував вічно, як і Отець...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пані, Хейс, а що ви скажете, про Особу, яка про себе каже:
    1. Я є Альфа і Омега, початок і кінець
    2. Я був мертвий і тепер живий.

Якщо я початок і кінець всьому,то Хто тоді Бог?

І ще. Книжники і фарисеї були добре освідченими людьми, Божу науку вони вивчали з малого.
    То ж чому вони розуміли, що Ісус говорить, як Бог, а ви не розумієте?

Останнє, просте запитання Вам сьогодні:

Чому і за що розіпяли Христа?

Іншої відповіді, як те, що він "Себе називав Богом"/"робив з Себе Бога" ви не знайдете.

То єдина причина, чого євреї віддали Ісуса на страту. Наскільки то тре було бути переконаним в тому, щоб піти на такий крок?

Вони бачили Ісуса, як Бога, але визнати це не зуміли!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко є людиною, а знаєте чому? Тому що він народжений людиною. Ісус народжений від Бога і Марії, тому Він Богочоловік. Народження Ісуса на землі - це воплочення Бога. Син Божий існував ще до того і був народжений від Отця, як Єдиний Син Божий.

У вашій теорії, народжений від Бога є ангелом, чи то людиною....

18. friz

friz Well-Known Member

Тоді виходить Ісус для Бога не є сином, а братом скоріше.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки таке умозаключєніє?

20. friz

friz Well-Known Member

Якщо Ісус син тоді він народжений, значить до народження не існував, а якщо так як ви кажете що він існував вічно так як Бог, тоді він не може бути ні народжений ні створений, тут парадокс якись.

а де твій аватар? :)