Антихрист — син Сатани?

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Pototsky, 20 бер 2013.

1. friz

friz Well-Known Member

Вам потрібно читати Біблію, а уже потім щось відписувати. Йова (38:6,7) " У що занурені основи її
    і хто закладав її наріжний камінь,
    коли всі ранкові зорі вигукували з радості
    і всі сини Бога голосно вихваляли його?"

Хто ті сини Бога?

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не важливо хто вони.

Так от. В Письмі є таке словосполучення : Єдинородний Син. Про Якого ми говоримо. Я думаю, що ви розумієте слово "єдинородний". А тому з тими синами, що у Йова розберемося іншим разом, а сьогодні, визнайте, ваша спроба завести читачів в оману виявилася неудачною. Ви просто дали в штангу... мимо.:)))

• Подобається Подобається x 4
  3. Forpost

Forpost Стоїк

та кому ти то кажеш..... то як про росію зара пишут....такое днище....

4. Hase

Hase зайчик

То, справді схоже на ситуацію інформаційної війни з Росією. Так само, які і росіяни, так само і деякі форумляни знають все краще, посилаючись на "бабка сказала, в інтернеті було написано, Лайф нювз чорним по білому показує, раша тудей запевнила...." Нуль поняття, а скільки ненавесних слів...

5. Forpost

Forpost Стоїк

шось мені так сі здАє,жи росія стала каталізатором останніх днів,такого розділення межи людьми ,за мою пам"єть не було ніколи,правда, що таке тривалість мого життя -тоньше волосу ,але ми маємо надію, тому що " все волосся у нас на голові пораховано"(с)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так-так... коли там черговий кінець світу, бруклінські професори?:)))

• Подобається Подобається x 1
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Насамперед Біблію треба почати читати вам. Біблію а не сатанинську башту. Ось коли будете читати Біблію, то зрозумієте, що і тут є, по крайній мірі, два сини Божих - Мих і Левко, по вірі в Ісуса Христа, про що каже Євангелія. А Однороджений Син Божий є один - Ісус Христос.
    Чи бруклінські намазанці інше кажуть? До речі, хтось з вас запитав їх, хто і коли їх намазав?;)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

не помазанці, а самопомазанці.

9. Forpost

Forpost Стоїк

ну і дніще,християни такі християни

10. Pedro

А що ви про це не чули, пане Форпост? Адже ця істина повторюється в Євангелії багато разів. Наприклад,
    12 А тим, котрі прийняли Його, віруючим в ім‘я Його, дав владу бути дітьми Божими.
    Івана,1
    А намазанці вам цього не казали і, природньо, в башті не писали. Плюньте на них, пане Форпост. Вони, як казав Ісус, самі в Царство Боже не ідуть і вас не пускають.

• Подобається Подобається x 3
  11. friz

friz Well-Known Member

То виходить так, Єгова всіх і все створив, а Ісуса народив?. Ви трохи включіть розум,щоб це зрозуміти.

12. Levko

Levko Well-Known Member

Так же ж написано!
    Які питання можуть бути?:dntknw:

13. Forpost

Forpost Стоїк

когнітивний дисонанс нарешті виник.... в Мукачеве такого видно не учуть

14. Pedro

Чий розум? Намазанців? А ви що, Біблії не можете прочитати, наприклад, Євангелії від Івана 3,16? Знаєте, як Ісус відповідав батьку ваших намазанців, коли той спокушував його? Завжди: НАПИСАНО!
    Зрештою, я приведу вам цей вірш, бо так виходить, що читати Біблію - це для вас великий гріх:
    16. Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.
    (Від Івана 3:16)

15. friz

friz Well-Known Member

Також написано, що Єгова народив гори. Слухайте! твердошиї ви що образної мови не чули?

16. Levko

Levko Well-Known Member

Народив гори?!
    Не читав такого... :dntknw:
    Чув, але тут не може бути образна мова.
    Я би ще погодився з вами, якщо би Ісус народився як звичайна людина від сімені Йосипа, потім, пізнавши Єгову, народився духовно від Нього. Тоді би можна було сказати, що то образна мова.
    Але написано, що Марія зачала без втручання чоловіка, вона зачала в утробі від Самого Бога, чи Єгови, як ви кажете. В результаті фізично народилася Людина, безпосереднім Батьком, Якої був Сам Бог.
    Тому тут аж ніяк не може бути образна мова як на мене...

Останнє редагування: 30 гру 2014
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наступне запитання Фріца: "в якій літературі це написано?":mocking:

18. Pedro

Левку, Миху, чи ви не бачите, що їхня релігія базується не на Божому Слові?
    Їхній "єгова" - це не наш всемогутній і люблячий Бог. Все, що було в них зроблено напівграмотним і неморальним Расселом - це встановлення секти, главарі якої, диявольські намазанці, тримали б в рабській покорі тисячі людей. Пора це визнати. Я їм постійно даю відповіді на їхню абракадабру словами Писання. В яке вони на жаль не вірять.

19. Robert

Robert Well-Known Member

7 Оповіщу про постанову. Господь сказав до мене: “Син мій єси ти, я породив тебе сьогодні". (Псалом 2)

Ці моменти, де Ісус називається Єдинородним Сином, цитата Псалма показують нам, що Він з Отцем є однієї природи - Божої. Господь все сотворив - ангелів, людей, тварин, землю і т.д., але Христос походить від Отця, має Його природу і є рівним Йому. Про це в Біблії чітко написано.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це якраз і є невіра в Ісуса Христа, не сприйняття Його.

а де твій аватар? :)