Антихрист - той, що заперечує Бога. Коли він прийде, більшість людей сприйматимуть його, як Бога. Він володітиме надприродніми силами і робитиме великі чуда, але поряд з тим нищитиме релігію і церкви, насилатиме горе на цілі народи. Ісус Христос знову прийде на землю і знищить антихриста, тоді запанує мир і щастя на всій планеті Земля.
Человеческие жертвоприношения.01.Секс и смерть Sex and Death http://www.youtube.com/watch?v=vs92ee-m_OE
Чисто логически - так и есть. Противопоставление богов и антибогов - это старая задумка, которой оправдываются боги Карманная оппозиция. Сатана, он же Люцифер, он же Светоносный, он же - Прометей. Защитник людей от произвола богов, давший людям свет познания и технологии. Непонятно - почему антихрист ассоциируется у современных образованных христиан со злом. Это нелогично.
Хаос це з грецької міфології, в Біблії нема такого поняття ---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:54 ---------- по сюжету не знищить а кине в вогняне озеро і то не зразу, а землю якраз знищить, це якщо ви про Апокаліпсис ---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- люцифер це не імя а якби титул "світлоносний", стосувалося Сатани тільки до того як він з хмаринок навернувся А далі по сюжету це вже його не стосується Откр. 22:16 Я, Иисус, послал Ангела Моего засвидетельствовать вам сие в церквах. Я есмь корень и потомок Давида, звезда светлая и утренняя. 2-e Петра 1:19 И притом мы имеем вернейшее пророческое слово; и вы хорошо делаете, что обращаетесь к нему, как к светильнику, сияющему в темном месте, доколе не начнет рассветать день и не взойдет утренняя звезда в сердцах ваших
Добре, можете назвати якийсь інший класичний релігійний текст в якому зустрічаються слова "сатана" і "хаос"? не обовязково щоб вони взагалі були повязані
Библия Сатаны Содержание Сатанинская Библия 1. Сатанинский Символ Веры (Liber Azerate, гл. I.4) 2. Девять Положений Сатанизма 3. Сатанинская Клятва 4. Антон Шандор ЛаВей. Сатанинская Библия 5. Библия Проклятых 6. Откровение Баальтазаха 7. Алистер Кроули. Книга Закона 8. V.L.S.L.V. Зов Предвечной Тьмы. Книга Начал. Книга Принципов 9. V.L.S.L.V. Сынам Погибели... 10. V.L.S.L.V. Воля к Власти 11. V.L.S.L.V. Кровь в Чаше (Видение) 12. V.L.S.L.V. Дары Тёмного Отца 13. V.L.S.L.V. Прозрение Ужаса Сатанософия: Метафизика Хаоса и Тьмы 1. Liber Azerate. Библия Хаоса (Избранное) 2. Iter Ignis 3. Odium Vincit Omnia 4. Frigus Magnum / Samgabial Beshet 5. Principii Animi Tenebrarum 6. Memorialis 7. Hereditas Tenebrarum 8. Sacrificium 9. Church of Darkness 10. Valentin Scavr. Codex Tenebrarum / Tenebrae Primae 11. Valentin Scavr. Maledictum 12. Valentin Scavr. Codex Decium 13. V.L.S.L.V. Некромантия Хаоса Сатанинские обряды 1. Древнешумерское проклятие Эрешкигаль 2. Проклятие Ламашту 3. Молитва Сатане народа Амалек 4. «Чёрная Книга» и обряды йезидов 5. Ритуал Самаэля 6. Жертвоприношение Сатане 7. Алистер Кроули. Гимн Сатане 8. Алистер Кроули. Гимн Люциферу 9. Антон Шандор ЛаВей. Сатанинские посвящения 10. Антон Шандор ЛаВей. Ночь на Лысой Горе. Дань Чёрту 11. V.L.S.L.V. «Дань Чёрту» (Славление Чернобога) 12. V.L.S.L.V. Гимны Ночи 13. V.L.S.L.V. Гимны Лилит Термины и персоналии 1. Хаос в античной философии 2. Ад 3. Сатана 4. Сатана в еврейской традиции 5. Люцифер 6. Лилит 7. Шайтан 8. Самаэль 9. Азазель 10. Демоны и Демонология 11. Словарь Демонов 12. Одиннадцать Ликов Азерат 13. V.L.S.L.V. Великий Бог Ваал Приложения 1. «Чёрные Книги» — мифы и действительность 2. Библия вампиров (Отрывки) 3. Codex Gigas — «Библия Дьявола» 4. Духи и демоны в Древнем Египте 5. Боги и демоны Зороастризма 6. Демоны Буддизма и основной принцип их отсечения 7. Тёмные Боги Славян 8. Велес — Скотий Бог и Навий Владыка 9. Вий — Владыка Подземья 10. Кащеев/Касьянов день 11. Дхумавати — индийская Баба-Яга 12. Сатанисты на Руси 13. Время Чёрного Бога Вместо послесловия Из Бездны... http://www.livelib.ru/book/1000739683
Про масовий квантовий стрибок говорить представниця сузір'я Плеяд: http://88.208.53.178/storage/обращение представителей созвездия плеяд
Почитайте краще Біблію, де ще сам Ісус говорить про антихристів, які появляться після його смерті. Потім Павло і інші апостоли вже описували антихристів, які вже були між хриcтиянами. А останні "дні" чи часи, Ісус також декілька разів описує. Читайте устав, там все написано!
22 Хто неправдомовець, як не той, хто відкидає, що Ісус є Христос? Це антихрист, що відрікається Отця й Сина! 23 Кожен, хто відрікається Сина, не має Отця; хто визнає Сина, той має Отця. 1-е Послання Івана,2 Чуєте, пані Гасе, це вам нічого не говорить? Хто відрікається Сина... Кажучи про Сина Божого, що це який ангел десь там літає - це відречення від Сина. Бо ангел то не син. Це все одно, якщо я свого кота буду називати моїм сином. Бо кіт - це син кота. А син людини - то людина. Отже, Син Бога - ??? А хто відрікається від тої істини? Читайде вищенаведені вірші апостола.
Здорові були пане Педро Я НЕ відрікаюся СИНА БОЖОГО! Цілком навпаки. Саме сином Божим він і є, і саме так його і називаю. Він є нашим життєвим прикладом, нашим царем і спасінням! ото і не кажіть! Ісус відіграє величезну рол' у християнстві і встановленні волі Бога. то вже звичайне язичнецтво, де купа богів. Біблія говорит' завжди про ОДНОГО ЄДИНОГО ЖИВОГО Бога.
Так, приблизно такої ж думки і мусульмани. Вони вважають Ісуса за великого пророка. А ви все ж таки не вірите, що Ісус є Христос, тобто єдинородний Син Божий? Тоді справді підпадаєте під визначення апостола Івана. Хоч знаю, ви боїтеся навіть подумати інакше ніж наказує бруклінська кліка і мессія Рассел. Хоч по секрету скажу вам, не бійтеся, вони ніяке не Христове тіло і ніякого каналу до Бога не мають.