на сусідній гілці пан і.павлович обмовився про фільм “брат 2”.... я цей фільм бачив дюжину разів.... фільм зроблено відмінно, хвала і честь акторам, режисеру і всій команді... але чи є він український, чи антиукраїнський?...
Відповідь: антиукраїнські фільми звучит хорошая украинская музьіка, говорят по-украински... присутствует “украинский сюжет”, но про украину отзьіваются негативно....
Відповідь: антиукраїнські фільми Чого, нормальний фільм. А цитат скільки можна витягнути! "- Слышь, брат.... - Москаль мені не брат!" "- Are you gangsters? - No, we are Russians."
Відповідь: антиукраїнські фільми слиш, братан, а как мнє да горада дабрацца?.... на таксі... слиш, зємляк, а кдє здєсь рускіє живут?.. москаль мені не земляк... бЄндЄравєц?.. чого?...
Відповідь: антиукраїнські фільми ху ва ю?... ай вонт рашен простітут.... мерилін.... рашин.... сноу флейк (снєжок)... \\ знаєш такоє стіхатварєніє: я узнал, што у мєня єсть агромная сємья... факін, сноу флейкс, мазафака тейкйо ізі.... ецетера... я ж кажу: суперовий фільм!...
Відповідь: антиукраїнські фільми фільм багатий на гострі тези, цим мабуть займались окремі люди ті які музику підбирали... початок фільму лисий Браток з відповідними атрибутами, аля середина 90 читає вірш Міши Лермонтова... Нет, я не Байрон, я другой, Еще неведомый избранник, Как он, гонимый миром странник, Но только с русскою душой. Я раньше начал, кончу ране, Мой ум немного совершит; Пам"ятаю за першим разом мені фільм сподобався, особливо начало та кінець а середина якась "мильна" у них получилась...