Антисемітизм?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем серега-очкарик, 18 лип 2013.

?

Конструктивна критика Ізраїлю це антисемітизм?

1. Так

1 голосів
    7,7%
  2. Нi

12 голосів
    92,3%
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ви з Серьогою готові хоч які виправдання вигадати, лиш би виглядало, що ваш антисемітизм - не антисемітизм, а так, випадкова ситуація...
    Не вийде. Забрехалися, таваріщі антисеміти.

• Подобається Подобається x 4
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

3. yasam

yasam Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Может вы и правы...У вас русскоязычные все просрали...Он проанализировал всю или большинство русскоязычной прессы в мире. И нашел, что даже, представляете какой ужос, израильская русскоязычная пресса так и пишет и можно вместить в одну фразу:"За что же Вы, тупые, грязные, вонючие хохлы, нас так не любите?"

Кто урану объелся?

• Подобається Подобається x 5
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

7. Gron

Gron тафгай

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

пане Gron,

• Подобається Подобається x 2
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Маю позбавити ілюзій деяких московських антисемітів... :mocking:

• Подобається Подобається x 6
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, якось дивно. По-перше, що вас не тягне побувати на історичній батьківщині. Я не єврей, але так хотілось би пройтися вулицями Єрусалиму, Тель-Авіву, Хайфи. Побачити Ізраїль своїми очима.
    І по-друге, якось дивно, що ви прожили все життя в Львові і не вивчили бодай слова на його мові.
    Але я не за те. Якщо то правда, що ви розповідаєте, це страшно. Бо вироджується моя західноукраїнська нація, якщо то робили її представники. Важко в це повірити.
    Бо корінне населення Галичини на протязі майже 1000 років складалось з українців, поляків і євреїв. Жили разом, без антисемітизму (я розмовляв з багатьма людьми, які проживали до большевитської окупації і ніхто навіть не натякнув, що ненавидів євреїв).
    Звідки це взялося? Чи це почуття ненависті до євреїв і до інших націй не асфабадітілі принесли? Чи це не характер російської людини всіх ненавидіти і давати принизливі назви?
    Але я впевнений, що це не українська риса...

• Подобається Подобається x 3
  11. Gron

Gron тафгай

12. Фауст

Фауст Well-Known Member

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Смотрите, как здорово этот еврей KLIBERN разбирается в русских и немецких скинхедах, а так же в русскоязычных изданиях....Обалденно как! И уровень квалификации вэтих вопросах один из лучших в мире. Я нисколько не шучу. По остальным вопросам у него еще лучше.

У кого сомнения, могу предоставить разъяснения.....

• Подобається Подобається x 2
  14. yasam

yasam Well-Known Member

давайте, бо з поста ніц не ясно

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

Какой же он еврей? Он вроде украинец.
    А квалификация безусловно высокая. Профессионал. Интересно, сколько ему за это платят?

16. yasam

yasam Well-Known Member

Не знаю хто і скільки йому платить, але я б і сам йому платив персонально чисто по-людськи

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

И сколько бы Вы ему отваливали от щедрот в месяц?

18. yasam

yasam Well-Known Member

Не ваше діло

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Офигеть, жрут наши фрукты, овощи, покупают наши беспилотники, стартапы и пр. и пр. вплоть до генераторов искусственного льда на олимпиаду в Сочи и ещё воняют, бездари спившиеся... :)))
    Кратное тридцати это ваш деревянный по отношению к доллару. Или уже больше?:mocking:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)