Антисемітизм?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем серега-очкарик, 18 лип 2013.

?

Конструктивна критика Ізраїлю це антисемітизм?

1. Так

1 голосів
    7,7%
  2. Нi

12 голосів
    92,3%
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

І ще додайте, що це між ними і Богом. І Він ні вас, ні кого подібного не потребує в адвокати.

Як ви такий суддя , хтіла би я знати, через кого проклята Україна, що вже більше, ніж 300 років над нею панують москалі, а до них ще були поляки, австріяки і інші? І кінця краю не видно, щоби був кінець тому прокляттю. Є написано, що "яким судом судите, таким і самі суджені будете". Ви такого не чули?

То може винищимо всіх жидів дотла і тоді з їхнього роду не прийде антихрист? ;)

За якого Христа? Може - за Месію. Бо вони в Христі не розпізнали Месію. А антихристита приймуть майже всі.

А які то споріднені з жидами секти? ;) То вам хто відкрив, Бог, що Америка ( пишеться з великої букви це слово, до речі ;) ) ?

А я поважаю всіх євреїв: і що прийняли Христа і що ще приймуть. А про те, що вони приймуть написано в Біблії. Не читали?

І хто то ТІ, хто "приймає віру жидів про те, що в особі Ісуса Христа вони розпяли лжепророка"? Назвіть, що ви ходите "вокруг да около".

О! Це би ще було навіть цікавіше почути імена тих ваших співвітчизників.

• Подобається Подобається x 1
  2. yasam

yasam Well-Known Member

Через своїх людей. Адже влада до нас не з космосу прилетіла. Це наші сини, наші дочки, за яких соромно аж до смерті

Це в жодному випадку не допоможе, а тільки пришвидчить його прихід, так як при такій ситуації антихристу буде легше згуртувати навколо себе жидів. Це лукавий вам нашептав!

Христос означає помазаник з грецької. Я оперую грецькими термінами. По вашому Месія.

антихрист теж пишеться з великої як власна назва, але нормальна людина може написати це слово з великої?

Прийме новий Єрусалим - церква з народів світу, шановна.

Не розумію що ви хочете. Можете назвати замість мене.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

А якщо вона проклята ( по-вашому) через своїх, то нащо жидам тикати, що вони покляті. Може би якось розібратися зі своїми прокляттями, замість з чиїхось тішитися? ;)

Ви хоч самі розумієте, що пишете? Ви лукавому на догоду поносите тих, до яких вам нема і діла і які ( я більш ніж впевнена вам нічого поганого не зробили), а знаєте, що мені лукавий нашептав?

Я вам про Америку написала. Не про антихриста. Нема чого викручуватися.

А вона ще досі не прийняла? о_О

Хочу, щоби ви, як сказали "а", то вже і сказали "б".

Якби я була у вашій голові, то назвала б. :)

4. yasam

yasam Well-Known Member

Для мене ці слова однаково противні.

Так, досі. Дивіться карту релігій у Вікіпедії

а, б, шо за бредні ви несете?

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Мені сталін теж персонально нічого злого не зробив, але батько з заслання не повернувся.
    Не знаю чи ви зрозумієте подібні висловлювання, бо судячи з попередніх моїх відповідей, ви абстрактних зв'язків не бачите.

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це скоріше якраз закид, аніж комплімент для євреїв.
    Не забув, звичайно, це факт - світом керує купа грошовитих жидів. Та це і добре що хоч і в євреїв фінанси, зато білих - було б стільки бабла в кольорових, світ був би в ще гіршій дупі.

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Як справжній троль, ви зробили вигляд, що не помітили мого уточнення:
    А після питання

думаю, у всіх остаточно відпали питання, хто з нас двох нацик. Бо мене от чомусь ваша етнічна приналежність не цікавить, не кажучи про неприпустимість з мого боку вживання хамського "яким боком"...

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Видимо по тем же причинам , что и тема "Национализм".Не ?

8. Davilen

Davilen New Member

Может, погромы синагог вы тоже не считаете проявлением антисемитизма? Не удержался, чтобы не написать, потому что в последнее время действия свободовцев переходят все границы.
    Уже страшно ходить в синагогу – вечно ваши бритоголовые молодчики рядом ошиваются. Если поблизости нет милиции, сразу лезут в драку, пишут всякие гадости на стенах синагоги, на наших заборах...
    Детей даже в школу через дорогу страшно одних отпускать! Сына моего знакомого недавно побили подростки-националисты. Им все равно – ребенок, старик, женщина! Нелюди, одним словом.
    Почему нацики указывают, где нам жить? Чем мы заслужили такое отношение? Мы такие же граждане Украины, как и вы. Никому не мешаем, ничего плохого не делаем. Я даже в Израиле ни разу не был, всю жизнь провел тут, во Львове.
    Если уж на то пошло, посмотрите, кто по происхождению ваш кумир Тягнибок. Тоже еврей. Только он это тщательно скрывает. Фамилия его бабушки – Фротман. Мне Тягнибока иногда даже жалко. Вместо того чтобы гордиться своим происхождением, он ненавидит своих предков и хочет доказать всем, якобы он чистокровный украинец. Такие люди всегда были самыми ярыми антисемитами.

9. серега-очкарик

Это Вы к кому с вопросом обратились ? Уточните , будьте так добры?

10. iso

iso Well-Known Member

А ще уточніть, про які погроми йде мова?

• Подобається Подобається x 2
  11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вот взял у вас из подписи:
    ""Всё, что пишет русскоязычная пресса об Украине, можно вместить в одну фразу:"За что же Вы, тупые, грязные, вонючие хохлы, нас так не любите?" - Поцупив від KLIBERN "

Вот скажи, что KLIBERN - вонючий провокатор, он сразу про антисемитизм закричит. Хотя к антисемитизму это никакого отношения не имеет. Просто он гнилой провокатор, но не потому что еврей, а по гнилости натуры.

• Подобається Подобається x 5
  12. yasam

yasam Well-Known Member

урану обжерся, чи що

• Подобається Подобається x 3
  13. Gron

Gron тафгай

А чому цього фашика без змістовних повідомлень крім перепосту русвікі та "просвєтітєльскіх" постов для Ромка не забанити остаточно?
    Ну Полковник - провокатор за фахом, ще й львівянин, а це навіщо, нє уму нє сердцу ЛФ від радіактівного.

• Подобається Подобається x 4
  14. iso

iso Well-Known Member

якщо це не симптоматика, то поясніть, будьте такі добрі, що Ви хотіли сказати? Ви цитуєте підпис? Але він жодним кінцем не дотичить ні антисемітизму, ні навпаки. Якщо Вам захотілося назвати KLIBERN гнилим провокатором, то знайдіть відповідну тему, але якось обгрунтуйте переконливіше. Бо цей підпис віддзеркалює реальний стан речей. і не лише в російськомовній пресі. Перегорніть дописи російськомовних дописувачів (далеко не усіх). І прочитаєте, як Росія принесла в Україну науку, культуру, освіту, навчила неборак української мови. Збудувала міста, економіку, піднесла сільське господарство. Принесла, нарешті, дружбу і братерство народів під захистом старшого брата. І ось невдячні українці, а особливо галичани....:ireful1:

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

не надо путать выстрелы в спину с уколами в ж-пу.(с) KLIBERN.

16. серега-очкарик

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чому Ви ображаєте таварісчя?