Антисемітизм?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем серега-очкарик, 18 лип 2013.

?

Конструктивна критика Ізраїлю це антисемітизм?

1. Так

1 голосів
    7,7%
  2. Нi

12 голосів
    92,3%
  1. morze

morze Well-Known Member

А білих(світлих) на Землі залишилось лише 7% -думаймо!

2. Шибко много "думаймо", ото и 7%...

3. morze

morze Well-Known Member

Боїшся, чи надієшся???

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Та це не ідіотизм. Це антисемітизм чистої води з вашої сторони. І видно, не тільки з вашої. Тепер до мене дійшло, чого моя Україна така стражденна країна... Запам"ятайте, де таке ставлення до євреїв, там нема ні успіху, ні благословіння. Але кому я то говорю? :sad:

Ну, слава Богу, є ще розумні українці. :good:

Мій дідо, і мій батько на мої запитання, чого жидів так гонять і не люблять всюди, і один, і другий пояснили мені колись, що жиди самі собі вибрали таку долю і це між ними, і Богом. Але ми повинні їх поважати, а якщо треба то і допомогти в біді, бо це представники Божого народу. Якщо вас навчили інакше - мені вас дуже шкода. :sad: В час війни мої дідо з бабою, рискуючи власним життям і життям їхніх дітей, без всяких зисків переховували єврейську жінку з хлопчиком і слава Богу всякі лиха війни їх обійшли стороною. А ще після війни син тої жінки довго моїх діда з бабою відвідував і віддячував якимось подарунками. Так що, хто що заслужив від жидів, той то і має. А мої брати-бізнесмени тільки з жидами бізнесові справи і мають. І ще ні разу не чула, щоби їх хтось надурив.
    А колись мені співробітниця ще в Україні розповідала, що в Куровичах, звідки її мама, один дядько взявся переховати єврейську сім"ю за великі гроші, які вони йому заплатили, а потім здав їх. Перше загинула його жінка, а 8-ро дітей гинули помало один по одному аж до 70-х років. Не пам"ятаю всього, що вона розповідала, тільки одна деталь мені запам"яталася, що в одного сина на його власному весіллі під час фотографії в салоні, зірвалася якимось дивом "вспишка" і ніхто з гостей не постраждав, тільки він. І всіх своїх дітей той дідо похоронив, а Бог не давав йому смерті. І та жінка так і казала, що всі люди в селі то розуміли, що то тому чоловікові така кара за жидів. Так що поносіть жидів - і оглядайтеся. ;)

Ще один жидоненависник! Ви тех вважаєте себе християнином, чи тільки так називаєтеся? ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

"На кой такой тогда нам Бог, где светлые дороги ????" Ю.Шевчук

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну і шо?! Зато в білих руках 99,5 процентів фінансових і природних ресурсів зосереджено.

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Унікальна все-таки нація - росіяни та зрусифіковані. Тільки серед них можуть водитися антисеміти-антифашисти. У цивілізованому світі це було б нонсенсом...

---------- Додано в 03:45 ---------- Попередній допис був написаний в 03:42 ----------

Це така "конструктивна критика Ізраїлю"?

----
    Вертаючись до топікстарту, цікаво: людина, яка намагається образи на адресу євреїв видати за критику Ізраїхлю чи анекдоти - це "дурак" чи "мєлкій пакостнік"?

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

О, Бамбук, вы даже не представляете как много моногобразий и вариантов может быть в мире. Например, украинец-антифашист, антикоммунист, антинационалист и антисемит в одном лице, выраженные в разной степени от сильной лихорадки до умеренного вполне приличного поведения на людях с некоторыми обострениями на форумах.

Трудновато представить националиста и антифашиста в одном лице, он скорее будет антикоммунист, чем антифашист. Такова уж его серьмяжна доля, ну националиста, то бишь.

Лишь бы вел себя на людях прилично. Вот как вы, например.

• Подобається Подобається x 1
  9. kym

kym Well-Known Member

Якщо мені неподобаються євреї то це не антисемітизм. Мені ще неподобаються індуси, естонці, норвеги. Неподобаються і все... кожен має свої уподобання. А от семітизм чи антисемітизм це вже політика. В частковості політика антисемітизму направлена на те щоб про жидів говорили тільки добре незважаючи на те роблять вони добре чи погано. І власне ваш приклад цьому підтвердження - ви тупо стоїте на семітських позиціях, забувши що власне еврей Ленін з іншою купкою жидів створив державну систему яка винищила купу українців, створивши голодомор в Україні в тому числі. Більше того ще тупіше стараєтесь поширити жидами ж створенний міф про їх якусь богообранність і вийнятковість - негоже це. Звичайні вони люди і мають багато недоліків, за які їх часто і бють по морді.

10. Bambook

Ну, якщо вважати артобстрєла українцем, то такі да...

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

29 січня 2009 року, виступаючи на розширеному засіданні Федеральної служби безпеки в Москві, президент Російської Федерації Дмітрій Медведєв буквально однією фразою розкрив спецоперацію ФСБ (цитую мовою оригіналу): «В ряде соседних государств сохранялась нестабильная социально–политическая обстановка, не прекращались попытки расширения НАТО, в том числе и за счёт так называемого ускоренного вступления в альянс Грузии и Украины. Всё это, разумеется, потребовало чёткой и слаженной работы всех специальных силовых структур, правоохранительных органов и весьма высокого уровня координации их деятельности. Должен сразу сказать, что Федеральная служба безопасности в целом успешно выполнила поставленные перед ней задачи». Себто — президент Російської Федерації відкритим текстом заявив, що зрив інтеграції України до Північноатлантичного альянсу — це заслуга російських спецслужб, наслідок проведених ними спецоперацій. А заявивши, подякував Федеральній службі безпеки.

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Якщо вважати українцями тiльки тих, хто волає "героям слава" - то такi нє. :)
    Але - на щастя - не все вимiрюється пiонерськими речiвками. Не той краще грає, хто дужче б'є :hi:

• Подобається Подобається x 2
  13. Bambook

Це взагалі не до теми. Я залишаю на розсуд артобстрєла - чи ідентифікувати йому себе українцем. Бо все інше в описі йому дуже пасує...

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А якщо до теми, то я не дуже розумiю, що за претензії до євреїв виставляють деякi дописувачи. За тi роки, що я працюю з ними - можу сказати точно - якби в Українi ми всi ТАК працювали - як iзраїльтяни - нам не потрiбно було б пхатися нi до ТС, нi до ЄС нi до НАТО.

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Важно не то кем вы его считаете, а кем он себя.

Я могу поставить вопрос, а являетесь вы украинцем? Ну и каким боком вы украинец?

---------- Додано в 09:04 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

О, нашли не антисемита...Но он украинец?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Внатурє...па рускі нє базаріт,"мурку" за гімн нє прізнайот,ідєї вассаєдінєнія с матушкай Рассієй нє паддєрживаєт!:diablo:

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви на моє запитання накінець відповісте, чи ви - християнин?

Так, вони звичайні люди. Мають свої недоліки, за що я з ними часом і сварюся, бо працюю вже 15 років з ними. І на п"ядестали їх не виставляю, ні не призиваю їм поклонятися. Але, як християнка, я знаю їхню історію і знаю їхнє місце і значення в світі. І не треба мені розказувати, що євреї самі себе боговибрали, бо якщо ви таке говорите, то виглядає, що повторюєте чиїсь бздури.
    А я знаю, що Америку, в якій я живу, тільки ще тому Бог терпить і милує через молитви своїх людей, за всі беззаконня, які тут зараз все більше і більше насаджуються, лише тому, що євреї тут не є ні не переслідувані, ні не зневажені ні державою, ні людьми. А ще Америка стоїть на захисті Ізраїлю, як держави і не дає нікому його розтерзати. Як тільки Америка перестане захищати Ізраїль і піде на поводу в арабів, мусульман і як, не дай Бог, євреїв почнуть утискати в Америці - Америці кінець.

А я десь заперечувала, що серед євреїв, як і серед кожного народу, нема виродків? Чи тільки євреїв і видно? ;)

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

А те, що 99% з тих 99,5 білих є євреями, забули сказати, чи вирішили промовчати? ;)

18. yasam

yasam Well-Known Member

Бога з євреями більше нема, і в Єрусалимі Бог тільки тому, що там християнські святині. Тому Бог милує Америку явно не через лояльне ставлення до євреїв.

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Як жиди кричали "кров Його на нас, і на дітях наших", тому прокляті всі їхні нащадки своїми ж батьками.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Це вас такому ваша церква навчила? о_О :sad:

:wacko::wacko:

І? Христос їм то простив. Чи вас такому не навчили і ви далі будете виконувати роль Бога на свій розсуд? ;)

п.с. Як я тепер розумію як я повинна бути вдячна моїй церкві, яка навчила мене благословляти і поважати євреїв...

20. yasam

yasam Well-Known Member

Біблія - місце де завіса храму розірвалася, ну і всі пророцтва і передбачення Ісуса Христа

Звичайно що простив, але хіба жиди хотіли щоб їх простили. Звичайно що ні. Вони були абсолютно самовпевнені. І Бог попри всю свою всемогутність не міг і не може заставити жидів прийняти то прощення. Тому вони залишаються прокляті і по сьогодні через себе самих.

З роду яких тепер слід чекати антихриста. Адже Христос вже приходив у світ. Наступний по черзі антихрист. А саме страшне що євреї приймуть антихриста за Христа. От в чому не безпека, і потягнуть за собою всі споріднені з жидами секти, тобто америка піде за ними.

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Я поважаю і дуже євреїв які прийняли Христа, які заснували Матір Єрусалимську Церкву, а нащадків розпинателів я поважати не зобов'язаний. А нащадками слід вважати не тілесних потомків, а тих, хто приймає віру жидів про те, що в особі Ісуса Христа вони розпяли лжепророка. Дуже шкода що серед таких людей є і мої співвітчизники (((

а де твій аватар? :)