а шо вони сповідують, якому богу моляться? та йой,одні барани побили троха других, завтра буде навпаки
Як хлопче дідові може давати уроки? Дід в школі був? На двійки вчився? А що дід робив у вільний від роботи час? Бігалисьти з монтіровкою і валили по головах? Я на форумі бачу тільки одного фашиста - того, що хоче підбурити нарід до насильства. І щось мені здається, що ви провокатор. Вас побили, вашу дівчину, вашого друга ...? Маєте якісь докази вашим словам? Інакше ви звичайнісінький провокатор. Я коли бачу невихованого злочинця-москаля-скінхеда - то не викрикую на форумах. Його потім ніхто не бачить... Значок змініть під ніком і впишіть реальне місто а не викрикуйте большевицькими лозунгами! "Львів'янин" ви "наш"... ---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ---------- Ви хотіли написати it's right guy!....?
послухай, я небажаю продовжувати з тобою цю безглузду дискусію......я не для цього тему створив....щось не подобається......Alt+F4. ---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ---------- ооо...то в тебе ще й з іноземними мовами проблеми. ---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ---------- хах........почитай вікіпедію.
А для чого? Заява в міліцію вже була, чи з міліції треба починати? Є функція "ігнор", якщо цікавить...
Ми маємо справу із англомовним? А ну давайте повчіть ... Скінхедів теж валити хочете? Організацією як називати будете? Це тільки до 9 травня акція чи буде продовження?
хах..ні просто набридло пояснювати)) ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- я тобі вже все сказав.
Ви справді розпочали безглузду дискусію. То що стряслося в царстві Датському? ---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ---------- Бай - бай!... Пора вам в ігнор. мій
Ні! Будьмо уважні! Тема давно у розділі Піонертабір, міліція ні до чого. Починати варто було з доШкільної освіти.