Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол тут є одна гілочка, де люди писали про фрі-хост.... наявний приклад..............
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол Мдааа....Невже моє тріподівське творіння теж так бідно виглядає? Люди ніби хвалять,але я не впевнена...
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол http://maggotka.tripod.com/ Довіряю Пуперу,як інтернет-критику!)))))
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол Ну а шо,з моїм нетом я туди музику місяць качати буду. Нє,не тре,потім запощу. Ага,в мене ше два фотоальбоми були-але набридля і я їх стерла.
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол Бардак, зовсім без розмітки. Де лінія воріт?! Мег, хоч я і не включений до списку вибраних критиків, хочу нагадати: є не лише чорний/білий/червоний. Стандартна комбінація - RGB. Наспівуючи: два кольори мої, два кольори... ЗІ: а реклама нагадила в перші 20 сек....
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол Дякую!Я то і сама знала!)))) Хоча мені так пофіг до того сайту!Просто пофіг і все!)))
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол :o поп-ап реклама справляє не найкраще враження.... великий банер зверху — так само.... меню нечітке, зливається зі бекграундом...... взагалі-то банери вбиваються, але довго пояснювати як це зробити.... найпростіше (поки що): посунути сам сайт нижче банерів.... знаю, багато місця зверху буде втрачено.... а жо падєлаєш.... фрі-хост, блін.....
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол Спасибі,спасибі! :radist: Не сваріть мене так-я маленька дівчинка,якій колись захотілося поставити для свої інтернет-друзів фотки ХІМ-а,і зробила той сайт.:shy: :radist:
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол Боже,тут в кожній темі флуд!Але ж ми спілкуємося! Ти ж не Мартіні,шоб я тебе слухала і не флудила!))))
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол молодець!.. принаймні це зроблено самостійно?... без шаблонів?.... тріпод дуже обмежує: підтримки серверних мов немає.... найпростіше, якщо хотілося зробити галерею — вставити малесенький скрипт, який буде показувати малюнки, робити зменшену копію.... пс. яка тут цікава рудоволоса дівчина зліва....
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол Ииии,Пупере,яка саме?На якій фотці? То точно не я...Я шатенка...:shy: :shy:
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол мед, у вас є пристрасть.... це дуже цінують чоловіки!... пс. а де фотка ділася?...
Відповідь: Новий мій сайт про англійскій футбол Ой,Пупере,я аж зашарілася!:shy: :shy: Ну,та ж тріпод не дозволяє дивитися їх. Так про кого ви?