Англійська провінція.Нам так не жити. (Мотиватор)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Romko, 29 лис 2010.

1. Petroleum

Petroleum Member

Пане Gunner, не знаю чи я Вас правильно зрозумів, поправте мене - Ви хочете переконати читачів форуму в безпросвітній відсталості українців, повній відсутності смаку, невмінні підтримувати порядок ... ітд? Зайде, наприклад, якась молода людина, почитає нашу переписку, і свідомо чи підсвідомо утвердиться в думці що, таки так, українці- то нижча раса, їм недосяжне розуміння елітної краси і чогось такого, що мають англійці і ще хтось там. "Нам так не жити."?

• Подобається Подобається x 5
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не хочу переконати, це просто моя думка. І мені дуже гірко від цього.

• Подобається Подобається x 1
  3. Максим

Максим Well-Known Member

Можна показати, не в тому суть. Піти в Штатах, та і будь-де, в негритянські райони, можна і не такого назнимкувати. Ознакою біди є не це, але тоді, коли в облізлих будинках і трущобних районах живе не безробітний криміналізований неохайний люмпен, а добропорядні громадяни, навіть цілком ніби забезпечені, в яких всередині вдома ніби і охайно, килим на стіні, кришталю повний креденс.

Самі ж визнаєте, що ті ж поляки вигляду все ж приділяють більше уваги:
    ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, але не люди самі своїми силами штукатурять будинки, міняють вікна чи асфальтують дорогу в своєму райончику. Це робиться за кошти ЖЕКів. Тут щомісячна оплата ЖЕКу - від 100 доларів (вивіз сміття, прибирання, ліфт - це копійки, решта - просто гроші для бюджету ЖЕКу, на скільки я орієнтуюсь). Чи українці б хотіли платити такі гроші, щоб їм раз в рік зробили щось з вище перечисленого? Отож. Якби в Польщі ця оплата не була б примусовою, то і тут би далеко не всі люди платили ці гроші і будинки не виглядали так, як зараз.

5. Максим

Максим Well-Known Member

Ями на дорогах теж водії самі не латають, правда ж? :)

В Україні люди теж платять і ніби-то на ремонт доріг, і ЖЕКу, чи як воно там називається, чи не так? :pardon:

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Семь англичан просидели в занесенном снегом пабе восемь дней, пока до них не добрался снегоочиститель, передает NEWSru.com.

Высокогорный паб Lion Inn, расположенный в 404 метрах над уровнем моря в Блэки Ридж, что под Киркбимурсайдом (Северный Йоркшир) был отрезан он внешнего мира с пятницы 26 ноября - вокруг заведения выпало столько снега, что высота покрова превысила шесть метров. Пяти работникам и двум посетителям оставалось только ждать вызволения.

Как только до паба добрался снегоочиститель, гости смогли добраться до другого города. Работники паба дождались вечера субботы, когда было официально объявлено о возобновлении движения по дороге.

Заведение Lion Inn является не только пабом, но и небольшой гостиницей, поэтому заблокированные снегом люди ночевали в спальнях. Запасов еды тоже оказалось достаточно, и даже пиво за восемь дней не кончилось.

Шеф-повар паба Дэниел Баттерворт признался, что во время заточения иногда разговаривал сам с собой. В первые дни сотрудники, благо все они - молодежь, принялись пить. Однако уже на третий день они взяли себя в руки и перестали пить.

Конфликтных ситуаций между узниками снегопада не возникало, они отлично проводили время, заверил Баттерворт. "Мы немного занимались работой, пили чай, выпивали, играли и затем отправлялись в постель", - пояснил он.

"Некоторые люди даже звонили нам и просили устроить им такое же времяпрепровождение. Но теперь это уже стало скучновато, и я бы хотел отправиться домой", - признал шеф-повар.

Впрочем, особо скучать англичанам не пришлось - кроме телефонной связи, работало также беспроводное соединение с интернетом и телевидение. Узникам даже удалось выбраться наружу на импровизированных лыжах, которые они сделали из пивных подносов.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так,вони сотнями замерзають при кількаградусних морозвх...
    Розніжені цивілізацію,їті....
    Їх б до мої мами в квартиру,коли надворі -20,а в хаті +5...
    І світло вимкнути...і гарячу воду...

• Подобається Подобається x 4
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та, в такому пабі як описано це можна було нашим туди путівки продавати замість Буковеля, вони б там і 2 тижні просиділи.

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І що Ви цим хочете сказати?
    Я от хочу сказати, що такі проблеми, які є в Україні, є і в Польщі, і думаю, що є в інших країнах. В Польщі теж наживаються на людях, при ремонті доріг і при всьому іншому. Тут теж зима приходить несподівано для комунальників..
    Моя свекруха вдома має +10. Виключені обігрівачі, телевізор, холодильник (продукти тримає в коридорі, де напевно температура близька нуля, бо з дверей вхідних страшно тягне). Бо за світло має взимку платити 1000 злотих (330$) + 600 злотих за все решта (ЖЕК, вода, газ), а зарплата в неї на руки 1200 злотих.
    Так що різниці між життям в Україні і Польщі я досі не побачила. Бідося і багаті є там і тут. Райончики з красивими будиночками можна і у Львові знайти. Просто комусь в житті везе більше, комусь менше, комусь взагалі не везе.

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

-----
    Жесть.

12. Максим

Максим Well-Known Member

Я не стверджую, що в Польщі повністю вдалося позбутися наслідків совка. Наразі невідомо, скільки на таке потрібно часу, бо жодна з ушкоджених совком країн ще повністю його не позбулася. Проте навіть на прикладі Польщі і України видно, що в деяких країнах цей процес іде швидше, в деяких - повільніше.

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот поэтому я и против ЖКХ. Они гады даже у нас, не готовы (каждый год зима для них сюрприз):) Хотя есть частник, у него целый микрорайон в обслуживание. Всегда чистота и порядок. И не кто ему не мешает.:)

14.  
  15. Chaldon

Есть что показать. Благодаря времени губернаторства Собянина

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

У його губернаторство Вас підпустили до посольства з камерою? Чи що там за прапори?

17. Chaldon

Точно не уверен, не было в том надобности. Но по моему Беларусь. Так же есть Украины.

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

а що за будинок?

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От в темку сюжет про вул.Замкову в Стрию (з циклу передач про місто).
    Особливо гарнюньо виглядає напис про Аню на 1:48 звилині...
    І якісь каляки маляки на стіні...
    http://vimeo.com/17554746

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Співзвучно з назвою гілки...
    Київ.Поділ
    Нам так не жити.

а де твій аватар? :)