Це ви за всіх не росписуйтесь, не бачили ніколи середньостатистичних українців - на колеса і вперед, круїз по районним центрам.
Та я взагалі з лісу вилізла... Дивно, мої одногрупники теж середньостатистичні українці. Але "Русское радио" не слухають. Чи у вашому розумінні середньостатистичні українці - це водії маршруток?
То мали би бачити, якшо з лісу вилізли, хм, дивно. Ви часом не займаєтесь туристичним бізнесом в Празі? Бо дуже схожі напрямком думок з одною пані, яка в мене давно в списку ігнорування.
Если вы позволите вмешаться в разговор чистокровных украинцев простому русскому, то меня несколько удивляет такое не очень уважительное отношение к своим же согражданам. Я бы даже обиделся, если бы ко мне так "некачественно" относились и считали, мягко говоря, каким-то быдлом. Я с уважением отношусь к вкусам и эстетическому выбору окружающих меня людей. И если даже они предпочитают слушать шансоны "Русского" или даже "Украинского радио"(не знаю, есть ли такое, потому что не являюсь слушателем радио вообще), то я не стал бы столь презрительно говорить о любителях такой музыки. Если кого-то не устраивают такие музыкальные пристрастия окружающих, их манера поведения, то единственный путь исправлять существующий порядок - самому мягко, ненастойчиво и уважительно влиять на сознания, пристрастия и вкусы людей. Как говорят в шутку - относитесь к другим с уважением, будьте проще, и люди к вам потянутся. И всегда претензий полезно больше предъявлять к самому себе. И убирать набросанный другими мусор рядом с собой - тоже. И многое другое. Но не ждать, пока у нас станет так же хорошо, "как в лучших домах Европы и Филадельфии". Если начнём и постоянно будем что-то делать сами, то есть надежда, что когда-то у нас станет лучше. Если постоянно твердить, какой мы отсталый народ, какие мы "совки" - всё так и останемся в этом положении. --- С уважением!
На старом сайте, где я раньше часто был, есть один товарисч, пишущий под ником kardan. Он малость "поехал" на ненависти к свидомым. Вот он - уверен - написал бы в ответ: бандеровец! Они все такие! Если есть желание и время - выйдите туда и посмотрите. Там люди не церемонятся друг с другом, и облаивают ближних без малейшего зазрения совести. Некоторые даже получают удовольствие от этого... С уважением! --Пы Сы. - вспоминаю историю. Лет 15 назад еду на своём авто по дороге за городом. Стоит мужик, "голосует", в руках сумка. Я решил подвести его. Остановился, открыл дверь, он сел рядом. Сумка стукнула о пол машины. Я поинтересовался - что-то тяжёлое? он вытаскивает из сумки здоровенный топор и показывает мне. Я невольно заулыбался, потому что топор был очень похож на топор палача в кино. Оказалось - он забойщик скота, и ехал в соседнее село забивать корову. Или, там, быка. Интересное было знакомство...
Ех, Маріуполь, ех, Азовське море, що з тобою роблять... Полностью читать - тут Це жахливо, як забруднюються водойми.
Хм.... Був колись такий журнал "Америка" згадав ще одну фотку... Тато в 1989-му їздив в Австралію,до родини....
Люди, ви такі смішні, чесне слово. Може якби я не була за кордоном ніколи, то б теж таке писала. В кожному місті є прекрасне і є дно. Можна показати Львів у фотографіях, як європейське культурне місто, а можна показати як брудне облізле місто. Так само можу показати вам польське місто Лодзь на фотографіях, чи європейську столицю - Варшаву. Складається враження, що бачите в українських містах лише ті сірі сторони. Але навіщо так дивитись на те, що вас оточує? На ті місця, в яких ви живете? Від цього буде тільки пригнічення і ниття. Я від жодного поляка, який мені розказував про поїздку до Львова, не почула таких описів Львова і України, як ви описуєте. А поляки могли б нарікати, бо тут більше уваги приділяють вигляду містам (ті ж дороги, парки). І не треба думати, що за кордоном краще, бо там гарніші будиночки. Якщо не працювати і чекати, що держава про вас подбає, то навіть і в Англії будете нарікати. Знаючи про життя українців за кордоном, зокрема з форуму чи від особисто знайомих, вважаю українців дуже пробивними. Вони добиваються навіть більшого, ніж корінне населення. При чому робити це чужинцю далеко не просто. І впевнена, що якби у цих людей була б віра в свою країну, то вони і вдома б того досягли. Справа в тому де людина хоче жити, як вона хоче жити, і скільки зусиль не полінується прикласти для цього.
Дійсно,Іра,правду глаголиш. Ага.мало не забув. з наступаючим тебе Новим роком. Репетицію,так сказать роблю...
Цитую сам себе - Не в тому справа, а в тому що є середньостатистичним. Їхнє середньостатистичне - це наше елітне. А те що вони показувати не хочуть - то заради цього наші їдуть працювати за копійки. А так виглядає наше "Давайте кожен сам собі зробить", лишається уявити як воно буде виглядати коли кожен зробить свій кавалок.
Ну так виходить, але це не є правильно, це симптоматичне лікування. Суспільство існує для того, щоб розвиватися централізовано і узгоджено, інакше це не суспільство.
Ось приклад ініціативи з низів - Как эстонцы очистили свою страну от мусора за 5 часов. Цель уникальной кампании «Сделаем 2008» — собрать 10 000 тонн мусора, скопившегося в лесах и вдоль обочин дорог Эстонии. Более 50 000 человек вышли 3 мая 2008 года на уборку и очистили страну.
А сейчас 2010 год. декабрь. Я полностью поддерживаю пани написавшие эти слова (В кожному місті є прекрасне і є дно. ).