Англійська провінція.Нам так не жити. (Мотиватор)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Romko, 29 лис 2010.

1. Petroleum

Petroleum Member

В Англії теж є "пісатєлі" по стінах з помилками, правда їх всього 2 в першому слові. [​IMG]
    Трущоби теж мусять бути... "Люди безодні" - Джек Лондон спеціально пожив там ради максимальної реалістичності опису"

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Сподобалось теж - "типичный пример застройки викторианских времен. Немецкие бомбардировщики сюда уже не долетели, а лондонские строители еще не дошли. Даже надписи на домах сохранились"[​IMG]

Останнє редагування: 1 гру 2010
    • Подобається Подобається x 5
  2. Petroleum

Petroleum Member

Ще можна Штати порівняти. Там, кажуть, добре - Американская мечта закончилась - Там отдыхают 12 дней в году в среднем - да и те дни берут по чуть-чуть, по 1-2 дня. Потому что если без тебя обошлись неделю - значит, тебя можно вообще уволить и обойтись и далее.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як би не було, а краще ніж у Львові.

4. Petroleum

Petroleum Member

Ви не повірите, але я схильний вважати, що навіть у Франківську краще, ніж у Львові. Просто пан Роман, напевне спеціально) додав у назву теми таку фразу - "Нам так не жити." - і розпочалась полеміка, і я, замість того, щоб працювати), пишу тут...

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

О, найшов гілку Шо ви робите (створюєте)? ))

Останнє редагування: 2 гру 2010
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

---
    А чому?

6. Petroleum

Petroleum Member

Напримір, кажут, жи там житло легше будувати (менше взяток/дозволів треба) і відповідно дешевше купити.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я схильний вважати,що найкраще там,де нас нема.
    І там,де нас не було.
    І ше там,де нас ніґди не буде...

• Подобається Подобається x 2
  8. Petroleum

Petroleum Member

Універсальна назва для тем з гарними фото)

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть не знаю що сказати, для мене краще для життя місце - це там де комфортне міське середовище, високий рівень життя. А вас послухати - то в тундрі ще краще, ніж в Франківську - ще менше дозволів треба і ще дешевше купити можна.

10. Petroleum

Petroleum Member

Будемо вважати, що ви вгадали напрям моїх думок. Не так щоб в тундрі, але дійсно віддаю перевагу життю в передмісті, ніж наприклад в центрі якогось великого міста. А про Франківськ, я думаю Ви можете більше розповісти, ніж я

Останнє редагування: 2 гру 2010
  11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот тоже провинция Англии.

• Подобається Подобається x 4
  12. bayard

bayard Дуже важлива персона

скоріш не українців а совків. Такий собі совєт ский тип:

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

Вся локальна краса закордонна(в межах міста)тримається на податку з нерухомості-(наприклад хата за 350000 -2500 податку)і жорсткому регулюванню місцевими муніципалітетами прав власників житла -мусиш прибирати сніг з пішоходної доріжки після снігопаду на протязі №№№№ годин бо штраф,газон не стрижеш-штраф,якщо міська рада прийняла закон що парканів не можна то ніхто ніколи не позволить поставити і тд.За такі фіглі міглі як засклити лоджію або тримати все що не треба на балконі можна забути.і за несплату податку на нерухомість чи штрафів можуть хату забрати і продати-бізнес є бізнес.так що ви готові платити наприклад 250 дол на рік екстра податку з 2кімнатної квартири на красу?

• Подобається Подобається x 6
  14. bayard

bayard Дуже важлива персона

......проте більшість українців відчувають себе мазохистами;)
    щодо мене ,усе вами перелічене, не проміняв би на оці англійські доміки, бо....довбаний патріот......... і мені ці хрущата ближче до серця ніж будь-які охайні доміки європейської провінції...

• Подобається Подобається x 4
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну звідки Вам знати??? Ви що, там чи там жили???

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Здається про провінцію мова. Інфраструктура - дороги, залізниці, банкомати і т.д. теж з податку на красу?

Так у тому-то й справа! Наша забита совком людина живе в тій хрущовці, а поскільки в неї смаку - круглий нуль - то їй по-барабану що естетичний компонент в її життєвому просторі просто відсутній. Якщо в людини атрофований смак - то вона гірке від солодкого не відрізнить. Тому ми ходимо всі поголовно в однакових базарних курточках і мештах, рекламні агентства годують нас бездарною рекламою (на заході реклама навіть має художню цінність, за неї призи дають - Канських левів), вихідні ми проводимо під першим-ліпшим кущем, балдіючи від шашлика з дешевим кетчупом (природа!) біля машини з горлаючим "Русским радио" і нікого не турбує що навколо ще таких 15 компаній, а апофеоз щастя - поїхати влітку скупатися в мутному морі разом з кульками, пляшками і наслідками чергової аварії одеської каналізації. Це ж все своє! Рідне!

Ага.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

не можу говорити про Англію але в Канаді локальні дороги фінансуються з місцевих бюджетів-як школи теж чи бібліотеки чи сміття збирання.федеральний уряд може доложити якусь частку грошей якщо буде вважати що користь не тільки місту буде з інфраструктурного проекту..

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас так само.

20. Ви так живете? То й живіть. А за всіх не розписуйтеся.

а де твій аватар? :)