Возив сьогодні невістку на профорієнтацію. Агітують дітей поступати в Стрийський коледж. Шкода не було фотоапарата. Були У двох селах (Сміт іх проїжджає, коли їздить на Батьківщину) Коростів і Долинівка. У двох школах. Жах! Це не хати-писанки в Славському чи Тисовці. Це лачуги. В Долинівці громаді стало грошей на дерево на нову церкву. Єдина пристойна будівля. Дорога заметена снігом. Вся в кучугурах і замерзших калюжах в ямах. Ледь виїхав. А в Коростові, пане Роман, стоїть хрест з написом "Вічна слава героям загинувшим за Україну". Спитав у одного газди, хто мається на увазі. Той відповів - УСІМ!
Трошки наших реалій....в під"їзді....зима наступила. Неочікувано... А поряд...в частном сєкторє... А метрів за 500...в посадці...
Нє,то наш під!"зд... На кожнім поверсі акуратні кладовки...на них замки....господарні ж... а там труби... А в них вода... А наступила зима...хто ж знав......(хоча вона минулого року наступала...і позаторік...і позапозаторік...з такими ж наслідками...) та,що там казати...йдем в Європу...
Доброго дня! Посмотрев на фото хрюшкиного пятака, невольно вспомнил старый анекдот. Свинья зашла в дом и увидела на стене розетку. Пришла в ужас - какие варвары! Свинью в стену замуровали, один пятачок наружу оставили!--- Пока не загружал на форум ни одной фотографии. Если разберусь с этим, попробую выложить фото, сделанные мною в Германии. Снимал для своих армянских друзей с целью показать, как живут в Германии. Не какие-то красивые виды, пейзажи, а самые обычные фото с самых обычных улиц обычных немецких городов. А мои армянские друзья прислали мне фото тех мест, где мы прожили 20 лет. Могу их тоже поместить. Красивые места.
Спочатку треба у себе порядок навести, а потім кудись іти. Не подобається під'їзд? Щось робите, щоб стало краще? Картинка нічого не нагадує? Свиням Європа не світить, це точно. Ще, може, придумаєте, що винна ця мать її влада? Це вони смітять? А я вам скажу: який народ, така і влада. Народ живе так, як сам добився і заслужив. Спробуйте посперечатися.
Не буль настільки інфантильною. Я не поміняю сантехніки. Кілометри труб,які тріскають при будь-якому морозі. Я не поміняю ставлення ЖЕКів,ВОДОКАНАЛів і теде до людських проблем. В мами зараз в хаті +8 гадусів. І таке вже 22 роки,відколи отримали квартиру. Комісій було - море. Не втирай мені тут фігні,будь-ласка.
А хто працює в ЖЕКу? Такі самі люди. Не думаю, що вибирають туди найгірших. Значить, народ у нас такий. Поки не поміняється народ, не поміняється і керівництво.
А хто вибирає владу? Правильно, народ. Так кого спочатку треба міняти? Народ. ---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ---------- Він, мабуть, такий і був.
А дехто,таким питанням навіть не задається А таких мабуть більшість, і що тоді? ну змінимось ми -чвертка населення, а далі? А я скажу, як було так і буде....всерівно суспільство котиться...........
Умгу.... Якось нагадався анігдот. Як їдного мільйонера спитали,як він став мільйонером. - О..я з дитинства був сумлінним і кмітливим.В нас в садку росли яблука.Ото,я був малим,пішов в садок,зірвав пару,помив і продав.Потім знов..зірвав і продав.Потім ще... - А потім? - А потім вмерла цьотка і лишила мені 10 мільйонів долярів...
Ромку! Мої вітання. Був їм ниніка у Львові. Таки вздрів'їм слово "Мир" на стіні . На вулиці Б.Хмельницького. І без помилок. Хоча поруч багато чого нечетабельного було намазюкано. Так ось, на розі Хмельницького і Волинської паслись два гаїшники. Довго. Пиняли всіх без розбору. Що і як, не знаю. Що вони тим водіям терли - невідомо. Але що впало в очі. Проїжджаючи повз них, якась (так, якась...) водій витрусив попільничку. На очах у дайців. Вгадайте реакцію "влади". Не вгадаєте, бо реакції не було. Ви кажете владу поміняти... А на кого? Може того водія на місце гайця?