Англійська провінція.Нам так не жити. (Мотиватор)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Romko, 29 лис 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну взагалі не збирався про політику, але виходить як завжди. Англійцям не треба самим платити за сантехніків якщо будинок комунальний, і самим іти купувати фарбу і самим інвалідам фарбувати стіну в під'їзді. Самі вони собі нічого не роблять. Можуть покластися на владу.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Рипцю,а чо ти не добиваєшся?
    Чи в тебе,на дачі вже ліпше,як англійській провінції?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Романе!
    Бігме, в Стрию не гірше!!!
    Рідко-рідко... І ще... Якби не мазюкали на стінах будинків "Слава Україні" і "хтось-то наш герой" з бальончиків. Бо рагулі задрали вже. На свіжопомальованому вже наслідило. І довкола базару. В неділю біля пожарки бридко їхати, не те що йти... Базарна еліта, ёптить...

4. Не можу сказати, бо у мене немає конкретних параметрів будинків Англії.
    Дякую дуже дідусю, побудував на совість. Періодично ремонтуємо, підфарбовуємо. Доглядаємо за городом, садком. Так що добиваємось.

• Подобається Подобається x 2
  5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Чисто не там, де не смітять, а там, де своєчасно прибирають і підтримують в чистоті і порядку. ІМХО. :)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А слово "МИР" з трьома помилками не пишут?
    Чи таке Вас не вражає?
    Лише - "Слава Україні?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть не знаю як ви там жієте, кєжко мабуть з рагулєми, шиїсіть тисяч чоловік і серед них їден Штирліць (чи мо помічники є, типу підпільна "Молода гвардія", десь по підвалам никаєтисі), чи так і звератєтисі до рагулів "Гей, рагулю, ти шо знов за Хведоровича не голосувов, чи ж бо не знаєш шо будеш мав покращення, лишисі того тризуба, курча ляга".

• Подобається Подобається x 5
  8. Якщо смітять багато, бідні двірники не встигають прибирати. :sad:

9. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

товариш, спеціаліст з єнергетики десь у Африці ближче до Египту казав що смітник у них на всю країну і ніхто того не соромиться.....
    так у нас щє трапляються садиби по селам області розмалёвані з парканами в казкових персонажахі чисто кругом більменш,
    нашому нороду потрібен стимул.... ідея вже майже скінчилась...

10. Petroleum

Petroleum Member

Не варто порівнювати фотографії, частина з яких зроблені в сонячну погоду хорошим фотографом не у провінції, а у центрі Лондона, у зразковому парку, для відставників їхньої королівської гвардії, на облаштування якого пішла купа грошей (забудувати у нас котеджний мікро-район як мінімум) і дизайнеру дали золоту медаль, з нашими реаліями, коли на вулиці дощ і слякоть. Там немає ніякої магії - видно що люди підтримують порядок і працюють. І у нас так може бути, як перестануть красти половину кожного бюджету.

Останнє редагування: 30 лис 2010
  11. Petroleum

Petroleum Member

Хоча оцей дядько що любить всюди побувати і описати... каже , цитую - "Вообще, в Лондоне начинает казаться, что попытка Москвы догнать цивилизованный мир несколько замедлилась, если не сказать остановилась." Ну і ми ще довго будемо їх доганяти. Але завше так не буде.

12. Кохана

Кохана LuBimaya

такий колорит?

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ромку, мене вражає і те, і інше.

Ви ж знаєте, чиї імена по парканах пишуть.

Заслуговує наш герой такої слави?

Псевдопатріотизм парканний це..

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ми ж не хочемо втішати себе порівнянням з Африкою.

Це неправда. Звичайна провінційна неіндустріальна місцевість.

15. Petroleum

Petroleum Member

Я цей пост мав на увазі. Там табличка є. Крім того там проводять "CHELSEA FLOWER SHOW" -Выставка проходит на территории садов Королевского госпиталя, расположенного в фешенебельном лондонском районе Челси. Цветочная выставка в Челси проводится с 1922 года и, несомненно, является самой престижной в области садового дизайна и цветоводства в мире.

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

оце точно!:good:

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

сусіди косо не дивляться? не питають:
    - У буржуй, як все зробив.....
    каміння не кидають?;)

ооооо, я тільки всіми кінцівками ЗА таку красу.....
    дуже поважаю таких людей.....вони мабуть і жити намагаються інакше.

+100!

17. Оце дійсно типова риса українців. На жаль. Самі зробити ліняться, але заздрити будуть: "Де це він стільки грошей накрав?!"

Якщо не забуду, покажу, як красиво пофарбували наш поверх. А живемо звичайно. Звичайні люди.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У совка і європейця різне відчуття смаку. Точніше у совка його немає взагалі. Навіть поп-культуру взяти. У нас попса - це Кіркоров, у них - Елтон Джон.

19. Petroleum

Petroleum Member

Бо цей знайомий не буржуй, скоріше навпаки - все мусить робити сам, як вміє) Мабуть це якесь внутрішнє прагнення зробити оточуючий світ кращим, і я думаю що в українців воно не гірше, ніж у англійців. Раніше, після перебудови, то картоплю садили чи городину довкола хати, а тепер вже можна побачити і газони,і квітники, і благоустрій... Як тільки людина зможе вільніше дихнути то і про красу подумає)

20. Хто такий совок?

Я не фанатка Кіркорова, але у нього хоча б є голос, на відміну від різних співаючих трусів.

а де твій аватар? :)