Ну взагалі не збирався про політику, але виходить як завжди. Англійцям не треба самим платити за сантехніків якщо будинок комунальний, і самим іти купувати фарбу і самим інвалідам фарбувати стіну в під'їзді. Самі вони собі нічого не роблять. Можуть покластися на владу.
Романе! Бігме, в Стрию не гірше!!! Рідко-рідко... І ще... Якби не мазюкали на стінах будинків "Слава Україні" і "хтось-то наш герой" з бальончиків. Бо рагулі задрали вже. На свіжопомальованому вже наслідило. І довкола базару. В неділю біля пожарки бридко їхати, не те що йти... Базарна еліта, ёптить...
Не можу сказати, бо у мене немає конкретних параметрів будинків Англії. Дякую дуже дідусю, побудував на совість. Періодично ремонтуємо, підфарбовуємо. Доглядаємо за городом, садком. Так що добиваємось.
Навіть не знаю як ви там жієте, кєжко мабуть з рагулєми, шиїсіть тисяч чоловік і серед них їден Штирліць (чи мо помічники є, типу підпільна "Молода гвардія", десь по підвалам никаєтисі), чи так і звератєтисі до рагулів "Гей, рагулю, ти шо знов за Хведоровича не голосувов, чи ж бо не знаєш шо будеш мав покращення, лишисі того тризуба, курча ляга".
товариш, спеціаліст з єнергетики десь у Африці ближче до Египту казав що смітник у них на всю країну і ніхто того не соромиться..... так у нас щє трапляються садиби по селам області розмалёвані з парканами в казкових персонажахі чисто кругом більменш, нашому нороду потрібен стимул.... ідея вже майже скінчилась...
Не варто порівнювати фотографії, частина з яких зроблені в сонячну погоду хорошим фотографом не у провінції, а у центрі Лондона, у зразковому парку, для відставників їхньої королівської гвардії, на облаштування якого пішла купа грошей (забудувати у нас котеджний мікро-район як мінімум) і дизайнеру дали золоту медаль, з нашими реаліями, коли на вулиці дощ і слякоть. Там немає ніякої магії - видно що люди підтримують порядок і працюють. І у нас так може бути, як перестануть красти половину кожного бюджету.
Хоча оцей дядько що любить всюди побувати і описати... каже , цитую - "Вообще, в Лондоне начинает казаться, что попытка Москвы догнать цивилизованный мир несколько замедлилась, если не сказать остановилась." Ну і ми ще довго будемо їх доганяти. Але завше так не буде.
Ромку, мене вражає і те, і інше. Ви ж знаєте, чиї імена по парканах пишуть. Заслуговує наш герой такої слави? Псевдопатріотизм парканний це..
Ми ж не хочемо втішати себе порівнянням з Африкою. Це неправда. Звичайна провінційна неіндустріальна місцевість.
Я цей пост мав на увазі. Там табличка є. Крім того там проводять "CHELSEA FLOWER SHOW" -Выставка проходит на территории садов Королевского госпиталя, расположенного в фешенебельном лондонском районе Челси. Цветочная выставка в Челси проводится с 1922 года и, несомненно, является самой престижной в области садового дизайна и цветоводства в мире.
оце точно! ---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ---------- сусіди косо не дивляться? не питають: - У буржуй, як все зробив..... каміння не кидають? ооооо, я тільки всіми кінцівками ЗА таку красу..... дуже поважаю таких людей.....вони мабуть і жити намагаються інакше. +100!
Оце дійсно типова риса українців. На жаль. Самі зробити ліняться, але заздрити будуть: "Де це він стільки грошей накрав?!" Якщо не забуду, покажу, як красиво пофарбували наш поверх. А живемо звичайно. Звичайні люди.
У совка і європейця різне відчуття смаку. Точніше у совка його немає взагалі. Навіть поп-культуру взяти. У нас попса - це Кіркоров, у них - Елтон Джон.
Бо цей знайомий не буржуй, скоріше навпаки - все мусить робити сам, як вміє) Мабуть це якесь внутрішнє прагнення зробити оточуючий світ кращим, і я думаю що в українців воно не гірше, ніж у англійців. Раніше, після перебудови, то картоплю садили чи городину довкола хати, а тепер вже можна побачити і газони,і квітники, і благоустрій... Як тільки людина зможе вільніше дихнути то і про красу подумає)
Хто такий совок? Я не фанатка Кіркорова, але у нього хоча б є голос, на відміну від різних співаючих трусів.