Англійська провінція.Нам так не жити. (Мотиватор)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Romko, 29 лис 2010.

1. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

миловарня:sad: сироварня:good:

• Подобається Подобається x 9
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Шотландії немає таких гір, щоб сніг постійло лежав, і гори не скелясті, а на Українські Карпати більше схожі.

• Подобається Подобається x 1
  3. bayard

bayard Дуже важлива персона

щеб десь коньячний заводик.....і можна жити:good:

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

ну не знаю....на тих фото що мій братець привозив - якраз такі пейзажи.... і гори саме скелясті, без лісу. це район міст Дублін, Перт та оз. Лохнесс

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звісно що є виходи порід, і сніг є в холодну пору року. Просто Альпи і Шотландські нагір'я різні по структурі. Самий популярний в туристів Чорногірський хребет Карпат теж без лісу.

• Подобається Подобається x 2
  5. А ви, вибачаюся, дурніші за англійців, що не побудуєте таких будинків і не посадите такі садки? Попахує зазиранням на город сусіда, у якого все буяє, а чому в самого погано росте, намагаємось не думати. Бо як не крути, самі ж винні.

• Подобається Подобається x 5
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ромку, починайте будувати замок...

• Подобається Подобається x 5
  7. Як на мене, основний акцент теми і фотографій був не на замках, а на чистоті і охайності вулиць, природи. Можна побудувати абсолютно негарні замки на брудних вулицях. А чисто де? Там, де не смітять.

• Подобається Подобається x 4
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

---------------

9. На жаль, не в кожному місті є такі будинки. Звичайно, там, де їх нема, буде

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу...
    Згадав свій побут в Польщі....
    І ще,як ілюстрація..
    Ще....враження....
    А з отаким ж виразом...морди ліца я по Вроцлаві лазив....

"Коли вже буде добре"

А фіг там....:sad:

• Подобається Подобається x 12
  11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Кто-то же в сравнение метро Лондонское приводил.

12. Не зрозуміла, до чого це.
    В Англії чи в інших країнах немає свят?
    Чи вас хтось примушує святкувати?
    Чи кількість свят якось пов'язана з рівнем життя?

Залежить тільки від кожного з нас. Бо у кожного свій критерій "доброго".
    Мені добре.

13. Petroleum

Petroleum Member

Щоб і у нас було красиво, треба цього захотіти і трохи попрацювати. Наведу приклад знайомого, який конретно на своєму подвір‘ї намагається хоч якось прикрасити своє життя-буття, хоча він і не має надто багато часу і взагалі не має зайвих ресурсів, живучи у провінції...

Останнє редагування: 29 лис 2010
    • Подобається Подобається x 10
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, пробиває деколи наш народ на красу.
    Із серії "ми самі маєм зробити собі "красіво".

• Подобається Подобається x 8
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Продовження

• Подобається Подобається x 9
  16. Romko

А тепер всі дружно скинули рожевенькі вокуляри і уважно глянули на вулиці Львова,Києва,Донецька,Харкова,Одеси. А також на вулиці районних центрів і сіл. Тої самої провінції. Після чого знов глянули на фотки англійської провінції. Як сказав їден екс-ідеолог компартії:"Маємо те,що маємо." . І то ТУТ і ЗАРАЗ.

• Подобається Подобається x 3
  17. Так усі кажуть. А хоч би хто щось зробив, щоб стало краще. Всі винні, тільки я хороший, їй-богу. Банально не смітити - вже стане краще. Не люблю людей, які вміють тільки скаржитися і заздрити.

Парадокс, але в селах чистіше. Люди не смітять, бо тут же поряд живуть, і всі один одного знають. Якось соромно перед сусідами так робити.

18. Romko

Я не смічу.
    Може й ти не смітиш.
    Допускаю,що й Ґуннер не смітить.
    І шо?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Така кумедна панянка, прямо книжними істинами говорить. А якщо африканці не будуть смітити і почнуть квіточки садити, Африка стане такою комфортною як Англія?

• Подобається Подобається x 4
  20. Завели про політику?
    Стане такою комфортною, якщо вони будуть обирати нормальну владу, думати головою і т. д. Але велике починається з малого. З культури, розуму. Можливо, навіть з квіточок. Я сумніваюся, що некультурна людина, яка смітить і матюкається, буде сильно піклуватися про країну.
    Вам погано? Намагайтеся щось робити, щоб було краще. Ви дурніший за англійця? Не можете добитися такого самого? Я не думаю, що в Англії все з неба впало. Я вважаю, що всього в житті треба добиватися, а не чекати доброго месію.

а де твій аватар? :)