Мдяяя...нам так дійсно не жити...Як у казці побувала.Але ж і в них мабуть є те,що не хотілося б показувати?
І що? Можна так викласти любе європейське місто - "Нам так не жити". Насправді не так і складно все - виховувати архітекторів. Вони створюють не тільки споруди, а й комфортний життєвий простір. Все решту - це традиційна національна культура, кожна країна має свій колорит, Західна Україна в тому числі.
Мені сподобалось фото будиночку із солом'яним дахом, пошук дав результат - це The Ecover Chelsea Pensioners' Garden, у центрі Лондона, у створенні якого брав участь Julian Dowle - The Garden Designer. Тут є ще фото
Це по мотивам традиційного житла Північної Шотландії, так званий Black House, де жили селяни і рибалки.
Краса... Я дуже хотів для свого будинку дах з очерету або соломи, але не знайшов доступних майстрів, і накрився "блєхою". Тепер хіба можна зробити якусь альтанку в садку і добре подумати над дизайном)...
І що дивно... В жодному місці, де стоянка авт заборонена - ні одного крутелика з джіпом... Хоча роверко припнене З соломи скоріше за все не вдастся... З очерету елементарно, ало під низ треба щось щильніше. Хочаб рубероїд.
Упс,а во Львове что? Я наслаждался его переулками,полное ощущение,что из-за поворота сейчас какой-нибудь мушкетёр появится
на Україні могло б бути не гірше, у нас достатньо старовини і людей які то цінують, тільки здається мені, що у нас наразі більшість сил йде на боротьбу за виживання і /або зміну влади. Тому і стоять наші замки напіврозваленими.
Не буду оригінальним якщо скажу що винна наша коррупція. Наприклад кошторис нормального комфортного сучасного житлового будинку - 5 000 000$. Наші бариги-будівельники умудряються з цієї суми набрати собі відкатів і збудувати будинок більшої поверховості, щоб більше заробити, зате гіршої якості і з гірших матеріалів. Наше "елітне" житло не дотягує до європейського навіть середнього класу.
И ведь какие замки!Помню,в детстве с отцом ездил в командировку во Львов и где-то по дороге видел замок с прудом.Теперь,когда смотрю "Анжелику-маркизу ангелов",всегда тот замок вспоминаю
Корочє,цілий день в вухах крутицця вотаво пісня Когда умолкнут все песни Которых я не знаю В терпком воздухе крикнет Последний мой бумажный пароход ГУД-БАЙ Америка о-о-о.... Где я не был никогда Прощай навсегда Возьми банджо Сыграй мне на прощанье.... http://www.youtube.com/watch?v=hIbOnGX_syc
наверное это есть в каждой стране...Но показывают то чем гордятся это часть госпиталя для бывших вояков британской короны. Нечто вроде дома престарелых... Архитектора для мозгов нам не хватает. Это в первую очередь А у нас она и не прекращалась. Последние лет 400...... Разруха в головах.....Когда в России отменили крепостное право в Франции была уже вторая республика....Подумайте насколько мы отстали в развитии гражданского общества.....
А в Лондоні відкрили метро. Не в тому справа, а в тому що є середньостатистичним. Їхнє середньостатистичне - це наше елітне. А те що вони показувати не хочуть - то заради цього наші їдуть працювати за копійки.
А в австрийской Галиции что открыли на тот момент? Нет,не он.Тот был более высокий и ,как бы это точнее,более современный что ли,чем Свірзький замок. Да и не возвышался он над водой,а,как бы вырастал из неё
вот и я об этом..... ---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ---------- а в Магдебургском праве они купались когда в моей Слобожащине еще полынь в человечий рост колосилась