Англійська провінція.Нам так не жити. (Мотиватор)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Romko, 29 лис 2010.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мдяяя...нам так дійсно не жити...Як у казці побувала.Але ж і в них мабуть є те,що не хотілося б показувати?

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Справа не в тім...
    Будинкам...замкам...по кілька століть....
    Там...дух старовини....

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І що? Можна так викласти любе європейське місто - "Нам так не жити". Насправді не так і складно все - виховувати архітекторів. Вони створюють не тільки споруди, а й комфортний життєвий простір. Все решту - це традиційна національна культура, кожна країна має свій колорит, Західна Україна в тому числі.

• Подобається Подобається x 4
  4. Petroleum

Petroleum Member

Мені сподобалось фото будиночку із солом'яним дахом, пошук дав результат - це The Ecover Chelsea Pensioners' Garden, у центрі Лондона, у створенні якого брав участь Julian Dowle - The Garden Designer. Тут є ще фото

Останнє редагування: 29 лис 2010
    • Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це по мотивам традиційного житла Північної Шотландії, так званий Black House, де жили селяни і рибалки.

• Подобається Подобається x 10
  6. Petroleum

Petroleum Member

Краса... Я дуже хотів для свого будинку дах з очерету або соломи, але не знайшов доступних майстрів, і накрився "блєхою". Тепер хіба можна зробити якусь альтанку в садку і добре подумати над дизайном)...

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І що дивно... В жодному місці, де стоянка авт заборонена - ні одного крутелика з джіпом...
    Хоча роверко припнене :)))

8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Упс,а во Львове что? Я наслаждался его переулками,полное ощущение,что из-за поворота сейчас какой-нибудь мушкетёр появится

• Подобається Подобається x 5
  9. Petroleum

Petroleum Member

на Україні могло б бути не гірше, у нас достатньо старовини і людей які то цінують, тільки здається мені, що у нас наразі більшість сил йде на боротьбу за виживання і /або зміну влади. Тому і стоять наші замки напіврозваленими.

• Подобається Подобається x 7
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не буду оригінальним якщо скажу що винна наша коррупція. Наприклад кошторис нормального комфортного сучасного житлового будинку - 5 000 000$. Наші бариги-будівельники умудряються з цієї суми набрати собі відкатів і збудувати будинок більшої поверховості, щоб більше заробити, зате гіршої якості і з гірших матеріалів. Наше "елітне" житло не дотягує до європейського навіть середнього класу.

11. серега-очкарик

И ведь какие замки!Помню,в детстве с отцом ездил в командировку во Львов и где-то по дороге видел замок с прудом.Теперь,когда смотрю "Анжелику-маркизу ангелов",всегда тот замок вспоминаю

12. Petroleum

Petroleum Member

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Корочє,цілий день в вухах крутицця вотаво пісня

• Подобається Подобається x 1
  14. bayard

bayard Дуже важлива персона

наверное это есть в каждой стране...Но показывают то чем гордятся:)
    это часть госпиталя для бывших вояков британской короны. Нечто вроде дома престарелых...
    Архитектора для мозгов нам не хватает. Это в первую очередь
    А у нас она и не прекращалась. Последние лет 400......
    Разруха в головах.....Когда в России отменили крепостное право в Франции была уже вторая республика....Подумайте насколько мы отстали в развитии гражданского общества.....

• Подобається Подобається x 6
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в Лондоні відкрили метро.

Не в тому справа, а в тому що є середньостатистичним. Їхнє середньостатистичне - це наше елітне. А те що вони показувати не хочуть - то заради цього наші їдуть працювати за копійки.

• Подобається Подобається x 4
  16. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

• Подобається Подобається x 16
  17. серега-очкарик

А в австрийской Галиции что открыли на тот момент?
    Нет,не он.Тот был более высокий и ,как бы это точнее,более современный что ли,чем Свірзький замок. Да и не возвышался он над водой,а,как бы вырастал из неё

18. bayard

вот и я об этом.....

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

а в Магдебургском праве они купались когда в моей Слобожащине еще полынь в человечий рост колосилась;)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Официальные даты отмены крепостной зависимости по странам

Австрия: 1781 - 1 стадия; 2 стадия -1848

• Подобається Подобається x 5
  20. bayard

трохи на Шотландський пейзаж схоже....

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)