Дружина на тиждень раніше за чоловіка поліцейського отримує відпустку і їде з дитиною зайняти місце в готелі біля моря. Коп мучиться без дружини, і голодний за тиждень приєднується до них. - Люба, я скучив і хочу тебе! - Але ж ми не можемо тут трахатись при дитині! - Ок, підемо на пляж, у той час там нікого. Е*утся вони романтично під шум прибою і тут до них підходить поліцейський: - Ви не можете робити це у публічному місці! Чоловік схоплюється: - О, я теж поліцейський, я дав слабину. Не штрафуйте мене, ви ж розумієте - пляма на кар'єрі, та я і вперше так попався. - Ок – я розумію, ви мій колега. Але жінку оштрафую - вона тут уже втретє цього тижня ебеться.
Приходить родина в зоомагазин, хоче купити папугу, але там залишився лише один, який сумно сидів у дальньому кутку... Запитали: - Чому його не беруть? Продавець відповів: - Він до цього у будинку у мадам жив. - Нічого, купуємо! Удома донька занесла клітку в кімнату, зняла з клітки накидку... І папуга одразу закричав: - Йоп, я дивлюся в нас нові дівчата! На крик у кімнату забігає дружина. - Ні х*я собі, і матуся змінилася! На мат забігає батько. - Опа, а клієнти старі, привіт Сірожа!
"Ловили якось українець і російський разом рибу. Клюнуло у двох одночасно. Дістають, а там - Золота рибка! Росіянин за губу вхопив, а українець - за хвіст. Ну, рибка і каже: "Чесно ділитимемо бажання: російському два дістанеться, бо він за голову спіймав, а українцю - одне, бо за хвіст упіймав. Загадує російський потяг: - Хочу, щоб у всій "великій" Росії вже не залишилося жодного хохла! - Виконано. - Хочу, щоб навколо всієї Великої Росії був побудований паркан 5 м завширшки та 50 м заввишки! Щоб жоден хохол до нас не заліз! - Виконано. Українець у шоці: - І що, там справді жодного нашого хлопця не втратило? - Ні одного. - І що, ні малюсінької шпаринки у паркані? - Жодної. - Ух, блін, круто! Тоді заливай це все бетоном!