Після п'яти років подружнього життя, жінка знаходить на шафі 10 000$ і чотири яйця. Біжить до чоловіка і запитує, що це означає, на що отримує відповідь: -Впродовж п'яти років, кожен раз, коли ти мені Морочила Яйця, я ложив одне яєчко на шафу. Жінка залишилась задоволена, бо було лиш 4 яєчка, та й каже: -Гаразд, а як що до готівки? На що чоловік відповів: -Щоразу, коли набирався десяток, я їх продавав..
Зустрілися двоє кумплів. Вирішили піти хильнути. Сидять вже двоє “веселі”… — Моя дружина — шльондра! — з гіркотою виливає душу один другому. — Чому ти так думаєш? — Уявляєш, надіслав телеграму, що повертаюся з відрядження, приїжджаю – а вона з коханцем! Другий сьорбнув гіркої, подумав та й каже: — А, може, не шльондра. Може, просто телеграму не отримала… © shlyahta не працює І Вам бажаємо файно жити і не працювати важко!
Тоне чоловік в Латориці і кричить: "Памагите, спасите!" Вуйко стоїть на берегу, пихкає люлькою, промовляє:"Оце, синку, замість того, щоб вчитися плавати, ти, мабуть, вчив російську мову".
– Доброго Вам дня! Мене звати Ріта і я хочу зробити Вам цікаву пропозицію… – Дівчинко, та я вже старший хлоп. Та ще й, най би воно всьо згоріло, одружений… – Та Ви не про то подумали!.. – Ага, просто перепихон? Я згоден!.. – Та я на рахунок страховки!.. – Якраз для такого випадку я ношу в кишені презерватив!.. Анекдоти / Від Шляхта не працює