Зустрічаються двоє друзів, давно не бачили один одного. Вирішили відзначити в ресторані. Сидять бухають. Дивляться за сусіднім столиком дві симпатичні панянки. Не встигли вони подивитися в їх сторону, як вони самі підійшли і безпосередньо сказали: ви дорослі, ми дорослі, давайте без зайвих прелюдій, розіб'ємося на пари і поїдемо прекрасно проводити час. Мужики очманіли, і погодилися. Через тиждень зустрічаються знову і один каже: - Ти не уявляєш як я провів час, все було на вищому рівні, бурхливий секс всю ніч, ну коротше кажучи все по вищому розряду. А ти як провів ту ніч? - Нормально. - Що, оце і все? Просто нормально? - Так, просто нормально... - Ну не будь падлюкою, розкажи подробиці. - Ну шо там розповідати... Приїхали ми до неї в шикарний особняк. Зайшли, вона і каже: "Сідай у крісло, он бар, пригощайся, я зараз душ прийму і прийду. Тут я відкрив бар, вибрав колекційний віскарь, сиджу кайфую. Тут раптом з'являється вона в еротичному пеньюарі, сідає на крісло, відкидає ногу в бік, відсуває пеньюар і каже: а ти любиш мед? Ну я їй відповідаю, що як би так, з чаєм пару ложечок іноді можу... Тут вона дістає з-за крісла трилітрову банку меду і командним голосом кричить: Лооорд, Лооооррд! Тут дивлюся двері в кімнату відчиняються і звідти біжить здоровенний слинявий мармуровий дог. Вона опускає руку в банку, зачерпує мед, маже їм промежину і каже: Лорд, що матуся любить найбільше? Лорд підскакує до неї і починає інтенсивно лизати. У мене очі навикат. Тут вона говорить: а тепер ти! Я сторопів, мнусь, як би почав з'їжджати з теми, а вона каже: Лооорд !!!! Собака на мене грізно гарчить. Ну от і все! - Як все?! Далі то що було ??? - Що що?? Так ми з Лордом за ніч трилітрову банку і меду нає*нули
Дзвінок в швидку, чоловік кричить: — АААААА, допоможіть, вмираю!!! Приїжджає швидка і бачать таку картину. Однокімнатна квартира, порожня, по підлозі розкидані газети, по середині сидить абсолютно голий чоловік і у нього (о, боже! ) прибитий орган запліднення цвяхом в підлогу. Ну і відповідно кричить благим матом ... Фельдшер побіг за обценьками, а лікар запитує, -Що сталося? . Чоловік розповідає — Так от, життя г@вно, нічого не радує, хотів покінчити життя самогубством за допомогою підпалу. ось і газети для багаття. Лікар дивуючись: — Ну це зрозуміло, а навіщо прибили цвяхом член? Чоловік: - - Це щоб не втекти і не загасити себе у ванні... . Лікар: - Зрозуміло, Ну а тоді навіщо нам подзвонили??? Запалив би себе, в чому проблема??? Чоловік: - СІРНИКИ НА КУХНІ ЗАБУВ. !!! (с)
– І хто ми з тобою тепер? – запитала вона, схиливши голову і обхопивши руками свої коліна. – Друзі чи коханці?.. Він стояв біля вікна і мовчав. Мовчанка затягнулася… – Ну ким би ти хотів бути? – запитала вона знову. Він подивився у вікно на темне зоряне небо і замріяно відповів: – Космонавтом! (с)
Оксана, наша офіціантка, сьогодні в курилці - своїм колегам: Сьогодні виповнилося тридцять. Чоловік, падлюка така, вчора трахав всю ніч, примовляючи: - Поки ти ще молода! * * * Чоловік з дружиною займаються сексом. Вранці їх сусід, старий Василь, каже: - Слухай, Миколо! Ви якось сексом тихіше займайтеся, бо крики дуже чутно. Чи рота скотчем дружині заліпи абошо... Наступна ніч, чоловік скотчем заклеює рот дружині, і вони займаються сексом. Після першого оргазму чоловік кричить: - Дядьку Василю, так добре? - Так! Після другого оргазму: - І так добре? Старий нервово кричить: - Микола, та прибери ти цей скотч!! - Чому? - Тому що весь будинок думає, що це ти мене єб:::ш!
Що довшає, коли його беруть у руки, пропускають між грудьми і засовують у отвір? Ремінь безпеки! А не те, про що ви подумали!
Один кум питає другого: – Чуйте, куме, а чому деякі люди пишуть сімку з горизонтальною рискою посередині, хоча в книжках пишуть звичайну сімку без риски? – Та то ше з давніх часів… Коли Мойсей зійшов з гори Сінай, став читати своєму народові десять заповідей і дійшов до сьомої “Не чини перелюбу”, а народ почав кричати: “Закресли сімку, закресли сімку!...”
Лейтенант вранці після нічної п'янки відкриває очі і розуміє, що проспав. І тут дзвонить телефон. Приємний жіночий голос: - Товаришу лейтенант, ви секс по телефону хочете? - Звісно хочу! - З'єдную з командиром частини.
Навздогін Побачив на туші дружини напис "збільшує розмір вдвічі" Знаю, що рекламний трюк, але все-таки спробував...
Автобус "Самбір-Львів" ч/з В.Любінь під"їжджає до Холодновідки. Пані бальзаківського віку, вся така припильнована і наманікюрена, питає у вуйка в окулярах: - Скажіть, а він в Зимній Воді стає? Вуйко поправив окуляри, почіхав потилицю: - Навіть не знаааю... Може хіба шо в качура... Автобус реготав аж до вокзалу)))
Чоловік з відрядження примчався і відразу ж у спальню… Від голоду дві години має жінку в різних позах… Потім знесилено заходить в кухню, а там дружина! Переляканий чоловік питає: - А з ким же я щойно в спальні був? Жінка забігає в спальню і кричить: - Мамо, ти що здуріла? Чому ти йому не сказала, що то не я? - Ну, ти ж знаєш, доню, що я з ним вже два роки не розмовляю!