Сімнадцяте століття. Їде два москалі на конях. Один каже: - Да я, в адном баю зарубіл пять казаков і дєсять хахлов! А другий собі: - А я, десять казаков і двацать хахлов! Раптом обидва чують, як хтось їде поволі на коні і щось собі наспівує. Дивляться, а це запорізький козак з люлюкою та при зброї. Москалі швиденько у кущі сховалися, зачекали поки козак проїде. Проходить пару хвилин, один москаль питає другого: - Слушай гусар, что-та ваняет? - Да єто я ат нєнавісті!
А ось можливий варіант продовження після тих шклянок: Сидить старий гуцул біля дороги з кулеметом. Проїжджає одна машина: - Вуйку, може, підвезти? - Та ні, дякую, я ще почекаю. Потім друга: - Слава Йсусу! Може, підвезти? - Та ні, зачекаю. Дякую. Нарешті третя: - Дядя, может быть, вас подвести? - О! Дочекався...
- Дядьку, дядьку! Підвезіть! - )(уй вам хлопці - пішки йдіть! - Дядьку, а 3,14зди вам дать? - Тпру, коняка! Треба брать...
За віконцем весна розквітала, Небо повнилось першим дощем. Я стояв і нарізував сало Величезним кухонним ножем. Ніж ходив у руках методично, І чомусь пригадалось мені Безневинне таке й симпатичне Ніжне тіло тієї свині. Пролетіло життя, мов хвилина, Добрим словом ніхто не зігрів. Що ти бачила, бідна скотино? Лиш корито та засраний хлів... І тоді, мов обрікши на муки, Хтось встромив тобі в серце ножа. Ти збагнула, що люди - тварюки, І твоя відлетіла душа. Ти далеко тепер, моя бджілко, У своїм, у свинячим раю. Я ж на кухні сижу, п’ю горілку І тебе потихеньку жую. Я не злодій, не кат, не злочинець. В мене друзі, робота, сім'я. Та який же я, блядь, українець, Якщо сала не їстиму я?!
Темний сарай..Ніч.. Сплять на соломі два куми... - Куме , шо ви робите ? -...дрочу ! - Навіщо ? - та може кінчу.. - То дрочить собі!!
Ветеранка АТО – Зеленському: Пане Президенте, Зеленський чи Богдан.. Йдіть у ср@ку зі своїм референдумом! Відео!Ветеранка АТО - Зеленському: Пане Президенте, Зеленський чи Богдан.. Йдіть у ср@ку зі своїм референдумом! - Стартко
Помирає старий Бандерівець та й кличе до себе сина: - Сину… сину, я вже старий, вмираю, поклич мені секретаря Компартії району… - Тату, ви шо здуріли, шо люди подумають? - Роби що кажу, хай він прийде і прийме мене в члени Компартії… - Шо?! Як я між людьми буду ходити? - Ой сину, сину, як вмру то хоч буду знати, що одним комуністом менше стало!
Цей теж для дорослих: "Питає хлопець діда: - Перепрошую, але у Вас розстебнута ширінка! Дід: - Та то хєрня, синку! Якщо в хаті покійник, то двері не зачиняють…"
— Дохтір,послала ні жона жебисте порадили,як то продовжити секс до 2 годин! Га-а,як?! — Йой,та починайте го о 1 годині 55 хвилин…во-о! І усьо!
Лікар: — На що скаржитесь? — Серце турбує. — За яких обставин? — Та за звичайних. На одну залізу — нормально. На другу — ядуха. А на третю вже не можу… — То ви і так, батечко, герой! У ваших то 70 років! Я от на 30 рочків вас молодше, а мене й на одну не стає… — Ви про що, лікарю? — Про жінок, звісно. — А я про сходинки.