Мама зранку каже дочці: — Донечко, мені сусіди сказали, що ти спиш зі своїм нареченим! — Йой, мамо, ви більше слухайте, сусіди вам розкажуть — у них як із ким переспиш, так одразу вже й наречений. Ідуть дві медсестри зранку на роботу. В однієї великий синець під оком. — Подруго, що це в тебе з обличчям? — Та розумієш, чоловік зранку прокидається, а я йому: «Ти з якої палати?!»
Как сделать счастливым мужчину: 1) заниматься с ним сексом 2) кормить 3) оставить в покое. Как сделать женщину счастливой? Не так уж и трудно. Стоит лишь быть: 1) другом 2) любовником 3) братом 4) отцом 5) хозяином 6) учителем 7) поваром 8) кровельщиком 9) сантехником 10) механиком 11) декоратором 12) стилистом 13) сексопатологом 14) психологом 15) терапевтом 16) организатором 17) смелым 18) чистоплотным 19) любезным 20) добрым 21) щедрым 22) нежным 23) внимательным 24) галантным 25) интеллигентным 26) образованным 27) с чувством юмора 28) изобретательным 29) спортивным 30) сильным 31) понимающим 32) уступчивым 33) терпимым 34) снисходительным 35) осторожным 36) мягким 37) богатым 38) решительным 39) надежным 40) вежливым НЕ ЗАБЫВАЯ ПРИ ЭТОМ: 41) часто делать комплименты 42) любить заниматься шоппингом 43) не скандалить и не искать проблем 44) не раздражать ее 45) не смотреть на других девушек В ТО ЖЕ ВРЕМЯ НЕОБХОДИМО: 46) быть внимательным 47) не быть ревнивым 48) ладить с ее семьей 49) находить для нее время.... в тоже время оставляя ей пространство заботясь о ней... И, НАКОНЕЦ, ОЧЕНЬ ВАЖНО: 50) НИКОГДА!!! не забывать даты: * дней рождения * первой встречи * помолвки * свадьбы К несчастью, даже строго соблюдая все эти правила, ее счастье не гарантировано.
Спілкується чоловік з Богом: - Господи, чому всі дівчата такі ніжні, милі, ласкаві, а всі жінки дратівливі, вибагливі і вічно незадоволені? Господь відповідає: - Так дівчат створюю я, а жінками їх робите ви..
Наркоман на прийомі в лікаря: - Скажіть, який тепер місяць? Наркоман подумавши? - Серпень. - Та ні, тепер лютий! Може скажете, який наступний місяць? - Серпень! - Ні, наступний місяць - березень. А який буде після нього? - Серпень? - Ні, квітень! А потім травень, червень... Наркоман замріяно: - А що, серпня не буде?
У театрі: - Послухайте, Ви щойно кидали в співака тухлими яйцями, а тепер аплодуєте йому? - Я хочу , щоб він вийшов поклонитися - в мене ще залишилося кілька штук... - Куме ви місто добре знаєте? - Ги, як свою кишеню! - А я думаю, чого це в місті так порожньо. У суді: - Підсудний, ви впізнаєте чоловіка, якого вдарили пляшкою по голові? - Ні, ваша честь. Я добре пам"ятаю, що той був без пов"язки на голові... Судове засідання. Суддя: - Підсудний, ви маєте казати правду, тільки правду й нічого , крім правди. Підсудний: - Правда, правда, правда, правда, правда...
Прийшла дівчина в лікарню провідати свого хлопця. Побачила біля палати жінку в білому халаті, вона звернулася до неї: - Я можу побачити хворого Іваненка? - А ким ви йому доводитеся? - Я його сестра. - Познайомимося - я його мама... Богдан у відділі кадрів: - Освіта? - Вища. - Досвід роботи? - 15 років. - Сімейний стан? - Безвихідний... Подружня сварка: - Яка ж я була дурна, коли вийшла за тебе заміж. - Можемо розлучитися. - Ну ні! Я що, дурепа?
Москали спросили, почему такая холодная вода в Евпатории? Сказал, что НАТОвцы сыплют лед в нейтральных водах, а течение приносит. БЛИН! ПОВЕРИЛИ!!! (с)
- Вчора чоловік взяв мене на риболовлю. Дізналася нові назви риби. У магазині таку не продають. Виявляється рибу-падло, рибу-сучара і рибу-підараса практично неможливо зловити. Постійно зривається з гачка. А ось риба-лапочка, риба-розумниця і риба-красава ловляться добре. Тільки схожі на звичайних карасів і плотицю.
- Лікарю, я хворий - А що з вами? - Я знаю, що дружина мені зраджує, а от роги не ростуть - Та що ви то жарт такий - Ну слава Богу, а то я думав мені кальцію не вистачає