Ніч, тишина, спить чоловік з жінкою. Зненацька жінка починає ліктем його лупити по ребрах, той нічого не розуміючи кричить: - Хто? Що?…Що сталося? - Тихо-тихо, то я. -Що таке? Що ти в мене хочеш, ніч на дворі? -Тссс…тихенько, мене голова вже не болить.
- Вчора з хлопцем познайомилась - золотий ланцюг з палець, гаманець не підняти. - А як у штанях? - Теж з палець. І не підняти...
- Давай поїдем подалі від цивілізації, туди де нічого немає. - Я не хочу в Крим. Не всім же бути стрункими комусь треба бути і красивим! В мандрівці спитав двох дівчат: "Ви подруги?" "Ні, ми спимо разом. В наметі..." -неоднозначно відповіли вони.
пУТіН лишив всіх хокеїстів російського громадянства заднім числом, тому збірна рОСії з хокею не програвала канадцям.
Одесса, "Привоз", рыбный ряд. Тётка: - Бички!!! Бички!!! Приезжий: - Правильно - "бычки". - Правильно - "Neogobius fluviatilis", малохольный, а бычки докуривал ваш папа в детдоме, когда я уже тут бички торговала.
Потрапляє мужик на зону. Заходить в камеру до братків. Один йому: - Вибирай, або виделкою в око, або в жопу разок! Трохи постоявши і оглянувши всіх, він вимовляє: - Ну, здоров під@раси! - Чуєш, мужик, ти що ох@їв. - А я серед вас однооких не бачу!
Йде міністр з дружиною, вона кивнула якомусь двірнику. Чоловік: - Хто це? -... колись ми вчиися разом, він кликав мене заміж! - Ха... ось бачиш, якби ти тоді погодилася, то зараз була б дружиною двірника! - Якби я тоді погодилася, то зараз міністром був би він.
Зустрілися давні коханці. він: - Що - то ти сумна? вона: - Вже ти - то повинен знати, що я буваю сумна або через тривалу відсутність сексу, або з - за відсутності грошей! Він, діловито: - Що раніше розстібати? Гаманець чи штани?
Приходить чоловік додому, дружина: - Котлети будеш? - Буду. - М'яса нема. - Ну тоді не буду ..... - Тобі не подобається, як я готую?!!!!!
Участковий мєнт дзвонить черговому - В будинку №13 чоловік пройшовся по мокрій підлозі, за що його жінка вдарила пательнею і забила - Жінку затримали? - Ще ні. Чекаю, поки підлога висохне
Дві блондинки у квартирі. Одна у ванній миється й кричить звідти: - Дай шампуууунь! - Там же у ванній повно шампуню. - Так тут на всіх написано "для сухого волосся", а я вже намочила.
Мужик в банке читает толстенный договор ипотечного кредита. Клерк: - Ну что, ознакомились? Вас что-то смущает? - Да, вот здесь, параграф 1594, пункт 18: "На лбу клиента каленым железом выжигается клеймо с логотипом банка... "
Водій крутої машини проїхав на червоне світло. До нього підійшов даїшник, про щось поговорив з водієм, і машина поїхала далі. Водій запорожця й собі поїхав на червоне світло. Даїшник до нього: –Чому поїхав на червоне світло? З тебе штраф! –Але ж попереду мене машина проїхала, і нічого! Даїшник: –Ти червоне світло бачив? –Бачив. Даїшник: –А він НЕ БАЧИВ!!!
– Фима, ты мне приснился в эротическом сне! – Сарочка, и шо же там я тебе вытворял? – Ты пришел и все испортил… – Моя Сара вечно ноет: “Мине нечего носить, мине нечего носить!” – Ой, Фима! Я тебя умоляю! Дай ей мешок картошки, и пускай себе носит!
Судья: - А теперь, подсудимый, расскажите нам, почему, проникнув в дом, вы взяли вещи и деньги, а коллекцию бриллиантов не тронули? Подсудимый: - Ну, хватит издеваться, господин судья! Меня жена дома уже задолбала этим вопросом! Врач – больному: - Какой у вас сейчас вес? - Семьдесят. - А какой был максимальный? - Восемьдесят. - А минимальный? - Три триста. - Вчера подглядывал в дырку в стене женской бани, ткнули пальцем в глаз... Болят оба глаза... - А почему оба глаза? - Надо же было еще и посмотреть, кто ткнул...
Мэр Киева Виталий Кличко заявил, что проезд в метро дорожать не будет: - Проезд, как и раньше, будет стоить один жетончик, - сказал мэр.