Одеса. Привоз. Ковбасний ряд. - Чоловік! Шо ви ото цілу годину ходите, пробуєте і нічого не берете ?! Вам шо, таки нічого не подобається? - Подобається! - Шо, грошей немає ?! - Є! - Ну так купуйте! - Навіщо? - Шоби їсти! - А я шо роблю? Презерватив - незамінна річ. У турпоході в ньому можна зберігати запальнички і сірники - відмінно оберігають від вологи. Можна використовувати як джгут, щоб зупинити кровотечу. Якщо тонеш, надувати презерватив - ось тобі і плавзасіб. Якщо його наповнити водою - можна рибок із зоомагазину додому принести або вогнище загасити. Коротше, виручає практично у всіх життєвих ситуаціях! Всі ці переконливі доводи навів дружині мій приятель, коли вона виявила у нього в кишені упаковку цих чудодійних засобів. Не переконав.
Мама, а як ми з'явилися на світ? - Нас створив Господь. - А тато сказав, що ми походимо від мавп. - Ну я тобі про своїх родичів розповідаю, а тато - про своїх ... Бабо, а кров смачна? - Та звідки ж я знаю !? - Тато сказав, що ти йому всю кров випила. - Твій тато без мізків! - Звичайно, мізки ти йому ще минулого літа з'їла! .. Чоловік каже дружині: - Ну, не знаю, давай подаруємо твоїй мамі стільки грошей, скільки їй виповнилося років. - Ого! Що, прямо 50000 подаруємо? - А що, їй прямо 50000 виповнилося?!
Викликає якось Мюллер до себе Штірліца: - Я завжди знав, що ви - російський шпигун, Штірліц, але не міг цього довести. Але тепер я знаю, як вас перевірити. Слава Україні, Штірліц! - Героям слава, групенфюрер. Я теж для вас приготував проверочку, Мюллер. - Ні, Штірліц, ні, ви цього не зробите: я стара, хвора людина, у мене подагра. - Я це зроблю, групенфюрер. Скачіть, Мюллер, скачіть: хто не скаче, той - москаль.
- Ось зустрічаюся одночасно з двома жінками і не знаю, кого вибрати. - А що тобі серце підказує? - Серце підказує: дружина дізнається - уб'є! - Алло, це міліція? - Так, слухаю вас. - Моя знайома пропала, хочу подати заяву. - З чого ви взяли? - Вже 3 пости не лайкнула. - Може пости г * вно? - Та ні, анекдот і дві смішні картинки ... - Чи не бояни? - Ну ні, уже по 20 лайків, а її немає. - Дивно ... В ПП писали? - Так, мовчить. - А сама постить? - Ні, вже 3 години ні лайка, ні репоста. - Я зрозумів. Диктуйте адресу, наряд виїжджає!
У ресторані офіціант підходить до столика: - Ось меню, будь ласка. - Не треба. Краще уяви, що я - твій кращий друг. Що порадиш? - У двох кварталах від нас є робоча їдальня. Ось туди і пораджу. Одесская квартира, поздняя ночь. - Циля, я тебя хочу! - Фима, и шо, обязательно нужно было меня будить? Или ты таки забыл, где шо находится?..
- Ти зовсім без царя в голові? - Неправда. Там конституційна монархія. - Як це? - Цар, начебто, є, але реальна влада у тарганів.
- Секрет богатства состоит в том, чтобы легко расставаться с деньгами. - Господи, я с ними встретиться никак не могу. - Дорогой, ты меня любишь? - Ну посуди сама, разве стал бы я у нелюбимой женщины просто так 20 лет на диване валяться?
- Мій поїхав на два тижні! Як тільки звільнишся, відразу ж до мене. Ой, вибачте, я, здається, телефоном помилилася ... - Нічого страшного, диктуйте адресу! - У мене депресія. Я товста і самотня! - Та яка ж ти товста? Де? Покажи. - Може, тобі ще показати, де я самотня?
Девочка приходит из школы с фингалом. Отец: — Что случилось? — Да, напали телефон хотели отобрать. — Ты их опознать сможешь? — А че я-то? Пускай их родственники опознают…
Дорогая, что подарить тебе на Новый год? - Ой, милый, ну я даже не знаю... - Хорошо, даю тебе еще год на размышления
---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ---------- Жена, собирая мужа на рыбалку напутствует: "Главное в рыбалке ЧТО? Главное - не перепутай наживку с закуской, Не давай телефон ни одной щуке, Не пережарь шашлык, Не угори в баньке. И самое главное - Не звони мне!...... Я с девками НА ОХОТУ!"
Муж поехал на рыбалку и привез с собой русалку... Едьте девки на моря- там тридцать три богатыря!!! - Пам"ятаєш, ти влітку їздив на рибалку? - Ну... І що?... - Дзвонила твоя щука. Казала, що в неї появилася ікра.
Два состарившихся футболиста договорились: кто первый умрет, сообщить другому, есть ли на небесах футбол. И вот один из них отправился на тот свет. Через три дня вышел на связь с другом. — Дружище, у меня для тебя две новости: одна хорошая, другая плохая. — Говори сначала хорошую. — В футбол здесь играют. — А какая же плохая? — Игра в ближайшую пятницу, ты в основном составе. ---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- Он: Опять! Она : Давай,давай! Держи конец! Он: Где дырка? Она : Черт,я тоже не вижу Он : Ты же женшина,ты должна знать!Все,нашел! Держи конец! Она : Ну,ты суешь? Он: Блин,у меня не лезет, сунь сама! Она : Вот мужики, ничего сами сделать не могут Он: Постой!Ты кажется не туда сунула! Она: Что значит не туда? Тут,вроде,больше и некуда! Он: И не тем концом Она: Успокойся Он: Блин мне это не нравится! Она: А кому нравится одеяло в пододеяльник заправлять.
Одного разу на нічній рибалці на Дніпрі рибалки впіймали русалку. А коли вранці розвиднілося і вони протверезіли, то виявилося, що це величезний сом. І всім їм було дуже соромно.
Дружина чоловікові по телефону: - У мене комп'ютер не працює - А кнопочку таку велику натискала? - Натискала - А шнур в розетку встромлений? - Зараз візьму ліхтарик, подивлюся ... - А ліхтарик навіщо? - Так електрики немає ...