— Милый, я пойду с подружками погуляю. — Только возвращайся трезвая. — Офигеть... ну тогда до послезавтра. **** Ира всю жизнь хотела принять ванну с шампанским, а приняла водку с шампанским и успокоилась.
- Изя, твоя рожа напоминает мне Париж. - И таки шо из того? - Так и хочется съездить! - Дорогая, ты не знаешь, сколько лет живут козлы? - Что, нездоровится? Приезжают муж с женой на дачу... Видят - всё заарослоооо... Муж говорит: - Ну и на натрахаемся мы тут!! Жена: - А что, полоть не будем!!???? - Семен Маркович, а вы верите в приметы? - Смотря в какие. - Ну вот, например, проснулись вы утром и встали с левой ноги... - В моем возрасте, деточка, если проснулся утром - это уже хорошая примета... - Понимаете, доктор, мы с женой живем душа в душу... - Вот и прекрасно! В чем же Ваша проблема? - Видите ли, хотелось бы как-то, хоть иногда, тело в тело... В суде: — Гражданка, расскажите, как происходило изнасилование? — Да хреново проходило! Прям не изнасилование, а издевательство какое-то! — Скажи, я похожа на дуру? — Нет, а что? — Я так и знала … Уже сама на себя не похожа …
На допиті: - Розкажіть, де ви купили такий якісний диплом про вищу освіту? - Знайшов на дорозі! - Ви стверджуєте, що знайшли на дорозі диплом на своє ім'я? - Абсолютно вірно! - І як ви поясните такий збіг? - Це не збіг. Просто паспорт на своє ім'я я купив пізніше .. - Мила, чим це від тебе так чудово пахне? - Духами, які ти мені вчора подарував! - Я тобі не дарував парфуми! - Дарував, дарував! Зазирни у свій гаманець!
В Карпатах розбився літак. Вижили троє –москаль, араб і індус. Почало темніти. Вовки виють, страшно. Вирішили пошукати де переночувати. Ходили ходили – стоїть гуцульська хата. Стукають, відкриває двері старенький гуцул. - Переночувати можна? -Та, хлопці, але в мене хата маленька, на всіх місця не вистачить. Хтось мусить до стайні йти. Індус: - Добре, я піду. Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть індус: - Там є корова, а в нас то тварина священна, я з нею під одним дахом знаходитися не можу. Араб: -Ну то я йду. Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть араб: - Там є свиня, а в нас то тварина нечиста, то я з нею під одним дахом знаходитися не можу. Москаль: - Ну то я йду. Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. А на порозі стоять свиня і корова.
Ти чому такий сумний? Та, знаєш, коли я йду на риболовлю то сусід кохає мою жінку. А ти не ходи на риболовлю. Тоді він ловить мою рибу!
В Венгрії є приказка: одне пиво - не пиво, два пива - пів пива, чотири пива - одне пиво, але одне пиво - не пиво. Мама, вкладаючи дітей спати, так рявкнула що сусіди теж розстелили постіль і лягли спати. На знайому блондинку вискочив в темноті мужик, приставив ніж і закричав "давай телефон" . Насмерть перелякана діваха почала диктувати "вісім нуль п'ятдесят..." Мужик заржав і втік.
Куме, коли та війна скінчиться? А твоя жінка з якого року? Та бодай з пєдисєтих! В пєдисєтих си скінчит!
У ліфт вбігає чоловік і випадково, ліктем, зачіпає шикарні груди жінки, що стоїть там!... - Прошу вибачення, - говорить він ...- знаєте, якщо у вас таке ж м'яке серце, як ваші шикарні груди, то вам просто немає рівних! - Щиро дякую! А якщо у вас все таке ж тверде, як ваш лікоть, ... то я живу в 25 квартирі!....
Заходить рибак в рибний магазин і купує великого коропа. Розплачується і просить продавця: - Знаєте що, ви мені цю рибу звідти, із-за прилавка, киньте! Продавець здивовано: - А навіщо? Рибак: - Після цього я всім чесно можу сказати, що я сам її зловив!
Штирлиц, почему Вы в Киеве а Кет в Швейцарии? - У неё ребёнок, а я там где война! ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:45 ---------- Всем лежать, у "Града" 16 стволов и выстрелов -а где еще один нету больше "Града"!
Мала, ти спиш? - Ні. - Це добре, тоді повернись до мене. - Не хочу, ти цибулю їв. - А ти горох! Повернись я сказав !!!!
"Россия вставала с колен, но поскользнулась на сале. Теперь мордой в дерьме."(с) Вера Тарчевская-Жиган
– Согласны ли вы любить ее, оберегать от проблем, восхищаться ей, поклоняться ее мудрости и таланту? – Странный бордель, пойдём отсюда.