Анекдоти - 3

Discussion in 'Кімната сміху' started by terRen, Jan 3, 2012.

1. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

В деревню приехал новый священник и решил познакомиться с прихожанами, лично посетив дома каждого. И вот он стучит в дверь одного крестьянина .
    Из-за двери доносится голос жены крестьянина:
    - Это ты, мой ангел?
    Священник немного растерялся, но ответил:
    - Нет, но я из той же фирмы…

• Подобається Подобається x 5
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Вася приходит домой в четыре часа ночи пьяный вдрызг со своим другом Ваней. Жена Васи открывает дверь и говорит:
    - Вася, ты во сколько приходишь домой, да еще в таком состоянии? Все, ты наказан: месяц без секса... И ты, Ваня, тоже...

• Подобається Подобається x 2
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мальчик взрослеет, когда начинает называть
    20-летних девушек тетками.
    Мужчина взрослеет, когда начинает называть
    30-летних теток девушками.
    Мужчина стареет, когда начинает называть девочками 60-летних бабушек.

4. ttnetw

ttnetw Well-Known Member

Лучше стыдно, чем никогда.

Душой на море, жопой на стуле

xxx: Каждый раз, когда несу один из тех пятикилограммовых мешков - с сахаром, кошачьим наполнителем, стиральным порошком, задаюсь вопросом: какого хрена там в ручках три дырки под пальцы?!!!
    xxx: Их что, создатели Симпсонов проектировали?

- Це так романтично!Свічки, масло...
    - Петрович, сука, закрий капот.

5. terRen

terRen Дуже важлива персона

Чоловік прокидається зранку після похмілля, бачить коло себе жінку. Дивиться на руку, а на пальці - обручка. Подивився у паспорт. Там штамп. Сів коло дзеркала та й говорить сам до себе:
    - Ну і що, що погуляв? Ну і що, що із друзями? Ну і що, що у парку випили? Хіба за це все довічне дають?

У німецьких новинах:
    Українці придумали автомобіль, який може проїхати по будь-яких болотах, лісах і полях. Що тільки українці не придумають, аби дорогу не будувати.

Last edited: Jun 26, 2013
    • Подобається Подобається x 4
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Поезд. Двое в купе возвращаются из отпуска и делятся впечатлениями. Один говорит:
    — Да, на Черном море хорошо! Там еще дерево такое есть, веточку в костерок бросишь, аромат — изумительный. Вот только забыл как оно называется. На букву "х", вроде?
    Посидел, подумал...
    — А, вспомнил — туя!

--Милиция?! Вам звонят из психбольницы. У нас убежал больной.
    — Какой он из себя?
    — Лысый и лохматый.
    — Как такое может быть?
    — Я же сказала — он ненормальный!

Молодой человек в аптеке:
    — Девушка дайте мне 30 пачек презервативов.
    — Пакет нужен?
    — да нет! что вы!... она у меня красивая...

Из спaльни выходит зять с большого будунa и нетрезвой походкой нaпрaвляется к ведру с холодной водой. Тёщa к нему:
    - Зятёк, помоги нитку в иголку встaвить...
    Зять дрожaщими рукaми стучa кружкой об ведро:
    - Мaмa, a не... a не могли бы вы зaткнуться, я тут кружкой в ведро попaсть не могу!!!

• Подобається Подобається x 3
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ХТО І ЯК ЙДЕ НАХЕР.

ВОДОЛІЙ. Водолій йде нахер життєрадісно, ​​приспівуючи по дорозі і не озираючись. Нахер так нахер, чого вже там.

РИБИ. Риби просто йдуть. Знизують плечима, якщо вони є, і йдуть. Ну подумаєш - нахер. Бувало й гірше. Не на розстріл врешті-решт.

ОВЕН. Овен йде нахер, як істинний Овен - мовчки і зло, твердим кроком і з рішуче розправленими плечима.
    ТЕЛЕЦЬ. Телець з жахом запитає - "тобто як нахер?". І піде всім скаржитися, що його послали. Так, нах ... Уявляєте собі, га? Але врешті-решт все-таки піде, гірко похитуючи головою і нашіптуючи під ніс образливі слова.

БЛИЗНЮКИ. Близнюки нахер не йдуть. Ну от не йдуть і все. Вони залишаються і дивляться на того, хто послав з докором у погляді. Зрештою, пославший йде нахер сам.

РАК. Рак засмутиться і постарається з'ясувати, чи точно його послали саме нахер? А ви впевнені? А може, все-таки ...? А-а-а, так, я розумію. А може, не треба? Але як і Телець, зрештою іде, але - гордо.

ЛЕВ. Лев іде нахер. Його ж послали? Послали. Значить, треба виконувати відповідальне доручення. Коли дійде - обов'язково надішле рапорт про виконання.

ДІВА. Діва буде плакати. Потім вона буде плакати ще. Потім вона поплаче. Потім вона нерішуче рушить у вказаний бік, зупиняючись по дорозі щоб поплакати. Дійде не скоро, але обов'язково.

ТЕРЕЗИ. Терези пошлють нахер того, хто послав послав і втупляться у нього з цікавістю. Якщо пославший сам не піде, Ваги постараються умовити його піти разом, тому що удвох веселіше.

СКОРПІОН. Скорпіон навіть не помітить, що його послали нахер. У нього зовсім інші життєві інтереси і ваші дрібні розбірки його абсолютно не стосуються.

СТРІЛЕЦЬ. Стрілець буде йти дуже довго, озираючись і зупиняючись по дорозі, задумавшись. І навіть коли піде, періодично буде приходити назад і запитувати - а можна вже повернутися? Ні? Ну добре, що, запитати вже не можна ...

КОЗЕРІГ. Козеріг йде нахер швидко і рішуче, не обертаючись і не набридаючи. Але потім - о-о-о, він потім обов'язково помститься, будьте впевнені. Козероги - вони такі.

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 1
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

В бане на верхней полке лежит бабулька. Внизу стоит молодая девушка, моется. Нежно поглаживает свое молодое тело, натирается мёдом и т.п. Любуется собой.
    Бабулька ей:
    - Красивая ты очень девонька...
    - Да красивая (кокетливо так)...
    - Наверное парни за тобой бегают? Отбоя нет!
    - Да, бегают. Табунами! (ещё кокетливее).
    - И, наверное, не даёшь никому?
    - Не даю! Никому! (Гордо).
    - Потом, та-а-а-ак, пожалеешь, девонька...!

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вовочка говорить батьку:
    - Тато, дай карбованець, я хочу сходити в зоопарк подивитися на удава
    - Візьми лупу, сходи в сад і подивися на черв'яка.

Сидит Абрам на берегу и пристально смотрит на поплавок… Мимо проплывает крокодил.
    Увидев Абрама, крокодил спрашивает:
    — Что, не клюёт?
    — Нет.
    Крокодил тихонько так, с надеждой:
    — Может, пока искупаешься?

Заявление: Сначала меня били, когда отнимали мобилу... Потом били за то, что это"Сименс А-35". А потом полиция била за то, что им такой телефон искать ...

— Ти знаешь, от меня ушла жена, оставила меня без единой копейки!
    — Повезло. Моя тоже оставила меня без единой копейки, но не ушла…

• Подобається Подобається x 6
  12. morze

morze Well-Known Member

Милий, ти що, алкоголік?
    -???
    Всі кажуть, коли ти воду із відра п'єш, то руки в тебе трясуться?

13. terRen

- На вихідних халтурив - переклади для студентів робив з німецької.
    - Як?! Ти ж англійську вчив!
    - Кажу ж халтурив ... :facepalm:

Живу в гуртожитку. Кілька днів немає води.
    Щоб хоч якось зарядитися позитивом, зранку заходжу у ванну, закриваю двері, включаю шум душу на телефоні і через кілька хвилин виходжу замотаним в рушник... а там черга у ванну. І так вже третій день ведуться :mocking:

Студент стоїть перед аудиторією, де приймають іспит. Хвилюється, переживає, його б'є нервове треміння.
    З його тремтячих рук раптом випадає залікова книжка, і - о, жах! -Хтось із перехожих повз зачіпає її ногою, і вона летить ... прямо під двері екзаменаційної аудиторії, туди, до викладача.
    Студент застигає від страху і розгубленості, не в силах вимовити ні слова.
    Раптом заліковка тим же шляхом, під дверима, вилітає назад, а в ній в потрібній графі стоїть "залік".
    Слідом з'являється викладач:
    - Багато жартівників я бачив на своєму віку, але такого оригінального способу отримати у мене залік я ще не зустрічав ...

• Подобається Подобається x 7
  14. ttnetw

ttnetw Well-Known Member

Вчера вызывал электрика посмотреть дверной звонок, там что-то с проводкой.
    Вечером позвонила диспетчер и наорала на меня за то, что я сделал заявку, а сам не был дома.
    Оказывается, электрик приходил и полчаса звонил в дверь, но ему никто не открыл.

xxx: офигеть, как скачалось, выдавало ошибку... объясни мне, глупому человеку, что такого происходит, когда нажимаешь кнопку "запускать от имени администратора"?)
    yyy: путь к тёмной стороне открываешь ты..

xxx: Уселась на какой-то камень, обулась-отряхнулась под улыбчивый взгляд полиции.
    xxx: А камень - арт-объект с огромной надписью РУКАМИ НЕ ТРОГАТЬ.

15. morze

morze Well-Known Member

- ...банк подякував ...банку, за переведення мені 300 гр від дочірнього ...банку! З мене зняли 5 гр за послуги,
    ...банк взяв сім гр за переказ, а головний ...банк - 11 гр за операцію! вища арифметика!!!

16. terRen

- Куме, ану пошукайте в тому гуглі що за прикмета коли каву на себе проливаєш.
    - То, куме, як руки не з того місця ростуть, то ніякий гугл не поможе!

- Куме!
    - Га?
    - А що ви робите в моєму погребі?
    - Та вас шукаю!
    - А навіщо сало з'їли?
    - Та щоб під ногами не валялося!

Йдуть два кума на рибалку, один другого питає:

- Куме, а ви не забули горілку взяти?
    - Та ви шо, куме, як же можна таке забудь?! Взяв, звісно взяв!
    - Куме, а стакачики?
    - Я вам шо, пацан якийсь? Звісно взяв - оно калатаються!
    - А закуску?
    - А коли в мене закуски не було?
    - Стоп! А вудки ми точно забули...
    - ... ну шо ж поробиш... вертатись - то погана прикмета, обійдемось...:drinks:

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Звонит муж ночью жене:
    - Привет!
    - Привет, ты где шляешся паскуда, почему тебя дома нет????
    - Не ори, я в НКВД.
    - Самсем кабель заврался, такой организации нет давно!!!
    - Это ночной кожно-венерический диспансер!
    - Ну ты даешь!
    - Нет, дорогая, это ты даешь, а я после этого лечусь!

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Розмовляють дві подруги:
    - А мені мій вчорa каже: "Що ти тaкa худa? Іди-но торт з'їси".
    - А твій ... це хто?!
    - Ну ... Внутрішній голос.

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Женщина после тридцати - самая опасная! Она по прежнему молода и красива..., но уже не дура!

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Блондинка - дура! Брюнетка - стерва! Красишься -наштукатуренная! Без косметики - мышь серая! Худая - взяться не за что! Полная -корова! МУЖИКИ, любите друг друга - вы всегда идеальны!!!

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

- А муза у Вас есть?
    - А муза то у меня нет.... вот такая в зизни зопа.....

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

- Параню, чи не виділисти мого Петра, годину вже, як пішов кота топити...
    - Йой, Ганусько, то знаєте, де хлоп пішов, і ще сі переймаєте .
    - Бо кіт вже давно сі вернув.

а де твій аватар? :)