Підлеглий (П) до директора (Д) : "Прошу підвищити мені зарплату" Д - З якого дива? П - Недавно м"ясо подорожчало. Д - Ну і шо? П - Так, прізвище моє - Баран.
- Модератор, ты очень, очень глубоко заблуждаешься... - Бан за скрытый мат. ---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ---------- На лавочці сидять дівиці в супермініспідницях, повз проходить старий єврей: - Дівчата, у наш час це було прийнято мити, a не провітрювати! -Тату, учора в школі я сказав, що буду шахтарем. — Молодець! Я як раз зібрався подарувати тобі шахту. -Тату, а мене лелека приніс? - Ні, тебе ворона накаркала. Компaнія “Нескaфе” – провідний виробник бaнок для недокурків! Море … Пляж … Дивлюся … Вагітних чоловіків більше, ніж вагітних жінок … - Доктор, заберіть від мене сусіда по палаті, який мотоцикл зображує. - Вам що, шум заважає? - Ні, вихлопні гази. Головна помилка клініки з лікування алкоголізму доктора Маршака – це тримісні палати. Жінки закохуються в те, що чують, а чоловіки – в те, що бачать. Тому жінки фарбуються, а чоловіки брешуть … Із розповідей депутата Партії регіонів про те, як він заробив свій перший мільйон:''. . .одного разу ми з пацанами знайшли чорний пістолет. . .'' Ні що так не зближує людей зранку, як львівська маршрутка. Наловили махновці москалів, привели у землянку до батька Махна. Той закурив, задумався тикає пальцем і командує (а охорона виводить москалів і виконує) - Цих двох на гіляку, цього втопити, цих трьох розстріляти, цього кіньми порвати, цього повішати. Москалі мовчки проклинають всіх і вся. Останній молодий, кидається в ноги, проситься, - Не вбивайте, змилуйтесь, молодий я, зла не робив, жінка у мене, діти дрібні... Охорона бере і його під пахи та й тягне на вихід зі всіма. Махно затягнувся люлькою, видихнув тай каже: - Стійте! Цього відпустіть. - Чому?! - Так він же не хоче. - Пяний москаль в Єгипті стрибнув з вишки в море і вбив акулу. Дивно, що не пяний українець. - Ех ти, а ти як думаєш, хто його штовхнув у воду? Жінки вмирають пізніше чоловіків, бо вічно спізнюються. Приходить учень зі школи додому: - Тату, чому всі кажуть, що я неуважний? - Хлопчику, дістав ти вже! Ти в сусідньому підїзді живеш! Після пляшки коньяку бесіда перетворюється на витік інформації. Зустрілися три француза. Вино, шампанське, коньяк. Випили, посиділи і культурно розійшлися. Зустрілися троє росіян. Горілка, самогон, спирт. Випили, набили один одному морди і культурно розійшлися. Зустрілися три араба. Обстріляли автобус, викрали літак і підірвали. Ось до чого доводить сухий закон. - Куди дівається лелека після того, як принесе дитину? - Назад в штани. Летить наш літак додому (транспортник, летить з південних країн), ну ясна річ екіпаж фруктів набрав, овочів різних, весь борт забитий, злітають значить. 500 метрів до кінця смуги – немає відриву, 300 м немає відриву, 100 метрів – відрив, командир весь в поту, повертається до штурману: - Я ж казав, ще відро черешні можна взяти.
Дорога мама, пишу вам лист з далекої служби і не можу не згадати рідне село - особливо в цю прекрасну пору року, коли природа дарує нам свої плоди. Як наяву відчуваю ніжний аромат дивовижних соковитих яблук з нашого саду. Матуся, вишліть, будь ласка, в посилці декілька яблук і не забудьте покласти сало. ЧУЄТЕ, МАМА!!! Якщо сало влазить не буде - викидайте нах... ті яблука!!!
Убийство Кеннеди глазами украинских журналистов ТСН (1+1): Три корови провалилися у яму, яка раптово з'явилася на подвір'ї 99-літньої Одарки Семенюк. Наш кореспондент веде пряме включення - Алло, добрий вечір! Вже йде третя година, відколи тварини у ямі, а на місці досі немає губернатора. - Дякую, Петре. А тепер до інших подій - сьогодні у Даласі... Интер: Сегодня в Далласе неизвестный выстрелом из снайперской винтовки убил Кеннеди. Синхрон Анатолия Зленко: Я пам'ятаю, як ми зустрічалися з ним на генеральній асамблеї ООН... Синхрон Вадима Карасева: Это безусловно повлияет на расстановку сил во всем мире. Беззвучная перебивка. СТБ: Атентат у Даласи. В столиці держави Тексес сьогодні з рушниці було асасиновано президента З'єднаних Держав Америки Джьона Геннеді. ICTV: Мізки рідного чоловіка по дорогій сукні від Армані - саме так згадуватиме свій найгірший ранок у житті найкрасивіша жінка світу за версією журналу Таймз Жаклін Кеннеді. В студії Олена Фроляк, тепер подробиці. ТВі: Чергове фіаско української дипломатії - на панахиді у пам'ять за покійним Кенеді впав вінок від президента Януковича. Український тиждень: Ч-б портреты Гонгадзе, Качиньского, Кеннеди. На заднем фоне слабые контуры лица Путина. Большие белые буквы: Вбито останню надію України. Колонка Пахльовської про сліди гельської мови у патронімах династії Кенеді. Корреспондент: На обложке ложка черной икры. Загловок: Украинцы полюбили осетрину. Мелким шрифтом: Стажер Минского завода автосварки расстрелял президента США. P.S. СТБ и "плюсы" - точно в "яблочко"...
Зустрічаються два шляхетних пана: - А що то пан палить? - Пан палить “Яву” - А що пан буде палити, як не буде “Яви”? - Тоді пан палитиме “Приму” - А як і “Прими” не буде? - Тоді підемо палити сільраду. Українські програмісти настільки суворі, що зламують Сервер Microsoft на калькуляторах. Золоте правило українських механіків звучить так: “Що випало, те зайве!” Українські вчені нарешті розгадали абревіатуру ДПС – “Дай псові сотню” Україна оголосила, що відкриє Чорнобиль для туристів. Кажуть, це як Діснейленд, тільки двометрова усміхнена миша – справжня. Заходить українець у купе, де сидять 3 афро-амереканці: - Хлопці, тут щось горіло? Російський турист ходить із гідом по Львову: - У вас тут усе таке маленьке, затиснуте. От цей будинок, наприклад, в Москві був би разів у десять більшим. - Звичайно, це ж психіатрична клініка! Летять американці на Марс, а назустріч їм українці. Янкі питають: — Ну і що там є? — Та вже нічого! Знайомиться араб з українцем: - Алі Баба - Вася, мужик…
-Какие три слова чаще всего встречаются в надпися по всему миру? -"I love you»? — Я вас умоляю, эти три слова - «MADE IN CHINA»!!! Звонок из Владивостокского представительства страховой компании в Москву. - Вы знаете, тут у нас машину хотят застраховать... но что-то в ней странное. - А что именно? - Ну понимаете, «Тойота Камри» с ЛЕВЫМ рулем... Разве такое бывает?
Прокидаюся я такий в 7 ранку і розумію, що ні хера подібного, вже дванадцята година. ххх: ты что с майонезом салат не ешь? ууу: нет, вообще не ем майонеза ххх: не переносишь что ли? ууу: переношу, но недалеко всегда думал, почему не делают черные део матизы? а потом представил, как навстречу мне едет голова дарт вейдера Мама собирает сына в школу: — Вот, я тебе положила хлеб, колбасу и гвозди. — Мама, зачем?! — Ну как же… Берешь хлеб, кладешь на него колбасу и ешь. — А гвозди?! — Ну так вот же они… - Надо как-нибудь встретиться трезвыми... - И выпить !!! Сначала я поглядывал на него с недоверием. Но когда он начал запивать коньяк коньяком, я понял — мы подружимся. Женская логика: ждать принца, а потом возмущаться тому, что он лежит на диване и не вкалывает как рабочий или крестьянин. - Ты в курсе, как я со своей Ленкой-то познакомился? - Не-а, расскажи. - Прикинь, в аптеке, в очереди за резинками! - Да ты что!? - Ага. Я себе в запас брал, ну и говорю аптекарше: "Шесть презервативов". Смотрю, стоящая позади меня девушка улыбается. Я понял, что настал мой звёздный час и говорю ей: "Зря смеёшься", и в окошко: "Семь презервативов". Очередь за нами на ха-ха пробивается, я - в лучах славы! - Клёво! - Ну да... А она мне в ответ: "Что так мало? Бери сразу двадцать". Я ох*ел, очередь прямо замерла. - Ы-ы-ы... - Ну, покупаю большую упаковку резины, далеко не отхожу и ей так: "Мне, типа, подождать?" А она: "Да уж, подождать", и аптекарше: "Упаковку тампонов".
- У Вас такие красивые фотографии, наверное, у Вас хороший фотоаппарат! - У Вас такой вкусный борщ. Наверное, у Вас отличные кастрюли! - Мама, ты меня звала? - Нет. - Папа, а ты меня звал? - Нет. - Бабушка, дедушка, а вы меня звали? - Нет. - Хорошо, сформулируем вопрос по-другому: Мы сегодня, вообще, жрать будем?! Слушай, Макс, у тебя жена уже приехала? - Да. - Я там у тебя где-то резинку для волос оставила, ну ту, красную, свою любимую. - У меня, Люся, складывается ощущение, что квартира заминирована, а когда и где рванет непонятно... Экипаж на атомной подводной лодке «Челябинск» был суровый, мужской, поэтому свадьбы там случались редко. В деревенский ЗАГС приходит женщина регистрировать ребенка. Регистраторша спрашивает: - Кто отец? - Да Васька из Черновки. - Вот интересно! На этой неделе - Зинка из Сосновки, Манька из Волобуевки, Валька из Митяева, Екатерина Матвеевна из центральной усадьбы, теперь вот вы из Семеновки... И у всех отец - Васька из Черновки! И как это у него получается?.. - Знамо как! У него ж лисапет! Железнодорожница спрашивает у бегущего за поездом и размахивающего руками мужика: - Мужчина - вы что, на поезд опоздали? - Нет, я его с вокзала выгоняю!!! Жена - мужу у телевизора: - Сериал! - Футбол! - Сериал! - Футбол! - Сериал! - Футбол! - Сериал! - Футбол! - Секс! - А, чёрт с ним, с футболом! У армянского радио спросили, что самое ценное в женском молоке? Армянское радио ответило: - тара. Рожает женщина, к ней спускается ангел и говорит: - Хочешь, чтоб отец твоего ребенка испытывал половину твоей боли, когда ты будешь рожать? Она соглашается. Подходит срок - рожает сына. Утром звонит мужу, проверить - чувствовал он боль или нет, спрашивает с ехидством: - Ну, и как тебе спалось ночью? Муж: - Плохо. Сосед всю ночь орал, словно рожает. Вы хотите любоваться загадочной улыбкой Моны Лизы, не посещая Лувр? Спросите у жены, куда она дела вашу зарплату. Дети, зачатые с помощью Виагры, отличаются от нормальных тем, что могут стоять сразу после рождения Попугай Жанны Фриске вместо «попка-дурак» начал говорить «попка ничё так». Рецепты народной медицины: - Самое лучшее средство от всех болезней - это простая вода. Две капли на стакан спирта, и все как рукой снимает! Ну ладно, ты-то девственница, а почему ты так уверена, что он тоже первый раз?..- Точно знаю! У него ЭТА ШТУКА ещё в целлофане была! На переезд собирается выезжать бумер Х5. Машинист, само собой, по тормозам, ну а толку-то? Влетает в бэху, та переворачивается несколько раз и падает в кювет. Через минуту из машины вылазит хорошо датый мужик (целый! ), подходит к машинистам и задает вопрос, по эпичности не имеющий себе равных: "Парни, у вас все в порядке? "
Мужик забегает в отходящий поезд. Заходит к проводнице, объясняет, что не успел купить билет, дает ей $100 и просит куда-нибудь посадить. Проводница подсаживает его в купе к женщине. Через какое-то время эта женщина в истерике со слезами прибегает к проводнице: - Когда вы подсадили ко мне этого мужчину, я стерпела. Когда он напился, я стерпела. Когда он разделся, я стерпела. Когда он начал раздевать меня, я тоже стерпела… Но когда он СНЯЛ С МЕНЯ ОЧКИ, ОДЕЛ СЕБЕ НА ЧЛЕН И СКАЗАЛ: «Георгий, посмотри, какого крокодила мы сегодня будем трахать!» - я не выдержала!!!
-Доктор, я люблю свою лошадь. - Ну и что здесь такого? Многие любят животных. - Вы не понимаете, доктор. Я испытываю физическое влечение к ней. - А какая это лошадь: жеребец или кобыла? - Конечно кобыла! Вы что ж, меня за гомика принимаете!?
— А шо це ви, куме, в себе вдома портрета Януковича повісили? Чи може ви, боронь боже, до Партії регіонів вступили? — Та ні, куме, бог милував; це я, як добряче випивши додому приходжу й сую два пальці в рота, а не блюється, то хвилин зо 2-3 на портрета дивлюся… Україна — вперед! “Руїну подолано! Ласкаво просимо в пекло!” Партія Регионів. Приходить Янукович до ворожки й запитує: — Чи правда, що я помру трагічною смертю? Та розклала карти. Каже: — Бачу день твоєї смерті. Не хвилюйся. Нічого трагічного. Всі співають, танцюють, веселяться.
Стильна пані в автосервісі. Механік її уважно вислухав і каже. - Пані, на оте «пих-пих» можете не зважати, а ось «блям-блям» потребуватиме складного і дорого ремонту. -Даїшник зупиняє машину, перевіряє документи: - Багажник відкрийте. Це що таке?! - Це? Труп... - Сам бачу, що труп. Аптечка де?!
- Що робитимеш коли прийде кінець світу? - Ми в Україні. Він сюди не прийде - він звідси вийде. Только в России можно посмотреть на стриптизершу с двумя высшими образованиями, одно из которых — педагогическое. Некоторые ошибочно полагают, что белое вино надо пить с рыбой. Это неправильно! Люди не должны пить с рыбами! Одесская школа:- Фима, ты где был? - Вот томик Лермонтова, откройте на 158 странице... - Но она же вырвана! - Ну, и как ви думаете - где я был?!
В больнице Святого Иосифа в Нью-Йорке пациент-христианин просыпается после операционного наркоза, мало-помалу приходит в сознание и подзывает медсестру: - Сестра, что это значит? Я лёг в больницу ради операции на сердце и вдруг обнаруживаю у себя ещё одну повязку намного ниже! - Ох, отвечает та, это такая фантастическая история! Когда доктор вскрыл вашу грудную клетку, он обнаружил неожиданные осложнения, с которыми он не мог справиться, но, к счастью,знаменитый хирург профессор Кон был рядом и согласился довести операцию до конца. Он оперировал вас в большой операционной, и все врачи, ассистенты,медсёстры и даже санитарки сбежались, чтобы посмотреть, как он работает своими волшебными пальцами. Это была сказка! Все сидели тихо, как в церкви. И потом, когда он закончил, все присутствующие устроили ему бурную овацию. Это был настоящий триумф медицины! Доктор Кон раскланялся во все стороны, а потом, чисто на бис, сделал вам обрезание,,,
Янукович заявил, что просто оговорился, когда назвал "обогащенный уран" "обогащенным ираном". - Я прекрасно помню еще со школы таблицу Мендельсона. Уран - это такой элемент возле платония и гениталия, - уточнил глава государства.
- Я люблю тебе! - Молодець. - А ти? - І я молодець! Вирішив мій друг купити пакет соку "Я". Підходить до кіоску і каже: "Я", маленький, апельсин. З кіоску, крізь дикий регіт: - Приємно познайомитися! - У мене вуха великі? - Ні... - Зуби криві? - Ні... - Тоді яка я тобі Зая?! Швидкісний автобан. Водій розганяє свій порш до 270км . Повз зі свистом пролетітає мотоцикліст. Водій порше в шоці. Через 10 км він бачить знайомого мотоцикліста біля узбіччя, той махає руками. Водій зупиняється, до нього відразу підлітає мотоцикліст і питає: - Ти бачив я повз тебе проїжджав? - Та проїжджав... - А баба ззаду була?
У Пyтинa пo пyти cлoмaлacь мaшинa вoзлe пcихyшки, пoкa мaшинy рeмoнтирoвaли oн вышeл пoдышaть cвeжим вoздyхoм. И тyт eмy пcих c oкнa кyлaк пoкaзывaeт. Нy и Пyтин eмy кyлaк. Пcих eмy двa кyлaкa. Пyтин пoкрyтил пaльцeм y виcкa, мoл дyрaк и yeхaл. Рaccкaзывaeт Мeдвeдeвy: вoт тaкoй дyрaк был, oн мнe кyлaк нy и я eмy, oн мнe двa, я y виcкa пoкрyтил, мoл дyрaк. A пcих y ceбя тaм рaccкaзывaeт: Пyтинa видeл. Пoкaзывaю eмy, дeржи крeпчe Рoccию. Oн пoкaзывaeт , дeржy. Я eмy двyмя рyкaми дeржи, a oн мнe пoкaзывaeт "мoзгoв нe хвaтaeт". Милиция пoвязaлa грyппy мoшeнникoв, прoдaющих диплoмы в мeтрo. "Нaм пришлocь их oтпycтить", - зaявил дoктoр экoнoмичecких нayк ceржaнт Ивaнoв.
Сидить Святий Петро біля воріт. Раптом бачить, що до брами наближається чорношкірий. - Як тебе звуть син мій? - Леонардо Ді Капріо. - Стривай-но трохи, - сумно каже Петро. Бере мобілу, набирає номер і говорить: - Шеф, я чогось не зрозумів, Титанік потонув чи згорів? У Челябінську вміння вирубати гопника з двох ударів називається “на-на технологія” - Ти ходив на Мадонну? - А хто це? - Співачка № 1. - У виборчому списку якої партії? Вчора викликав таксі. Час очікування вийшло, таксі немає. Дзвоню диспетчеру для уточнення. Отримую відповідь: – Не морочте голову! Він вас вже ЗАБРАВ і відвіз! - Привіт, як справи? - Привіт! Так от, прихворів трохи … - Лікуєшся? - Ага, антибіотики прописали. Колю три рази в дупу … - Якого Колю?! .. Дід у своєї старої запитує: - Послухай, Мань. Ось помру я, як ти мене поховаєш? Аж надто ти скупа у мене, що ні купиш, все тобі - дорого! А гроші, у могилу не забереш?! ... - Не хвилюйся, діду! Поховаю не гірше олігарха! Костюм замовлю дорогий, в церкві батюшка відспіває, поминки справлю, все як у людей буде! Вирішив дід перевірити бабку. Через тиждень, після розмови прикинувся, що помер ... Бабка одягає йому трико, футболку, кеди. Кладе в труну і плачем голосить: - І на кого-ж ти мене покинув?! ? Куди-ж ти зібрався! ... Дід піднявся, вилазить з труни: - На футбол, курво стара! Доречі про собак. Вчора тещу викинув з вікна - навіть не гавкнула.... -50% українців з великим задоволенням повісили б Януковича. -30% повісили б Януковича без задоволення. -20% ще не визначилися, з якими почуттями вони б це зробили. Пожежник Степан мовчки дивився на язики полум’я, які вириваються з вікон, і ничого не робив. Ну а що?! Банк горів, кредит гасився. Якщо написати шпаргалки на грошових купюрах, то спроба викладача відібрати шпаргалку у студента – це вже розбій. Кращий випускник року в школі менеджерів зумів налагодити оптові поставки свинини з Ізраїлю до Афганістану! У березні в театрі Юрія Куклачова йдуть тільки вистави для дорослих. - Товаришу інспектор, перепаркуйте машину з переходу. раз ви ДПС, вам можна чи що? - Так, можна. - Круто, а я – пожежник, може мені на заправці покурити? Дупа мотоцикліста, що в’їхав у рекламний щит, 17 хвилин була обличчям компанії AVON.
- Чим схожі курка і депутат? - Обидва можуть годинами сидіти на яйцях. - А чим відрізняються? - Курка - не безрезультатно ...
Вот пошлёшь кого-нибудь сгоряча. А в душе переживаешь.... дошел ....не дошел. Вы думаете, управлять мужчиной легче, чем автомобилем? Тут права на халяву не купишь. На мужчине надо по всем правилам ездить, сцепление чувствовать. Руля у него нет, тормоза слабые, а передок то и дело заносит налево! Особенно, когда полный бак залит. Хоть бы раз русский человек сказал, что зря пил. Так нет же... То он зря смешивал, то плохо закусывал ! Сегодня шеф собрал всех у себя в кабинете и позвонил каждому со своего мобильника. Внимательно прослушал мелодии, которые мы установили на его вызов. Все - премии не будет. Самый классный день - это ЗАВТРА. Завтра мы все займемся спортом, начнем учиться, усердно работать, бросим пить и курить, начнем читать какую-нибудь книгу, перестанем жрать после шести вечера... Но, как не проснешься, постоянно СЕГОДНЯ !!!