Анекдоти - 3

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем terRen, 3 січ 2012.

1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Сидит дома композитор. Работы нет. Денег нет. Кризис… И тут — звонок. Звонит приятель — режиссёр:
    — Слушай, мне тут к фильму темка нужна на финальные титры. Сбацаешь что–нибудь простенькое? Премьера через 2 недели уже, погибаю, спасай!!!
    — Данивапрос! Расскажи только о чём фильм, чтобы я с музыкальной темой не промахнулся?
    — Да в нем вообще музыки нет! Тема только для титров нужна. Ну представь себе: с сухого дерева лист медленно зигзагом падает на мокрый асфальт, и как только долетает до земли — начинается твоя тема и титры.
    — Ок. Через неделю сделаю!
    И композитор начал с "голодухи" скреативил неимоверно красивую, дивную музыку — хоть сейчас на "Оскара". Ну и отправил режиссёру. Тот ответил, мол все ок, и пригласил на премьеру …
    Приходит композитор — зал пустой. Только на галёрке парочка пожилая сидит — обоим далеко за 80. Ну, думает композитор, ясное дело — драма нынче не в цене, никого кроме старичков не интересуют. Сел он, свет погас и началось…
    На фоне природы мужик самозабвенно сношает тёлку с огромными, как баскетбольные шары, сиськами. Дальше — больше, еще парочка подошла, поменялись… Потом ещё негры, калеки, карлики — уже вся эта кодла в экран не помещается! Потом вообще собака прибежала!!! Сначала собака всех отодрала, потом все собаку…
    И тут камера берёт крупный план, наезжает на сухое дерево, на лист, лист срывается и медленно падает зигзагом на землю, звучит неземная, дивная тема и идут титры. Зажигается свет…
    Композитор сидит в шоке, красный как помидор от стыда. Думает "Ну, бл..ть, режиссёр, ну удружил! Что обо мне люди подумают!" Встает со своего места, с этими мыслями идет к выходу и тут замечает, что пожилая парочка, в предынфарктном состоянии сидит и на него смотрит… И он ничего лучшего не находит как сказать:
    "Музыка моя!"…
    А они, продолжая смотреть стеклянными глазами на пустой экран, отвечают: "… А собачка наша…"

2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мяукнул на кота, а он на меня посмотрел, как на полного мудака, - видно, я глупость какую-то на ихнем языке сказал.

- Ты не знаешь, как можно применить в хозяйстве старый монитор? Он вроде не работает, а выбросить жалко.
    - Отнеси его к мусорному контейнеру и забудь.
    - А! Так я его только что оттуда принёс...

Когда на девушку Люсю напал сексуальный маньяк, она хотела закричать, но этот хитрый гад подсунул ей кулёк семечек.

Люся опоздала на свидание на три часа, и поэтому сама прекрасно понимала, что этот пендель она, в принципе, заслужила.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

- Доктор, когда я с женой, у меня член смотрит на ботинки.
    - Поставьте ботинки на шкаф! Следующий!
    - Доктор я беременна, а ребенок лежит как-то не так.
    - Национальность?
    - Еврейка.
    - Выкрутится! Следующий!
    - Доктор, у меня болит то голова, то задница.
    - Пейте эти таблетки, разломав их пополам. Следующий!
    - Доктор, я постоянно чего-то боюсь, без видимой причины.
    - Сестра, слабительное. Пейте, будет Вам причина. Следующий!
    - Доктор, что-то я писаю в две струи.
    - Бабушка, вставьте пуговицу, будет четыре. Следующий!
    - Доктор, у меня кашель.
    - Сестра, слабительное. Всё, теперь не кашлянёте. Следующий!
    - Доктор, у меня постоянный понос, в туалет по 10 раз в день бегаю.
    - Сестра, слабительное. Теперь не будете бегать, будете там жить. - Следующий!
    - Доктор, плохо срастается нога после перелома. Постоянно хожу на костылях.
    - Сестра, слабительное. Сейчас костылики-то бросите. И побежите. Следующий!
    - Доктор, я каждое утро во влагалище нахожу маленькую почтовую марку.
    Посмотрите, уже целый альбом набрала.
    - Это не марки, а наклейки от бананов. Вот вам направление к окулисту.
    Следующий!
    - Доктор, меня почему-то никто не замечает...
    - Следующий!
    - Доктор, я работаю как лошадь, ем как свинья, устаю как собака - что мне делать?
    - Не знаю, я не ветеринар... Следующий!
    - Доктор, помоги, я ссу кипятком!
    - Вынимайте пальцы из розетки.. Следующий!
    - Доктор у меня запор!
    - У меня тоже не шестисотый "Мерседес", но я об этом на каждом углу не кричу! Следующий!
    - Доктор, у меня зубы пожелтели!
    - В таком случае вам пойдёт коричневый галстук... Следующий!
    - Доктор, у меня с ногами плохо!
    - С ногами хорошо, без ног плохо... Следующий!
    - Доктор, каждый раз, когда я чихаю, я испытываю оргазм. Что мне делать?
    - Гм... Нюхать табак! Следующий!
    - Доктор, помогите, мне уже 28 лет, а волосы на интимных местах так и не растут!
    - Скажите, а сколько раз в неделю Вы занимаетесь сексом?
    - Ну 30-40 раз...
    - На автобанах тоже трава не растёт. Следующий!

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Врач:
    - Прочтите нижнюю строчку...
    Мужик:
    - Не могу! .
    Врач:
    - Э, батенька, да у вас близорукость...
    Мужик:
    - Зашибись! Всю жизнь был неграмотный, а теперь еще и близорукость.

— Как должен называться ЗАГС для геев?
    - Дворец сракосочитания

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Що можна зняти з голої жінки? — Тільки голого чоловіка.

Новий магазин «Все для рибалки«: снасті, човни, екіпірування, риба оптом.

Заклало ніс. Тепер не знаю, які шкарпетки чисті...

Алкоголь шкідливий, але холєрааа Веселий!

Якщо в ковбасі виявилося м'ясо, це означає, що на виробництві стався нещасний випадок!

Застыл у витрины мужского белья... Увидел мужские трусы с начёсом! Инстинктивно почесал яйца... .
    Подошла улыбающаяся девушка с вопросом:
    - Вам помочь?
    Инстинктивно ответил:
    - А у вас ногти не острые?

• Подобається Подобається x 4
  4. NorthWind

- Я в детстве столько всего не любил, а сейчас ем с удовольствием.
    - Говори правильно: не в детстве, а до армии.

В юридической консультации.
    - Мне нужен квалифицированный совет, как, если я украду, легализовать украденное, при этом не заплатить никаких налогов, и чтобы меня не доставили ни бандиты, ни полиция?
    - Надо стать президентом.

Надо купить мужу новый костюм, а то стыдно перед соседями - сидят в шкафу среди обносков.

Уже седьмое поколение потомственных дрессировщиков Сидоровых выступает в цирковом номере "Умные черепахи" с одними и теми же артистками.

Новость вчерашнего дня: питерский "Зенит" купил Халка. Осталось ешё докупить Человека-паука, Капитана Америку и черепашек-ниндзя.

• Подобається Подобається x 3
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Дід на запорі в'їзжає в 600-й мерс. На душі захололо.
    З 600-го вивалюється братва і регоче.
    Підвалюють до діда і дають 1000 баксів.
    - За що, сини?
    - Діду, за класику! :)))

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Мат - це як Рафаелло, замість тисячі слів......

Ніс зачесався - печінка здригнулася.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

- Дівчино, скільки вам років?
    - Дев'ятнадцять
    - А одразу і не даси.
    - Ну чому ж, дам.

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

Дружина - чоловіку:
    - Коли тобі хочеться сексу, я для тебе просто розетка.
    чоловік:
    - Це ти розетка, а хороша дружина - трійник!

Цілуються хлопець з дівчиною, дівчина:
    - Ти купив презервативи?
    - Ні!
    - А цілуєш так, ніби вже купив.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Китайський протитанковий взвод чисельністю 3000 чол. складається з 3 відділень по 1000 чол. Завдання відділення - розібрати танк противника на частини, поки він не вистрілив

Кримінальні новини. Естонська мафія досі контролює 30% акцій АТ "МММ"

- Товарищ полковник, за время вашего отсутствия в роте происшествий не случилось!
    - В роте - это понятно. А что вы, лейтенант, делаете в постели моей жены?

В Москве орудует банда бомжей-хакеров. Они взламывают коды на подъездах.

На физико-математическом семинаре Ашот Аганесян при помощи шарика и наперстков опроверг теорию вероятности.

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Таксисту, нашедшему у себя на заднем сидении папку с надписью "Совершенно секретно" просьба застрелиться самому

Доказано,что слоны топчут куриц гораздо
    эффективнее,чем петухи.

- Сводка проишествий. В квартире Семеновых
    выстрелило ружье, никто не пострадал, теща
    отделалась тремя ударами приклада по спине.

- Чтобы тянуло из дома на работу, а с работы домой,
    оставляйте там и там по 100 грамм и огурчик.

- Не спешите отправиться в ад. Без вас не начнут.

Неудача, это когда заходит начальник, ты впанике сворачиваешь окно браузера, а за ним оказывается окно аськи...

Концептуальный анализ басни я.А.Крылова "Ворона и лисица" показывает, что лишь потеряв сыр, ворона обрела, наконец, свободу слова...

Мальчик не смог рассказать стишок и сбросился с табуретки

На самом деле, у Карлсона кроме вентилятора, были еще и другие насадки.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

У зоопарку:
    - Мама, це вже мавпа?
    - Ні, це ще касир!

Хоча очко десантника у момент відриву від рампи літака здатне перекусити лом, створюваного зусилля не завжди достатньо для повної герметизації отвору.

Мент згвалтував дівчину. Посадили обох. Його за згвалтування, а її за опір співробітникові міліції

7. NorthWind

В 1966 году Брежневу, когда он вступил на должность Генерального Секретаря ЦК КПСС, было 60 лет. Как сейчас Путину. Представил себе Брежнева, летящего на дельтаплане во главе журавлиной стаи... Много думал...

• Подобається Подобається x 5
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Собача приказка: якщо це не можна з'їсти або трахнути, значить, це треба обісцяти.

Співробітницю «сексу по телефону» згвалтували з невизначеного номера.

- Я ж просила тебе одну пляшку горілки купити!
    -Однієї не було...

Хлопчик з поганим кровообігом бреше і не червоніє.

До 2030 року жителі Росії почнуть брати участь в капітал-шоу "Поле чудес" по другому колу.

Коли в навушниках грає «Місія нездійсненна», винос сміття раптом перетворюється в дивовижну пригоду.

Мужик вранці дзвонить іншому, з яким вчора бухали.
    -Слухай ми вчора пиво пили?
    -Пили!
    -А горілку?
    -Пили!
    -А коньяк?
    -Пили!
    -І ракетне паливо пили?
    -Ну так!
    -А ти по великому в туалет ходив?
    -Ні ще.
    -І не ходи, Я з Токіо дзвоню!

Після того, як матюки стали замінювати зірочками, мене почав ображати коньяк. Та ти сам три зірочки! І мама твоя - п'ять зірочок!

Боляче, образливо, несправедливо ... Я подарував їй мільйони життів! .. А вона їх сплюнула

• Подобається Подобається x 6
  9. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Про українські прізвища такий анекдот теж міг би бути:
    Розмовляють двоє індіянців:
    - Ну чому це так? У всіх народів імена як імена, а в нас, індіянців, такі дивні, некрасиві, образливі...
    - Чого це ти так думаєш? От мене, наприклад, звуть Прудконогий Олень, жінка моя - Біле Крильце, вождь нашого племені - Могутній Ведмідь. Хіба це некрасиво чи образливо? Ні, ти не правий, Свинячий Хвіст!

• Подобається Подобається x 1
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Вона: "Давай, давай! Тримай кінець!"
    Він: "Де дірка?"
    Вона: "Чорт, я теж не бачу".
    Він: "Ти ж жінка, ти повинна знати! Все, знайшов! Тримай кінець!"
    Вона: "Ну, ти сунеш?"
    Він: "Блін, у мене не лізе, сунь сама!"
    Вона: "Ось мужики, нічого сам зробити не може".
    Він: "Чекай! Ти здається не туди сунула!"
    Вона: "Що значить не туди? Тут, начебто, більше і нікуди!"
    Він: "І не тим кінцем".
    Вона: "Заспокійся, тепер давай сам".
    Він: "Фуф! Все! Як же я не люблю цим займатися!"
    Вона: "Так, я теж не в захваті від процесу зміни підодіяльника" ...

Я ДЕВУШКА ТИХАЯ,СКРОМНАЯ. ОБИДИТЕ, ТИХО ЗАКОПАЮ, СКРОМНО ОТПРАЗДНУЮ!!!

ДУША болит.. начинаешь лечить - болит ПЕЧЕНЬ!

Мужчины!!!....ВНИМАНИЕ!!!'.....Свидетельство о браке - этоне документ о тюремном заключении........Это ваш абонемент на трёхразовоепитание.....и безлимитный секс.......!!!

Этот сложный русский язык:
    Задело -- за дело.
    И дико мне --иди ко мне.
    Покалечилась -- пока лечилась.
    Мы женаты -- мы же на ты.
    Ты жеребенок -- ты же ребенок.
    Несуразные вещи -- несу разные вещи.
    Ему же надобудет -- ему жена добудет.
    Надо ждать -- надо ж дать.

Душа просит покоя, сердце просит любви, тело проситразврата. Никому ничего не даю, все сидят злые...

Две блондинки pазговаpивают по телефону:
    — Hу, а что сейчас делает твой муж?
    — Лежит в постели. У него — тpидцать семь с половиной.
    — Ух, ты! Завидую тебе, подpуга!

Разговаривают две блондинки:
    - Я вот щас подумала. Прикинь, у людей вирусы были бы, как у компа. Типа троянов. Ты начинаешь путать право и лево, сообщаешь посторонним о себе всю информацию, которую следовало бы держать при себе. А потом ваще некоторые файлы стираются.
    - Лен, такие вирусы продаются в любом маркете в емкостях 0.5, 0.7 и 1 литр.

Женщинa и ее любовник рaзвлекaются в постели. Тут открывaется входнaя дверь. Нa пороге появляется муж женщины и срaзу ее спрaшивaет:
    - Мою посуду рукaми не трогaлa?
    - Не трогaлa, - отвечaет тa.
    Муж молчa проходит в кухню, нaливaет себе супa, рaзогревaет его и нaчинaет есть.
    Любовнику кaк-то не по себе стaло, и он встaет с кровaти, подходит к мужу и спрaшивaет:
    - Тебе что, до лaмпочки, что твою жену имеют? Вон у тебя рогa уже до потолкa выросли!
    - Ну и что! С рогaми-то лучше! Этa дурa вот уже три месяцa от сифилисa вылечиться не может!

Солдат-кочегар сидит в кочегарке и думает: "А не написать ли мне письмишко домой?" Взял лист бумаги, опалил его по сторонам и начал: "Здравствуйте, дорогие родные! Пишу вам из горящего танка..."
    Колєснічєнко, чи шо? :)))

11. NorthWind

- Представляешь, ехала сегодня в метро, и сразу три молодых человека встали и уступили мне место...
    - Ну и как, ты поместилась?

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

В фирму устраивается человек. Проходя собеседование, он постоянно моргает глазом, на что ему говорят, мол, нельзя вам работать, некоммуникабельность, блин! А он: "Вы про глаз?! Пустяки - сейчас выпью аспиринку и все пройдет!". Начинает выгребать из карманов все в поисках таблеток а там ... СОТНИ ПРЕЗЕРВАТИВОВ разных мастей. Работодатель (смущенно): ?????! Мужик (обиженно): А вы попробуйте, постоянно моргая глазом, попросить в аптеке аспирин !!!

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

У далекій Англії правили Король та Королева. І Королева мала чарівні груди, які дуже подобалися серу Ланселоту. Йому дуже хотілося поцілувати їх. І ось одного разу він попросив придворного мага Мерліна, чи не може він допомогти йому в його бажанні. Мерлін погодився, але сказав що це буде коштувати Ланселоту 1000 золотих монет. Ланселот погодився не замислюючись. Мерлін пішов у свою лабораторію і приготував рідину, яка викликала свербіння шкіри. Потім, він непомітно пробрався до покоїв Королеви і обробив цією рідиною бюстгалтер Її високості. На наступний день Королева відчувала себе дуже погано: не знала куди себе подіти - так їй свербіли груди. Вона поскаржилася Королю та Король одразу ж покликав за Мерліном. Мерлін, обстеживши Королеву, сказав, що це дуже дивний випадок, і що їй допоможе тільки слина сера Ланселота. Король послав за Ланселотом і той протягом півгодини облизував Королівські грудей. Радості Ланселота небуло межі - здійснилося його заповітне бажання. На наступний день Мерлін прийшов за належним йому гонораром, але Ланселот прогнав Мерліна, не давши йому ні гроша. І правда, не піде ж Мерлін скаржитися Королю. Але Мерлін був хлопець не промах: на наступний вечір він обробив чарівною рідиною труси Короля ... Мораль: борги свої треба платити.

То, что теперь называется проведением акции, в 90-х называлось разводом лохов.

АвтоВАЗ, чтобы быть хоть как-то конкурентоспособным, начал выпускать подержанные иномарки.

Монитор - главное в компьютере. Это знают даже голливудские сценаристы: чуть ли не в каждом втором боевике можно увидеть уничтожение компьютеров путем расстрела мониторов. Нет монитора - нет компьютера!

Она: - А я вот наконец-таки сдала на права! . . Хочу машину себе купить. Может, посоветуешь, какая для девушки лучше всего?
    Он: - Стиральная!

- Дорогой, давай сменим позу?
    - Ааааа! Говорящее бревно !

Живу бідно ... сир з пліснявою, вино старе, машина без даху і телефон без кнопок ...

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

- Тебе за що посадили?
    - Та так... в останій момент виявилося, що держава друкує такі ж банкноти, як і я!

- За що посадили?
    - Та, я намалював комікс в якому президента назвав дибілом...
    - І що впаяли? Хуліганство чи екстримізм?
    - Розголошення державної таємниці...

Дочка начальника міліції приходить до батька:
    - Тату, я вагітна. А ось список підозрюваних.

- Молодой человек, что это вы меня так рассматриваете?
    - Это не я, девушка.Это мой будущий сын выбирает себе мать...

- Девушка, смотрю я на вас, и у меня нет слов!
    - А деньги есть? . .

---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

На узбіччі дороги стоїть чоловік з коровою і голосує.
    Зупиняється "Москвич".
    Чоловік просить підвезти його до села.
    Водій повільно поїхав, а корова затрусила ззаду.
    - Та ви швидше їдьте, - вимагає господар корови, вона наздожене.
    Додав водій швидкість, корова побігла швидше.
    - Та дми на всю, - вимагає чоловік.
    Машина пішла вже із швидкістю 60 км/год.
    Корова біжить ззаду, не відстає.
    Водій вдивляється в дзеркало заднього виду і кричить господареві:
    - Послухайте, я швидше не можу, з коровою зараз буде погано, вона якось дивно блимає лівим оком.
    Господар корови (спокійно):
    - Візьми правіше, вона пішла на обгін...

Новий "Даніссимо". Прострочений.
    І нехай весь світ зачекає!

Привіт, як справи?
    - Нормально, мене з роботи звільнили.
    - За що?
    - Та хто його знає, я там півроку не був...

Сім'я сидить за столом, всі їдять. Тут тещя встає і через деякий час на її місце падає здоровенний, важкий годинник.
    Зять:
    - Ех, завжди говорив, що годинник відстає!

Микола! А чого тебе в партію не прийняли?
    - Та кажуть, що на весіллі у батьки Махно був, кажуть - на гармошці вигравав...
    - так ти скажи, шо не був.
    - Та як я їм скажу, коли вони всі там танцювали?

В аптеці:
    - Дівчино, у вас презервативи є?
    - Є.
    - А приміряти можна?
    - А що, боїшся, спадати буде?

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Один чоловік запитав у Сократа:
    - Знаєш, що мені сказав про тебе твій друг?
    - Почекай, - зупинив його Сократ, - просій спочатку те, що збираєшся сказати, через три сита.
    - Три сита?
    - Перш ніж щось говорити, потрібно це тричі просіяти. Спочатку через сито правди. Ти впевнений, що це правда?
    - Ні, я просто чув це.
    - Значить, ти не знаєш, це правда чи ні. Тоді просієм через друге сито - сито доброти. Ти хочеш сказати про мого друга щось хороше?
    - Ні, навпаки.
    - Отже, - продовжував Сократ, - ти збираєшся сказати про нього щось погане, але навіть не впевнений в тому, що це правда. Спробуємо третє сито - сито користі. Чи так вже необхідно мені почути те, що ти хочеш розповісти?
    - Ні, в цьому немає необхідності.
    - Отже, - підсумував Сократ, - в тому, що ти хочеш сказати, немає ні правди, ні доброти, ні користі. Навіщо тоді говорити?

У землян немає коштів, щоб забезпечити водою засушливі райони Землі, зате є кошти на пошуки води на Марсі.
    Питання: чи є на Землі розумні форми життя?

• Подобається Подобається x 4
  14. Orthodox

15. Orthodox

Три стадии опьянения женщины:
    1. Ой, какая я пьяная...
    2. Кто пьяная? Я пьяная?
    3. На вопрос таксиста: "Куда едем?" Треснуть его по голове сумочкой и сказать: "Не твоё дело, скотина"

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Син запитує у батька:
    - Тату, а Тихий океан справді тихий?
    - Синку, ти що, не можеш складніших питань ставити?!
    - Ну гаразд... Тоді скажи, коли вмерло Мертве море?

У мене не теща, а клад. Єдиний її недолік полягає в тому, що вона знаходиться на поверхні. Справжні клади повинні знаходитися під землею

Випадок в китайській школі:
    - Синь-янь, чому ти знову спізнилася?
    - Бабусю через дорогу переводила.
    - Брешеш!
    - Маїсові коржики ліпила.
    - Брешеш.
    - Народжувала.
    - Гаразд, сідай.

Питаються у заїки:
    - Антон, чому ти заїкаєшся?
    - Ннну ми зз браттом війну ппережили, ббатьки на ффронті ззагиннули,
    а вв нас ббула ккоза, ну ми її ппочерзі сссали, тта й так і ввижили.
    - А причому це до заїкання?
    - ССлухайте ддалі, нну ввійна ккінчилась, тта й мми вирішшили ккозу ппродати, введемо її на рринок і ййакась ббабка ккаже:
    "Дітки, ви куди того цапа ведете?", брат ззразу вмер а я ззаїкою став.

Вам не вистачає грошей на віагру? Купляйте несквік. Енергія кролика вам допоможе.

Усі перехожі, які не віталіся із Марією Іванівною, автоматично ставали або наркоманами, або проститутками.

-Мам, ну чого ти так розкричалася? Це ж новий «Орбіт» з запахом перегару!

- Де тут у вас район сто баксів ?
    - Чого ?!!!!
    - Мені сказали, что всі кльові дівчата , десь в районі ста баксів....

Чолов'яга ввечері після роботи відкриває буфет і дістає пляшку Hennesit.
    дружина:
    - Якщо вип'єш хоч краплю спиртного - сексу сьогодні не буде!
    Чоловік сідає за стіл в позу філософа. дружина:
    - Про що задумався?!
    - Думаю, що краще - 12-річний коняк, або 50-річна баба

Чорнобильський подорожник лікує навіть відкриті переломи

Дівчина хлопцю перед сексом:
    - А чому презерватив такий потертий?
    - Щасливий! Ще жодного разу не підводив!

- Мамо, дайте лижку.
    - Не лижку, а ложку, банєку ти дурний!

Копає батько яму на буряки.. Тут до нього підбігає малий син і питається :
    - Тату, а що ви оце робите?
    - Та, синку, копаю яму глибоку, буряка того року вдосталь.
    - Таточку , а давайте москаля туди кинемо?
    Батько заливається слізьми, бідний хлопчик незнає чим образив батька.
    - Тат , що таке? Чого ви плачете? Вас хтось образив?
    - Та ні синку, це сльози щастя, ти такий малий, а вже такий господар!)

Йдуть по пустелі українець і єврей. У одного мішок сала, у іншого - мішок золота.
    Жерти охота, єврей і говорить:
    - Куме, дай мені шматочок сала.
    - Ні, Абрам, так не можна. Давай як порядні люди зробимо ринок, будемо торгуватися. Ну, коротше, дістав українець сало і нарізав маленькими шматочками. І кричить у все горло:
    - Українське сало – найтовстіше у світі!
    Підходьте люди добрі!
    Єврей питає:
    - Скільки коштує один шматочок сала?
    - Мішок золота.
    - Ти що, здурів?!?!
    - А ти піди по базару, може дешевше знайдеш!

Вчитель задав твір на тему:
    "Якби я був директором фірми ..."
    Всі старанно пишуть, і тільки Вовочка дивиться у вікно.
    - А ти чому не пишеш?
    - Чекаю на секретарку

4 президенти США — один зробив її незалежною, другий написав конституцію, третій звільнив від рабства, четвертий підняв економіку
    4 президенти України — комуніст, мафіозі, боягуз і зек

Туалетний папір "Москаль". Зроби собі приємно!

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

За яким законом ви збираєтеся повісити цього комуняку?
    - А ми вішаємо всіх за одним законом - законом Всесвітнього Тяжіння.

17. morze

morze Well-Known Member

Що Ти весь час мене відчитуєш? (чолвік до дружини)
    - ще раз, і я тебе відспіваю!

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Америка. Літня пара їде по шосе. За кермом бабуня. Їх
    зупиняє коп.
    -Мадам, ви перевищили швидкість!
    Бабця дідові:
    -Що, що він сказав?
    Дід їй голосно у вухо:
    -Швидкість перевищила!
    Коп:
    -Ваші права!
    Бабця дідові:
    -Що він сказав?
    Дід бабці ще голосніше у вухо:
    -Права давай!
    Бабця дала.
    Коп дивиться і каже:
    -А, так ви з Арканзасу. Пригадую, був я там якось і мав
    препоганий секс...
    Бабця дідові:
    -Що, він сказав!
    Дід їй у вухо:
    -Здається, він тебе знає...

Ти можеш бути розумним, інтелігентним, гарно одягненим. Але якщо ти москаль - у Львові це тобі не допоможе.

Вчора у міську лікарню потрапив хлопчик з цвяхом у дупі. За його словми, він саме дряпав на новенькому Lexusі нецензурне слово і рука САМА зіслизнула...

Хлопчик хотів написати на Porsche "помий мене" і таки помив його.

- Терпіння, мій друже, і ще раз терпіння.
    - Але ж твоє терпіння не завжди допомагає.
    - Коли наприклад?
    - Ну, носити воду в друшляку.
    - Чого це? Візьми друшляк і дочекайся зими...

Парубок дівчині:
    - Ну що, пішли до мене?
    - А приставати не будеш?
    - Буду.
    - Тоді гріх не зайти...

Свекруха - тещі:
    - Наталка ваша всім нам дуже подобається. Тільки от живе вже другий рік, а все ніяк народити не може.
    - Не знаю, що з нею трапилося. Вдома-то щороку родила...

Справжній студент — це не та людина, що задається питанням, який сьогодні іспит, а той, котрий цікавиться в народу, що за іспит він сьогодні здав.

- Немає такої партії, яка б могла зігріти й розвеселити народ!
    - Є така партія!
    - Яка ж?
    - Партія горілки!

- У мене ідеальна теща.
    - Це як?!
    - До неї всі анекдоти ідеально підходять.

Як тебе звуть?
    - А ти слова не рифмуєш?
    - Ні!
    - Тоді Антон

В асьці.
    - А тебе як звуть?
    - Нюргустан.
    - Це ти ща головою об клаву ударився, чи реально таке ім'я є?

Сьогодні на парі вбіг препод, запізнившись на 20 хвилин, у вушанці, у валянках, весь у снігу і з криком: все одно ви мій залік завалите, ходімо в сніжки рубатися! І втік у невідомому напрямку!

- Чому Яндекс так довго шукає?
    - Бо він "гуглить"...

Гостинний сторож заряджає рушницю сіллю і хлібом...

Британським вченим не вистачило фінансування, й вони змушені були припинити експеримент "Скільки грошей може витратити жінка".

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Жіноча логіка придумана для того, щоб офігєвала чоловіча психіка

19. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Приходить Вовочка до школи, а обличчя в нього розпухле, губи здоровенні, як вареники, сині. Діти питають:
    - Що це з тобою? Хтось побив?
    - Та ні, то ми вчора з батьком картоплю на городі копали, і мені оса на губу сіла...
    - А, і вкусила?
    - Ні! Татусь лопатою вбив!

20. terRen

terRen Дуже важлива персона

- Терпіння ,мій друже , і ще раз терпіння .
    - Але ж твоє терпіння не завжди допомагає .
    - Коли наприклад ?
    - Ну , носити воду в друшляку .
    - Чого це ? Візьми друшляк і дочекайся зими .

а де твій аватар? :)