Два еврея скучают: - Чего сидеть-то просто так. Давай, что ли, винца выпьем. - Ну купи. - Нет - так нет. Семинар по философии. Преподаватель объясняет разницу между материей и сознанием: - Сознание не обладает протяжённостью. Нам не может прийти мысль на 15 сантиметров. И мы не можем подумать на 2 килограмма! Студент: - А сообразить на пол-литра – запросто! Мужчинa читaет книгу под нaзвaнием "Кaк стaть хозяином в доме". Вдохновленный, он бежит нa кухню и тычет в жену пaльцем: - С этого моментa мое слово - зaкон! Вечером приготовишь мне роскошный ужин, a потом сделaешь вaнну, чтобы я мог рaсслaбиться. Потрешь мне спину и подaшь хaлaт. Потом сделaешь мне мaссaж. Угaдaй, кто зaтем будет меня одевaть и причесывaть? - Сотрудник похоронного бюро Пиво в России будут разливать только по 0,33 литра. Следующий шаг - водка в пипетках. Блин! При попытке поработать, снова был обнаружен интернет. Разговаривал с другом на ноутбуке по скайпу. В это время звонит второй друг на мобильник, включаю громкую связь, и общаемся уже втроём. Потом вышел на лоджию покурить. Возвращаюсь, картина маслом: ноутбук с телефоном что-то активно обсуждают. Ну, скажите, это ли не дурдом? Шеф — секретарше: — Что вы делаете в воскресенье? Секретарша (кокетливо и с надеждой в голосе): — Ничего не делаю! — Тогда позвольте вам напомнить, что сегодня не воскресенье! - Сержант, проверьте еще раз личное дело рядового Джафарова. Каждый раз после занятий по стрельбе он стирает с приклада отпечатки пальцев. Встречаются два приятеля. - Коля, ты завтра свободен? - Свободен. - Приходи ко мне. - Зачем? - Единоборство животных увидишь. - Каких? Что? - Теще моей пиявки ставить будут... Три мышки собрались выпить. Одна говорит: - Давайте выпьем по рюмочке и споем. - Давайте по две рюмочки и станцуем. - Давайте выпьем по три и пойдем бить морду коту.
- Розочка ! Я тут в интернете прочитал, шо 2012 год переживут только те знаки гороскопа, у которых таки есть рога: Овны, Тельцы, Козероги, а я Скорпион... Шо делать будем, Роза?! - Моня не шкварчи: все шо смогла - уже сделала! Жить будешь долго и счастливо!******
- Дякую Партії Регіонів за щасливе дитинство! - Коли у тебе було дитинство, то Партії Регіонів ще небуло. - От саме зато я і дякую! Щоб довести дівчині, що в тебе серйозні наміри, відразу після першого побачення познайом її з батьками, дружиною, дітьми. З 1 по 8 клас інфекція передається повітряно-крапельним шляхом. А далі з`являються варіанти . Студент - студенту: - Вась, давай свиню заведемо? - Здурів ти, Ігор, бруд, сморід ... - А може звикне. У знайомих кота звуть Каструлька. На моє здивоване "чому?" вони відповіли: - "Так кастрований ж ...".
На пляжі дамочки дивляться на хлопця. Одна: - А як тобі цей? Інша: - Судячи з подряпин на спині - клас. Сьогодні побачила таргана, схопила якийсь журнал зі столу і... Це був перший у світі тарган, який потрапив на обкладинку Forbes. Щоб спокійно заснути, потрібно прийняти розслабляючу ванну, випити зеленого чаю і кинути гранату в придурків, які кричать під вікном. Жереш солоне: - "Ти що, вагітна?" П'єш багато води: - "З бодуна, чи що?" Питаєш чиєсь ім'я: "Сподобався?" Ходиш весь день весела: - "Ти що курила?" ---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ---------- Ніч. Однокімнатна квартира. Батьки Вовочки хочуть зайнятися любов’ю. Батько починає, але мати не погоджується: - Дитина не спить! - Спить! Вовочка, ти спиш? Принеси води! Мовчання… - От бачиш, він спить! І продовжують почату справу. Хвилин через двадцять над ними лунає незадоволений голос: - І довго я отут з водою повинен стояти? Розмовляють два футбольних коментатора: - І як вам подобається гра цього футболіста? - Він нагадує мені Івана Франка! - Але ж Франко ніколи не грав у футбол! - Ось саме тому і нагадує... Дівчатам не вистачає жіночності, а жінкам - невинності. В житті кожного чоловіка наступає період, коли чисті шкарпетки простіше купити. Все, що є гарного житті, або незаконно, або аморально, або веде до ожиріння. Чому, коли ти розмовляєш з Богом - це названо молитвою, а коли Бог з тобою - шизофренією? Людська дурість дає уявлення про нескінченності. Незважаючи на те, що вже кілька мільйонів років жінка живе поряд з людиною, у її поведінці і способі життя залишається ще багато загадкового і незрозумілого. Курити шкідливо, пити огидно, а вмирати здоровим - шкода. Ніколи не бий лежачого, адже він може встати. На помилках вчаться, після помилок - лікуються. Немає нічого гірше, ніж обманювати жінку... Дотримуючись закону бутерброду, можна зробити висновок, що якщо бутерброд намазати з двох сторін, то він зависне в повітрі. Вип'ємо за хороших людей - нас так мало залишилося. Щоб чоловік давав родині більше грошей, треба з ним вчасно розлучитися. Черга - це єдине місце, де люди бояться один одного втратити. Дзвінок в двері. Дружина вічиняє і кричить чоловіку: - Тут прийшли за пожертвами на будівництво басейну. Скільки дати? - Дай їм два відра води! ---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- Новости из мира ядерной физики: Желудок у котенка не больше наперстка, следовательно, те два литра молока, которые он способен выпить за час, находятся в его желудке под давлением 50000 атмосфер, что в десять раз больше давления в эпицентре ядерного взрыва. - Доктор! У меня с алкоголем проблемы! - Что случилось? - Денег нет! Пропала собака!!! Очень умная!! Шарик, если ты читаешь это сообщение, отпишись мне на e-mail, дети переживают!!! Когда председатель колхоза "Рассвет" не выплатил дояркам очередную зарплату, они устроили ему стриптиз, накормили, напоили и отнесли к колхозному быку Борьке, который председателя тоже недолюбливал. Когда изба не горит, а конь спокойно стоит в конюшне - русской женщине становится немного не по себе. Водителя останавливает гаишник. Докапывается по полной программе. Но мужик держится стойко, всему находит оправдание. Гаишник просит открыть багажник. А там пустое ведро. И мужик спокойно комментирует: - Вот видишь! Не повезло тебе! Примета такая, если человек с пустым ведром встретится – денег не будет!
Замечено: продажными женщинами больше всего возмущаются неплатежеспособные мужчины. ---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ---------- - Ну, здравствуй, Боря! - Вообще-то, я Василиса! - Да?! А у моего мужа в телефоне, ты Боря! ---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- Задержан учитель-садист. Он ставил своим ученикам единицы не только в школьном журнале, но и под их фотографиями на "Одноклассниках". ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ---------- В Тель-Авиве живут самые отзывчивые люди: на объявление "Кто потерял кошелек с 5 000 евро?" отозвалось 200 000 человек. ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ---------- - У вас глаза красные. Плакали? - А у вас зрачки широкие. Какали?
Едут в купе спального вагона мужчина и женщина. Смотрят друг на друга. Женщина спрашивает: - Простите, о чем вы сейчас думаете? - О том же, о чем и вы. - Какой нахал! В купе поезда напротив мужчины сидит молодая, интересная девушка в мини-юбке. Мужчина и говорит: - Девушка, прикройте колени. И вам теплей будет, и я дрожать перестану. - Девушка, вы что предпочитаете - рондо или менуэт? - А рондо - это куда? http://uk.wikipedia.org/wiki/Менует
Пожалуй, сделаю себе чашечку крепкого бодрящего пошло-оно-всё-*****. Метод «сухой стирки» - это когда из корзины с грязной одеждой достается что-нибудь самое чистое Если в аду будет интернет, многие даже не заметят, что они умерли. Цыганский шахматист считает, что партия проиграна, если он потерял обоих коней. С сайта знакомств: Имя: Таня. Фамилия: скрыто. Возраст: скрыто. Эл. почта: ivаnоvа1988@nnn. ru - Петрику, ти уроки зробив? - Ні. - А чому тоді вже ліг спати? - Менше знаєш - краще спиш! - Бармен, мені як завжди! - Як завжди? Та будь-ласка. Охорона, викиньте його з бару Гроші то починають кінчатися, то кінчають починатися!
Жена звонит мужу: — Дорогой, у тебя серьёзная проблема! — Что случилось?! — Я въехала в «Майбах», предложила владельцу расплатиться с ним натурой, он согласился. — Моя проблема в чём? — Владелец — гей… ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ---------- Ржу,нимагу... Прочел объявление у подъезда: - "Пирсинг мошонки! Каждому третьему посетителю колокольчик в подарок! Побренчи гениталиями!" ...Если кто посетил, - отзовитесь...МУДОЗВОНЫ!
Стоит папа в облегающих трусах. Дочка всё смотрит, то сзади, то впереди и говорит папе: «Папа, ты не туда накакал!!!» Жена звонит мужу: — Дорогой, у тебя серьёзная проблема! — Что случилось?! — Я въехала в «Майбах», предложила владельцу расплатиться с ним натурой, он согласился. — Моя проблема в чём? — Владелец — гей…
— Миллллая, я ссссёня не пил! — Скажи «в недрах тундры выдры в гетрах тырят в вёдра ядра кедров» — Пил
Одному парню запретили появляться в супермаркете потому что он: 15 июня: Взял 24 упаковки презервативов и разложил их в корзины других покупателей, пока те не видели. 2 июля: Установил все будильники в отделе товаров для дома так, что они звонили с 5-минутным интервалом. 7 июля: Сделал дорожку из томатного сока, ведущую в туалет. 19 июля: Подошел к сотруднику магазина и официальным тоном заявил ей: "Код три в отделе товаров для дома". Наблюдал за реакцией. 4 августа: Просил у администратора оформить покупку пакета M&M в рассрочку. 14 сентября: Передвинул предупреждающий знак "Осторожно. Мокрый пол" в зал с ковровым покрытием. 15 сентября: В отделе туристических товаров поставил палатку и приглашал остальных покупателей зайти к нему, если они захватят с собой подушки. 23 сентября: В ответ на предложения сотрудников помочь в выборе товара начинал плакать и кричать "Люди, почему бы вам просто не оставить меня в покое". 4 октября: Смотрел в видеокамеры наблюдения, делал вид, что смотрится в зеркало и ковырял в носу. 10 ноября: В отделе огнестрельного оружия спрашивал у продавца, где можно купить антидепрессанты. 3 декабря: Носился по магазину, подозрительно громко, напевая музыкальнуютему из кинофильма "Миссия невыполнима". 6 декабря: В отделе автомобильных запчастей изображал Мадонну, используя воронки разных размеров. 18 декабря: Прятался в стоках с одеждой и пугал покупателей криками "Выбери меня, Выбери меня". 21 декабря: Услышав объявление по громкой связи в зале магазина, принял позу эмбриона и закричал "О нет. Снова эти голоса!" 23 декабря: Заперся в примерочной кабинке и спустя некоторое время громко кричал: "Здесь нет туалетной бумаги!
- Мам, я принцесса?? - Сынок, ты дЫбил! - Дорогой, изнасилуй меня, пожалуйста! - А тебе вот лишь бы ничего не делать!!! Мне лишь оставалось смотреть на их вспухшие тела. Местами было видно, как внутренности просились наружу. Смотреть было мерзко, но я понимал... пельмени сварились. Уважаемая редакция, мой папа помешан на Лайме Вайкуле. Помогите чем то. Лайма Иванов 9 лет.
Разбилось у одной тетки стекло. Вызвала стекольщика. Звонок в дверь. Открывает - там стоит качающийся мужик, пропитой и прокуренный: - Стекольщика... Ик!.. Твою мать... Вызывали? - Да. - Где... Ик!.. Твою мать... Разбито? - Там, в комнате. Провела мужика в комнату, сама на кухне хлопочет. Звонок в дверь. Открывает - там стоит качающийся мужик, пропитой и прокуренный: - Стекольщика... Ик!.. Твою мать... Вызывали? - Да, но один уже есть! - Не... Это я... Ик!.. Твою мать... Упал!.. ---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ---------- Чоловіки зазвичай всі речі вішають на підлогу.
— Учителю, дайте мені найвищу практику, що тільки може бути, — попросив учень. — Добре, — відповів Учитель, — от тобі мантра: “тулум-кулум-бурум-тха”, повторюй її вдень і вночі, вголос, коли самий, і подумки, коли навколо люди. Учень практикувався два роки й нарешті спитав: — Учителю, скільки ж іще мені повторювати цю мантру? — Завтра на світанку приходь на гору складати іспит, — була відповідь. Ледь узялося на світ, учень видерся на гору. Там на нього вже чекав Учитель. — Я готовий до іспиту, Учителю. — Добре, — сказав Учитель, — тоді стрибай зі скелі. — Я ж розіб’юсь, — злякався учень. — Як же ти можеш розбитися, якщо ти два роки поспіль повторював мантру? — заперечив Учитель. Учень набрався духу, заплющив очі й стрибнув… — Йооо… пе… ре… се… те… — пронеслося відлунням по ущелині й урешті решт почувся ляпанець тіла, що впало на камені. Стежинкою Учитель спустився на дно ущелини й побачив закривавлену купу кісток і м’яса, змішаних із брудом. Він обережно згріб усе докупи, і щось нашіптуючи, воскресив учня. Перше, що побачив учень, розплющивши очі, були добрі очі Учителя. — Не йо-пе-ре-се-те, — сказав Учитель, — а “тулум-кулум-бурум-тха”.
- Серьога, а у тебе дружина є? - Так. - А змія? - Ти вже питав.... В Америці правосуддя здійснюється за схемою: виявили, довели, посадили. А в Росії діє інша схема: посадили, довели, виявили, що не того посадили. Путін і Медведєв заходять в магазин, Путін продавщиці: -Два презервативи. продавщиця: -Я бачу, купувати що будете? - Що у вас робиться на мінному полі? Постійно якісь крики, феєрверки ... Що ви там святкуєте, чорт забирай?! Якщо ви вважаєте, що стали багато заробляти, а поруч не з'явилися жінки, значить у вас зі словом "багато" - щось не так
Класична помилка, яку здійснюють проектувальники абсолютно надійних систем, - недооцінка винахідливості клінічних ідіотів.
- Офіціант, можна ще трохи підсмажити цих перепелів? - Хіба вони погано просмажені? - Я не знаю, але вони їдять мій салат! Ложку я тримаю в лівій руці, але я не лівша: просто в правій руці я тримаю мишку! Мені 41 рік, у мене три сина, один з них дурень. Відчуваю себе царем! Відправив тещу на теплоході Чапаєв... це звичайно не Титанік, але шанси є! - Як вас з такою дикцією взяли на радіо? У вас що, там блат? - Цому блат? Сестла. Працюємо по "методу Робінзона" - чекаємо п'ятниці! Тату, а мама водить машину краще, ніж ти ! - Ну, я б не сказав... - Але ти ж сам говорив, що із затягнутим ручним гальмом не зміг би проїхати й метра, а мама так проїхала 12 км. У громадському сортирі Коля і Вася стоять перед пісуарами. Коля дивиться на Васю і каже: - Ну він у тебе і здоровенний! Вася відповідає: - А я цього домігся шляхом фізичних вправ: перед тим як лягти в ліжко, потрібно три рази стукнути ним по спинці ліжка. Пізно вночі Коля приходить додому, його дружина вже спить. Він виймає свій інструмент і три рази стукає їм по спинці ліжка. Тут прокидається дружина: - Васьок, це ти? Залізай швидше до мене.
Жінка чекає дитину і дуже стурбована майбутніми пологами. - Доктор, - говорить вона, - а в якій позі я буду народжувати? - Ну що ви турбуєтеся, голубонько, - відповідає доктор, - в такої самої, в якій ви зачали дитину. - Який жах, - вигукує вона, - народжувати на задньому сидінні в автомобілі з висунутим у вікно ногою! ---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- Сара скаржиться матері, що медовий місяць вже закінчується, а чоловік ні разу не був з нею близький. Мати не повірила, і Сара запропонувала їй підглянути у шпаринку за молодятами вночі. Ніч. У ліжку Сара і Абрам. Включений торшер. Абрам тримає в одній руці книгу, читає, а іншою рукою пестить дружину. Руки, плечі, груди, живіт, а коли дійшов до ..., мати збентежилася і пішла. Ранок. Сара: - Ну що, переконалася? мати: - Та що ти, дочко, на чоловіка бочку катішь? Він такий ласкавий! Сара: - А що ти бачила? Мати розповіла. Сара: - Ти ж самого головного не бачила! Він вмочить палець, переверне сторінку і читає далі!
Серед ведмедів побутує міф, що всі білі ведмеді - тупі ---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ---------- - Прошу пані, переспіть зі мною за 100 долярів! - Ні!!! - Ну будь-ла-а-а-аска! Мені дуже потрібні гроші!