Сподобалось - Абрам, так що там було на останніх зборах? - Якби я знав, що вони останні, то, мабуть, пішов би.
Тато з сином пішли одного разу на гори, і син, вдарившись об камінь, крикнув: - ААААААА. І з подивом чує: - ААААААА. Хлопчик запитав: - Хто ти? А йому у відповідь: - Хто ти? Розлютившись від такої відповіді, хлопчик кричить: - Ти підар! А йому у відповідь: - Ти підар! Хлопчик запитує у батька: «Що відбувається?» Батько посміхнувся і каже: «Слухай мене уважно». Батько кричить горі: - Я тебе поважаю! Йому у відповідь: - Я тебе поважаю! - Ти найкращий. Йому відповідають: - Ти найкращий. - Бачиш, синку? Я найкращий, і мене поважають. А ти підар. Українські анекдоти (https://t.me/anekdott_ua)
- Люба! Якщо я помру, ти не журись, одразу заміж виходь. Будь щаслива. Єдине прохання — нехай синів правильно виховає! - Як ти дістав! Нормальний суп! Не хочеш, не їж...
Заходить єврей у бар: - Кава, будь ласка. Бармен: - Ваша кава. — А чи можна каву на пиво поміняти? — Будь ласка, ваше пиво. Випиває пиво та йде на вихід. - За пиво заплатіть! — То я за нього каву віддав! - Тоді за Каву! — Ну таки я ж не пив вашу каву!
по радіо чув... розповідає потерпіла... Київська область... двоє окупантів грабують квартиру... - Так... тётка... это что у тебя за ящик на кухне? Кнопки с цифрами какие-то сбоку... сейф? Давай говори код от сейфа!!! - Та це мікроволновка... пічка така... ось відкривається... - Ладно, забираем... а это что за кувшин прозрачный? - Чайник! Електричний! Забрали... без підставки...
Кажу чоловікові: — У неділю сходжу до церкви, посповідаюся.. Чоловік: — Валідол візьми... раптом батюшку прихопить...
- Повісьте, будь ласка, куртку. - Не повішу: у вас немає петельки. - Ну, хоча б за капюшон! - Не повішу: у вас немає петельки! - Ну, зараз же спектакль почнеться. - Не почнеться: он сидять актори і всі пришивають петельки. Українські анекдоти
– Для чого вам парасоля? – А раптом дощ. – Я вперше бачу людину, яка боїться дощу у приміщенні. – А я й не боюся. В мене ж парасоля.