Стоят две девятиэтажки напротив. Один сосед орет другому: — Миша! У тебя когда день рождения? — В мае. А че? — Я тебе шторы подарю. А то весь дом видит как у тебя жена делает минет. — А у тебя когда? — В июне. А че? — Я тебе бинокль подарю, чтоб ты видел чья это жена.
Идет зайчик по лесу, увидел белочку и влюбился. - Белочка, давай сойдемся? - Ну, давай. Живут они счастливо, а вот детей у них никак не получается сделать. Зайчик говорит: - Это, наверное, потому что я зайчик, а ты белочка. - Наверное. - Пойдем у совы совета спросим, она мудрая. Пришли к сове. Зайчик говорит: - Сова, вот живем мы вместе, любим друг друга, а вот детей нет. Это, наверное, потому что я зайчик, она белочка. - Да вы ОХ@ЕЛИ что ли? Это потому что ты мальчик, и она мальчик!!!
Мы с женой в спальне, раннее-раннее утро... Вдруг на кухне звяканье не то вилок, не то бокалов - понятно, кошка залезла на стол. Что конечно наказуемо. Ну, я неохотно подрываюсь и бегу на кухню. А это три комнаты по коридору с поворотом. Жена прикрикнула в догонку: - Поймаешь - от**зди эту суку! Не знаю, что подумала тёща, но по кухне она п**дец как заметалась..
Парень с девушкой занимаются сексом в позе 69. Парень спрашивает: - Милая ты знаешь сколько метров Эйфелева Башня? - Нет дорогой. - 355 метров,дорогая. А сколько болтиков и гаечек затрачено? - Нет дорогой. - 17 миллиардов. - Дорогой, ты у меня такой умный, сказала девушка, оторвавшись от своего занятия. - Да нет, просто у тебя из жопы кусок газеты торчит.
Старе, але най буде... «Стояв в Берліні на тротуарі і спостерігав, як до мене під'їзджає поліцейський. "Треба б прибрати від сюди цю машину, сер," - звернувся до мене поліцейський. "Навіщо? Вона, начебто, нікому не заважає ..." - сказав я. Поліцейський зліз з мотоцикла, мовчки дістав квитанції, виписав на одній штраф на 100 €, і дивлячись мені в очі, засунув її під двірник. "Негідник ..." - сказав я. Коп відірвав ще одну квитанцію на 100 € і так само мовчки засунув її під двірник. Я назвав його фашистом. Він виконав з квитанцією все теж ... Так тривало хвилин 15, поки у нього не скінчилися квитанції. Він сів на мотоцикл і поїхав ... Йому було пофіг ... Я знизав плечима, повернувся і пішов геть. Мені теж було пофіг. Це була не моя машина, а якогось московита..."
Літо. Спека. Поліцейський відділок села Великі Синяки. В кабінеті сонце, пилюка, сонні мухи, поліцейський Олег Мишкоріз, дядь Петя і дядь Гриша. Поліцейський Олег Мишкоріз: - Так… Минулого тижня ви здали російського танка. - Так точно. - Сказали, шо останній. - Крайній. - Ладно, крайній. - Одного танка ви оставили собі. НАшо? - На картоплю. - На шО?! - Для городу. Ми договорилися з генералом. - З яким генералом? - Залужним. - З ким?! - Осьо у нас бумага є. Дістають складений папір. Олег Мишкоріз бере в руки і читає: - …Збройних Сил України… Петру Логвиненку і Григорію Бориспольцю … танк у тимчасове користування… Підпис, печатка… Олег Мишкоріз мовчки дивиться на дядь Петю і дядь Гришу. Ті мовчки сидять. - Ну, допустім. Допустім, на картоплю! Дядь Петя, от скажіть мені, откуда у вас цього тижня в дворі з*явився ще один танк? - …Вродило. - А минулого місяця 3 танки здали – теж вродило? - Ні. То спецоперація нашого блокпоста. - Яка спецоперація?! - Секретна. - А 2 м0₴к@лі, які у вас в сараї, - теж зі спецоперації? - Нє. То Надька підібрала. Ходили в лісопосадці грязні, миршаві. Надька пожаліла, пригнала до хати. Разом з танком. На обмін підуть. - Тім болєє, вона теж собі танка хотіла. - НАшо? - У Фору їздить. - Ви здіваєтесь?! - Ніт. - Так. У мене нєрви із-за вас ні к чорту. Танка треба здать - Хто Надьці скаже? Дядь Петя і дядь Гриша мовчки дивляться на Олега. - Я - нє. - Отож. Хай поки буде 2. Світлана Яремчук
- Мамо, мамо, там у лісі голі люди бігають! - Та то синку, якісь дикі люди. - Ага, тьотя може й дика, а от тато - наш!..
Бабуся покарала, тобто всього лиш насварила, внучку – дівчинку 3–4 років... ще й поставила в кут. Стоїть мала в кутку, шморгає носом і хлипає... Аж раптом підходить дідусь, для якого внучка миліша за весь світ. І навмисне строго питається: – Що, баба образила? Зараз я піду і вуха їй повідриваю! І для більшої переконливості ще й тупнув ногою. – Со, п'явда повідливаєс? – не повірила мала, але грізний і насуплений погляд дідуся розвіяв у неї останні сумніви. Внучка для порядку ще два-три рази шморгнула носом, після чого витерлася рукавом і запиталася: – А її кульцики, мені віддась? ( С)
В Израильском кнессете поставили на обсуждение проблему: почему евреи отвечают вопросом на вопрос? В итоге вынесено постановление - "а почему бы и нет?"
Курсы русского языка для иностранных туристов, посещающих Россию: "Сэр! Не могли бы Вы подсказать, где в приведенном примере "Слышь! Плесни еще водки - душа горит!" необходимо поставить неопределенный артикль "бля"?"
- На кухні почав текти кран. Я пішов на базар, купив сім ключів. Почав ремонтувати, відірвав шланг. Пішов на базар. Кажу: - Мені потрібен шланг - Мамка-мамка? Мамка-папка? - Ну… у нас традиційна сім’я, є мамка і є папка. - Ти ІТ-ішник? Ось тобі номер Гріші. Прийшов Гріша з газовим ключем і мотком паклі. Подивився на шланг, який я купив, поцокав язиком. І газовим ключем та паклею з мамки зробив папку. За 10 хв все поремонтував. Я запитую: - Що з мене? - Давай мені оті сім ключів і наступного разу просто передзвони Іншого разу щось сталося з електропроводкою. Телефоную: - Гріша, може Ви знаєте якогось електрика? - Щас порішаємо Через пару хвилин дзвінок в двері. Там стоїть Гріша… з газовим ключем і мотком паклі. Зайшов в хату, подивися, каже: - Ну я тут нічого не зроблю… хіба в тебе була б отвьортка. Я пішов на базар, купив отвьортку. За той час Гріша, газовим ключем і паклею, поремонтував електропроводку. Запитую: - Що з мене? - Давай отвьортку. Якщо шось - дзвони Десь минулого тижня почалися проблеми з каналізацією. Дзвоню: - Гріша, тут така ситуація - Чекай. Я не знаю коли зможу прийти, бо тут з гавном розбираюсь - В когось каналізація потекла? - Нє. Я зараз в ЗСУ, воюю з орками І якщо він, з газовим ключем і паклею, зробив ото всьо, то я собі уявляю Грішу з автоматом. І я впевнений, що в нас все буде добре. Дякую ЗСУ! (С)
Останній партизан УПА, старезний дід, вийшов з лісу, придибав в своє село, розшукав якихось молодих родичів і питається:" Хлопці, а де теперечка лінія фронту?" - " Та на Донбасі.." - " О, то справи йдуть нічого!"