2 год · ДЛЯ НАСТРОЮ ! Чергування. Глуха зимова ніч після метушливого дня. Три години після півночі. Добре підігріті друзі привезли хвацького, і настільки ж теплого «братка», прямо з гучної вечірки. Крутий, весь в ланцюгах і татуюваннях «браток», який звик, щоб його красиво обслуговували, скаржиться на животик. Поводиться потворно: куражиться, грубіянить, лається, харкає на підлогу, закидає ноги прямо на стіл. Через півгодини – медсестра на межі слізної істерики, я на грані буйного божевілля. Дзвонимо хірургам. Чергує лікар Женя. Досьє Лікаря Жені: »Лікар Женя, 29 років, хірург, розлучений. Зріст 180 см., Вага 120 кг. »Статура: ДУЖЕ міцна. »Стрижка: під нуль. »Очі: блакитні, погляд важкий, але добрий. »Захоплення: важка атлетика, пише вірші, пісні, грає на гітарі, голос приємний, слух абсолютний. »Характер: спокійний, врівноважений, надійний товариш, доброї душі людина. Далі зі слів лікаря Жені: “Прийшов з операції. Замучився в дошку. Добрів в кабінет, звалився на кушетку, і моментально відключився. Оглушливий тріск телефону у темряві. Схопився на прямі ноги. «Хірурга – в приймальне, терміново» !!! Знайшов в темряві стетоскоп, повісив його на шию, і на автопілоті відправився в оглядову. Відчиняються двері, і лікар Женя влітає в приймальне. Зупиняється навпроти «клієнта» і хрипким зі сну басом запитує: – На що скаржитесь? «Браток» змінюється в обличчі, посмішка сповзає з його яскраво-червоного обличчя: – Та нічого, лікарю, вибачте, вже все пройшло. «Браток» одягається, набуває зовсім пристойний вигляд і бочком-бочком, по стінці пробирається до виходу: – Вибачте за турботу, до побачення! «Брателла» зникає за дверима, з вулиці доноситься гуркіт мотору. Всі здивовано дивляться один на одного, потім на Женю. Персонал хапається за животи і починає дружно реготати і показувати пальцем на лікаря… Лікар Женя: в понівеченому хірургічному костюмі, з пом’ятою мордою і налитими кров’ю очима. На міцній шиї, висить товстий, в палець, ланцюжок з образом Миколи Чудотворця і … кип’ятильник !!!
Еротика і будні в шкільних творах ( уривки з учнівських творів, добірка ) • Двадцять років боги заважали Одіссею повернутися додому з-під стін Трої. Принаймні так він пояснював дружині. • Гайдамаки накопичили велику потенцію і вилили її на всю нинішню Черкащину. • Після війни країна почала відновлювати розруху. • Навколо було тихо, наче всі вимерли. Яка краса! • Армія бігла, а попереду біг Наполеон, втрачаючи свою честь щохвилини. • Перші залізниці допомагали людям потрапити в ще необділані ними місця. • У двір в'їхали двоє коней. Це були сини Тараса Бульби. • У Тараса Бульби було два сини: один Остап, другий Бендер. • З творів Панаса Мирного селяни довідалися, як їм погано живеться. • На березі річки доярка доїла корову, а у воді відбивалося все навпаки. • Влітку ми з пацанами ходили в похід з ночівлею, і з собою взяли тільки необхідне: картоплю, намет і Марію Іванівну. • Селянин був заможний: він мав свиней і дружину. • Шовковисті, біляві локони вибивалися з під її мереживного фартуха. • У цій ось позі їх і побачила няня. Побачивши, що вони довго цілуються, няня до них приєдналася. • Автор зробив героїню свого роману матір'ю. • Юнаки працювали день і ніч, не покладаючи рук, не встаючи з ліжка. • Кобила подивилася на візника через плече і заіржала нелюдським голосом. • Хлопчик зайшов до кімнати, опустив голову, і так стояв – униз головою. • Сидить дівчина на камінчику, а в заду у неї темний ліс чорніє. • Він брав одеколон і душив клієнта. • Мова автора багата і калорійна. • Здавалося б, усе вже позаду – мука, смерть, але тут доля підготувала йому ще один удар. • Коли здоров'я відмовило, йому все ж довелося лягти в ліжко, але і тут він знайшов собі роботу. • Що це за суспільство, у якого таке дно, члени якого опускаються так низько? • На ялинці висіли вогники, Дід Мороз і Снігуронька. 19 год
Наш малий до 3 рочків не дуже розмовляв. Є такі діти, що в 3 вже довгі вірші шпарять, а цей окремі слова. Але все розумів і спілкування було. Син з ним розмовляв виключно українською. І ось він почав: "це моє", "а де мені?" і таке інше) Досить смішно було слухати іноді) Нове слово - на сестричку сказав "мукака". Ми думали що ж це, а виявилось "макака")) Ну вона то на голові стоїть, то по канату лізе (дома стадіон з 9 снарядів), то на резинках вниз головою висить) Отож бо мукака.
я малий часто жив у селі - у діда з бабою... вони були україномовними, весь час чимось зайняті... не пригадую, щоб хтось мене спеціально вчив, просто розмовляли... задовольняли мою цікавість... ну і років у 5 вже вмів читати-рахувати... два плюс три дорівнює п'ять... усе зрозуміло! потім, коли приймали у російськомовну школу... не міг зрозуміти - чому треба казати "равно" замість "дорівнює"
Той брат наступного разу буде мати обережність і чемність, як буде в гостях - це якщо захоче коли-небудь в гості) Скоріш за все сракою буде думати перед тим як їхати, і залишатиметься вдома))
І не кажіть куме, а бджоли то гарна річ! Я в цьому році собі завів. - І шо? Скільки меду викачали куме? - Та меду я ще не бачив, а тещу вони вже тричі кусали. Хоче поїхати від нас...
Муж с женой занимаются любовью (раком). Жена хочет разнообразия: - А давай как будто под дождем – возьми лейку и поливай мне спину. Муж поливает ее и занимается делом... - Ну как так, дождь идет, а молнии нет. Муж подвигает торшер и одной рукой дергает веревку, второй поливает из лейки... - Грома не хватает, тащи таз. Муж одной рукой дергает веревку, второй поливает из лейки, ногой стучит в таз... Затем бросает все и орет: - Да кто же, бл*ть, е*ётся в такую погоду!
Упал наркоман с девятого этажа, встал и отряхивается. Тут подбегают люди и спрашивают: — Что случилось? Он им отвечает: — А х%й знает, сам только подошел!
Вовочка маме: - Ма, а откуда я взялся? - Аист тя сына принес. Вовочка с неудовольствием глядя на отца: - Значит мамы, 2-х соседок и тети Зины тебе мало. Аистов потр@хиваем?
Вовочку на уроке зоологии учитель спрашивает: - Определи по яйцу название птицы. - Hе знаю! - А это? - Hе знаю! - А это? - Да не знаю я!!!! - Безобразно плохо мальчик! Как твоя фамилия? Сдергивая трусы: - Определи по яйцам!!!
Наркоман выходит на крыльцо своего дома, видит под ногами улитку, поднимает её, разглядывает и бросает в соседский сад. Через год тот же наркоман выходит на то же крыльцо и видит под ногами ту же самую улитку, поднимает её, разглядывает, бросает её в тот же соседский сад и говорит: - Зае@ала!
Звонит мужик с глубокого похмела своему корешу: — Вася, мы вчера пиво пили? — Пили. — А водку пили? — Пили. — а коньяк? — Пили. — А ракетное топливо пили? — Пили. — А ты ср*ть еще не ходил? — Нет! ? — Вася, не ходи, я из Токио звоню