Заходять у ганделик три математики. Бармен питає: - Пиво всі будуть? Перший каже: - Не знаю. Другий каже: - Не знаю. Третій каже: - Всі будемо.
Чого на жаль? Мудрість: "Щастя - це гарне здоров'я та погана пам'ять". А я от пам'ятаю все. І це погано.
Потрапляє чоловік на той світ і зустрічає його чорт: - Ну що чоловіче, в пекло ти потрапив. Тільки ти не переживай сильно. У нас тут не так вже й погано! Ось ти в житті палив? Той опускає очі: - Так, палив. - Ну значить, по понеділках для тебе буде свято. Це у нас день паління. Вибір - величезний, від люльки і тютюну до дорогих сигар і кальяну. Куримо весь понеділок, до пізньої ночі. І астма і рак не страшні - адже ти вже помер! А випити ти любив? Чоловік опускає голову: - Не без цього. - У-у! Тоді готуйся до свят по вівторках! Ми п'ємо весь день, з самого ранку, від пива і легких вин до самих міцних напоїв: самогону і спирту. І плювати на печінку: адже ти вже помер! А як щодо наркотиків? - Та, бувало! - Що ж, повеселишся по середах! У нас це день наркотиків, від найлегших, до геро@ну і важкої синтетики. Хочеш - колись, хочеш - кури, і не бійся ні ломки, ні передозу, ні поліції - адже ти вже помер! А з жінками? Чоловік пожвавлюється: - А як же! - Тоді відірвешся по четвергах! Це у нас день повального cекcу. Справа в тому, що жінок в пеклі в 10 разів більше, ніж чоловіків, і у тебе буде супервибір! А про сифіліс там і різні венеричні навіть не згадуй - адже ти вже помер! А з чоловіками ти як? Чоловік ошелешено: - Ні, ви що! - Та-ак ... А ось по п'ятницях тобі у нас не сподобається!
Дзвінок о 2 годині ночі до ветеринара: - Алло, ветеринар? - Так! У вас щось термінове? - Звісно! Тут на даху кіт займається любов'ю з кішкою і моторошно нявкає — неможливо спати! - Запросіть кота до телефону! - Ви думаєте, він від цього припинить займатися любов'ю? - Ну я ж припинив!
Мусет вже було, але най...) Зустрічаються гуцул і пані у великому місті. – О, шановний, який у вас великий капелюх! – Пані, це гуцульський капелюх, я родом з Карпат, у нас гуцулів – все велике! – А яка у вас велика сокира! – Пані, це не сокира, а бартка. Як я вже казав, я із Карпат, у нас гуцулів – все велике. Пані спокусилася… Через кілька хвилин, обтрушуючи спідницю: – А ще казав, що “з Карпат”… – Пані, вибачте, але я ж не знав, що ви теж з Карпат!