До кішечки запросили ветеринара. Той приїхав та питає, що її турбує. Хазяйка каже, що в кішечки роздуло живіт. Ветеринар оглянув її та каже, - Вона ж у вас вагітна. Хазяйка з обуренням - Докторе, вона нікуди не виходить з квартири, це абсолютно виключено! І тут з кімнати виходить здоровенний котяря, з великими яйцями. Ветеринар вказує на нього -- О, а оце що таке? -- Докторе, це ж її брат.
Сперечаються коти, хто з них найбільш лінивий. Один каже: -- Мені хазяйка купляє та ставить усяку коштовну котячу їжу, але я не можу навїть піднятися та зжерти її. Інший каже: -- В мене сусідські кішки, три штуки, навесні лягають переді мною та кличуть мене, а мені ліньки до них навіть підійти. Третій каже: -- А чули вчора, як котяра вищав на усе подвір'я? Так ото був я - всівся собі на яйця та лінився піднятися.
Було іще за совка, приїздить чоловік до Москви, на вокзалі сідає у таксі. Таксист йому - "Куди іхати?" Чоловік - "Двавай у Принцип". Таксист - "а де це - той Принцип?" Чоловік - "Та я не знаю. Кум приїхав, казав - у москві в магазинах ніхера нічого нема, але у принципі все купити можна".
дітей аж двоє, а чий він син - обговорювати не буду)) останній мій приїзд на її ювілей мені не сподобався, так що більше не поїду - я казала. А чого ви анекдоти до мене тулите? Це усього лише анекдот. А життя - воно гірше за будь-який анекдот.
На ЗУ є культ баби, і культ бульби - як я узнала на форумі. В мене такого нема. Моя мати, царство їй небесне, була вихована і освічена жінка, і не лізла зі своїм культом ні в моє особисте життя, ні в моє життя як таке..Я їй за це дуже вдячна була, і мені її страшенно бракує. А от чоловікову мати, що ганяє свою доньку(мою золовку), якій за 60 років по трьох горОдах та каже, що в ній було 3 корови в її віці - я не розумію і хочу бути від неї якнайдалі. Чоловік - як сам хоче. Зрештою, вважаю її роботящою людиною, навіть унікальною, але вона багато на себе бере. Як заїздить свою доньку- та вже зараз падає без свідомості - хто буде її горОди порати, коз пасти і доїти? В нас свої чверть гектару - з іншої сторони Харкова, за 120км. І ще поробити треба.
Нічого я до вас не тулю, я просто вибудовую логічний ланцюжок ))) Якщо ваш чоловік син курви - значить і його діти мають специфічну спадковість; До речі, ви мусет і самі також є свекрухою і тещею, нє? Але в анекдоті /як і в казці/ є тлущ; Слово має вагу (с) А життя - воно не гірше, воно цікавіше і складніше за будь-який анекдот. Кожний має те, чого він вартує і чого бажає іншим;
Точно. Я знаю, що вартую від неї більшого)) Я і їй бажаю жити до ста років, але не ганяти Таньку як оту сидорову козу. Бо мені доглядати потім бабу ніяк, в мене куча малих і чверть гектара) І робота. А здоров'я вже так собі. Я вже казала якось: треба дбати тіло - душа і без того безсмертна...А я почала сходити з дистанції.
Я сама і свекруха і теща, так. Можу сказати: зять в мене такий, що я сама за такого ніколи б не вийшла. Але доньці не заважала. І просила терпіти, поки малий хоч в школу піде... Свекруха я така, що від мене невістка ніколи не чула відмови. Далі буде видно. Головне від невістки - діти. Якщо родить та добра мати і хазяйка - то і добре. Від неї університетів мені не потрібно. Проста дівчина, з пригороду, красива, діти красиві, закінчила дизайнерський коледж, ми їй японську машинку купили - шиє. Квартиру віддали бабусину. А що треба? Чоловік заробляє - вона готує, за дітьми дивиться. А зять "шозйоговзять" заробляє собі тільки на пиво. Треба родину утримувати, а на що - жінка? на 2-х роботах ішачить. Не давав грошей поки жили, зараз аліментів не дає. Зато "изображает из себя мужчину". Вона не залишиться сама, бо красива і розумна, а все ж таки маю надію, що краще її дитині рідний татко. Любить його.