У школі: -- Віталій, ким будеш, коли виростеш? -- Я одружуся та буду купляти дружині шуби, коштовні прикраси, водити її по ресторанах та куплю їй остнанню марку Ферарі. -- Молодець, Віталій, сідай. А ти, Вовочко, ким будеш? -- Ну, спочатку я хотів бути космонавтом. Але тепер бажаю бути дружиною Віталія
Син розповів. Можливо, анекдот старий, але я раніше не чув. Грабіжник перестріває вночі перехожого: - Ану, давай кашельок. - Кахи-кахи!
Згідно зі статистикою МОЗ у маршрутних таксі на одного такого, що чхнув, припадає десятеро тих, що від того обісралися.
[Об'ява на сайті work .ua:] Запрошуємо досвідченого юриста. Основна вимога до кандидата - мати кваліфікацію звільнити попереднього юриста. [Рік згодом, там же:] Запрошуємо досвідченого юриста. Основна вимога до кандидата - мати кваліфікацію звільнити двох попередніх юристів.
Чоловік повернувся з корпоратива дуже пізно, увірвався до хати та волає -- Людо!!! Мершій мені ведро - буду ригати!!! Люда підставляє та тримає ведро. Чоловік замислюється. Люда: -- Давай ригай! -- Ні, каже, не буду. Концепція помінялася - я обісравсь
На прийомі в лікаря: -- Доктор. У мене дуже делікатна проблема. -- Слухаю Вас дуже уважно. -- Доктор. В мене яйця.. одне висить нижче другого. -- Що ж, подивимось.. [Мацає та зважує у пацієнта причину жалоби] -- Хм. Дійсно, одне нижче іншого... А воно Вам заважає? -- Ані грама не заважає! -- Так у чому ж проблема, делікатна? -- Доктор! Неохайненько ж
Одесса, Привоз. В мясной павильон входит женщина, нагруженная сумками, останавливается у свиной головы, пристально смотрит и выдает: "Тьфу-ты, забыла мужу сигарет купить!"