Приходить чоловік додому, відкриває шафу, а там такий кволенький, голий чоловічок стоїть. Ну чоловік і питає: - Галю, хто це? - Це Вася. Чоловік нам'яв цьому Васі боки і спустив зі сходів. Через деякий час приходить додому відкриває шафу, а там знову Вася. Чоловік знову побив його і спустив зі сходів. Минув ще якийсь час. Чоловік приходить додому, відкриває шафу, а там стоїть величезний такий мужик. Чоловік закриває дверцята, підпирає їх спиною і жалібно запитує: - Галююю!!!!... а де Вася? !!
Галя вийшла на інший рівень - зробила собі пластичну операцію на обличчі. І така щаслива. У крамниці питає в продавщиці - от як гадаєте, скільки мені років? Ta каже - мабуть, під тридцять. -- А от і ні! Мені 46! У перукарні - питає в перукарки - як гадаєте, скільки мені років? Та придивилась і каже - двадцять шість? -- А от і ні! Мені 46! Йде щаслива до ресторану. Замовляє поїсти та межи іншим питає офіціанта - вгадайте, скільки мені років? Той - Вам.. двадцять три..? -- Ні! Мені 46 років! Поїла, залишила чайові та пішла чекати автобусу. На зупинці стоїть якийсь дядько. Побалакала із ним, а потім питає - Зможете сказати, скільки мені років? Той каже - Зможу! Але для того мені треба помацати Вас за груди, так я завжди роблю. Ну, нема чого робити, каже - мацайте. Дядько замислено кілька хвилин мацав а потім впевнено каже: Вік 46 років. Тітка здивовано питає - І Ви оце по моїх грудях визначили??? -- Та ні, як таке можна, по грудях.. Просто у ресторані почув
Можливо, анекдот бородатий, але я почув, і мені сподобався. Коли слюсар-сантехнік Сидоров взнав, що його син зайняв перше місце на обласній олімпіаді з математики, він пішов до свого сусіди Ізі Цімермана і мовчки натовк йому морду.
Я також не відразу. Розповіли на прощання, коли я стояв у дверях (анекдот був доречний), я зрозумів по-своєму, потім дійшов до ліфта і почав сміятися. Щоправда, до ліфта було кроків п"ять.
Я спочатку подумав, що Ізя Цімерман займався з сином Сидорова математикою, але Сидоров був проти того, тому що хотів, щоб Сидоров молодший став сантехніком і заробляв більше, ніж викладач математики в школі. Але відповідь неправильна. Каюсь, мені соромно за такий хід думок. Але через кілька секунд я зрозумів, у чому суть цього анекдоту. Дійсно, анекдот тонкий. Тому, коли спускався ліфтом, весь час сміявся.
Як і здібності до музики, музичний слух. Анекдот може мати варіації. Наприклад, перше місце по області по класу скрипки.
До трамваю заходить негр з саксофоном у футлярі. На задніх сидіннях сидять двое, один іншому каже - а ти ніколи не замислювався, як же ж так- як єврей так неодмінно зі скрипочкою?
Одразу згадуються всі Перельмани - математики та фізики) Мати Григорія Перельмана була вчителем математики) Так що Сидоров ніяк не міг повірити в те, що в нього народився геніальний в математиці хлопчик, мабуть то в Ізі народився, сусід же ж, таке буває по сусідству))
Зате Сидорову не можна відмовити в наявності логічного мислення. Причинно-наслідкові зв"язки (імплікація, якщо попростіше).
Коли ваш босс, погано виконує свою задачу, то згадайте цей прекрасний анекдот. Заходять якось до Гітлера, його фельд-генерали так кажуть:"Май фюрер в нас закінчується пальне, в нас мерзнуть танки, ми не знаємо куди йти тому вбиваємо коней, щоб орієнтуватись на місцевості. Май фюрер, що нам робити?" На що фюрер спокійно відповідає:"Все нормально, продовжуйте мені подобається".