Пані зупиняє автівку - Прошу пана, підвезіть до міста. Правда, я не маю грошей, але то якось буде... - Та вже добре, сідайте. Але зніміть босоніжки. - А чому? - Та я недавно підвозив таку паню як ви. То вона своїми шпильками в машині всю стелю пообдирала...
Десь в Карпатах на полонині зустрілися дві гуцулки і стали собі до бесіди. Одна і каже: – Слухай, Ксеню, зустрічаюся з двома легінями… І ніяк не відаю – котрого маю вибрати! – А шо ж тобі серце підказує? – Та йой, серце ми підказує, аби-м припинила то вар’ятство. Бо муж як взнає, то ми заб’є!..
В советской школе учительница говорит детям: "Бога нет, так что можете смело показывать фиги в небо"./ Все дети показывают фиги, кроме Мойши./ Учительница спрашивает: "Мойша, а ты почему фиги не показываешь в небо?"/ Мойша отвечает: "Если нет Бога, зачем ему фиги показывать? А если есть, зачем портить отношения?"
От тому тоті мойші і правлять світом; А @medwedo berlogsoni над вірою і релігією ізгаляєтца, а потім каже - "щось з бамбуком не получаєтся... У мене все гавкнулося. Немає умов." Думай - те!
згадала, як ми раз з Києва їхали на весілля в Таращу, де "хлопці найкращі") Картина маслом: йде по вулиці кагала дівчат з квітами, і веселиться, питаючи у тіточок біля кожного двору: "Невісток не треба?")) Ті кивали "треба, треба!"
А короновірус?? Мруть як мухи навіть лікарі, їм на лікування всім відділенням гроші збирають. Це, звісно, не до теми анекдотів. Не дай бог.