Очень совестливый продавец фальшивых дипломов при продаже задает покупателю несколько вопросов по специальности.
Как только моя жена родила, я спросил у доктора: «Когда мы сможем заняться сексом?» Подмигнув мне, он ответил: «Через десять минут у меня заканчивается дежурство, увидимся на парковке».
У фірму вриваються молодики зі зброєю і в масках: - Усім лежати, це пограбування! Головбух опускається на підлогу і бурмоче: - Спасибі! От пощастило, тепер-то все спишемо!
Почався ранок у колгоспі- @Gyppsy скабрезних картинок про фауну натулив(про кожанів і півня). Добрий ранок
Доброго ранку! Зі святом вас, Аня! зі ну, якщо кажани ще трошки скабрезні, то яким боком до скабрезності картинка про півня?
та не треба, про півня ще крутіше замес І вас з святом! Тепер бачу, що свято. Ми поки прокинулись товариш чоловіка вже весняні квіти мені приніс. Запах чудово-весняний. "Що може бути краще друзів? Тільки їх жони"- це казав ще Людовик 14. Не подумайте поганого.
Про "дам і не дам" і звідки беруться анекдоти))) Було це годину назад Йду з відправи, по сусідству якраз продавщиця відкриває магазин Кричить на весь писок: - Ігор, заходи, вчора привезли Львівське "Великоднє"! Я - Та я не маю грошей! Вона - А хто говорить за гроші? Я тобі і без грошей дам! Я: - А як мені не стане? Вона: - Ну то будеш винен, або відробиш на городі! Короче, я таки вступив. Треба буде під вечір занести гроші))) зі А пиво так собі... во, якраз другу фляшку починаю) Зате копчена риба файна, хоч і товстолобик. Чоловік тої продавщиці сам вудить і в магазі продає потихенько; ззі А продавщиця - чисто Одарка з пропалої грамоти))) View: https://youtu.be/3SnQmBouRwY?t=17
Поперло при весні...) Чоловік купив на ярмарку дві гуски, відро, ковадло, а потім ще двох курей задешево. Йде додому, а назустріч жінка: – Підкажіть, як до села пройти? – Ідіть зі мною, я покажу. Тільки давайте через ліс, так ближче. – Ну, звичайно, а то я вас, хлопів, не знаю! Тільки зайдемо в ліс, так де-небудь мене до дерева і прикладешся… – Та ви що, жіночко? Бачите, скільки у мене живності в руках? Як я зможу? – Та дуже просто! Гусей накриєш відром, а зверху – ковадло. – А курей я куди подіну? – Ну, добре, курей і я можу потримати. © shlyahta не працює І Вам бажаємо файно жити і не працювати важко!