Був один чоловік у відрядженні в Одесі, і в нього зупинився годинник. Почав він шукати годинникову майстерню, та нарешті побачив на стіні поряд з якоюсь вітриною великого годинника. Гадаючи, що то майстерня, приїжджий зайшов туди та запитав у чоловіка за стійкою: -- "В мене 'Слава', щось нейдуть - глянете?" Той дивиться на нього з нерозумінням та відповідає: -- "Шановний, ми не робимо годинники". -- "Дивно.. А що ж ви тут робите?". -- "Нічого дивного - ми тут робимо обрізання". -- "А чому ж тоді у вас над входом висить отой великий годинник??"... -- "Нє, ну я вас благаю - а що би ви бажали, щоби там висіло???"
Зібралися два куми... закололи кабанчика... свіжина... Наготували, все як положено... - Ну, куме, за що вип'ємо? - Ясна річ, за здоров'я! - Знаєте, куме, кабанчик он здоровий був... і що це йому - допомогло? Вип'ємо краще за удачу...
Пpoїжджaє вoдій нa чepвoнe світлo і нapивaється нa ДАЇшників. Πідходить до нього сеpжaнт. - Документи? - Немa. - Πpава? - Немa. - Дихніть! - Я бухий! - Зараз я капітана пoкличу, хай він вирішує що з тобою робити, попав ти чоловіче! Πідходить Капітан: - Πpава? - Ось. - Докумeнти? - Оcь. - Дихніть! - "Дихнув ..." Капітан в здивуванні: - А шo мeні cepжант cказав, щo ви п'яні і без дoкументів?! - Та він ще вам заpаз pозкаже, що я нa чеpвоний пpоїхaв! Андрей Парфенов · 5 год
Я коли їхала на курорт, мені мій Василь сказав: зрадиш - уб*ю! — І шо? — Шо, шо....Приїду додому — вмру... (с)
А я ніяк не сумувала, Коли спішила під вінець. Тоді моя рідня кричала: " У нас товар, а вам - пі*ець!"
Як кажуть: "Чоловік із Марса, а жінка з Венери". Так ось, Венера — єдина планета, яка обертається проти годинникової стрілки. Ось тут я і задумався про жіночу логіку.
- Ти знаєш, Миколо, я весь час шукаю сенс життя і ніяк не можу його знайти. - А в холодильнику немає? - Ні. - Значить, ми його вчора допили!
- Сонечко, я чула ти їздила відпочивати на Південь? - Таки так! - І скільки там зараз коштує відпочинок? - Ну, це дивлячись як ти будеш відпочивати: якщо скромно, то 30 тисяч, а якщо не скромно, то ще 50 тисяч додому привезеш!