В повній темноті сидять два кума і розпивають пляшку. І тут один з них каже: - Куме, а чому ви собі наливаєте більше ніж мені? - Ну ж темно, звідки ви, куме, знаєте? - Розумієте, куме, ви собі наливаєте буль-буль-буль- буль. А мені лише буль -буль.
- Скажіть, Лейбович, чи правда, що ви відкрили шикарний ресторан? - Таки да. - І у вас дійсно подають котлети з рябчика? - Чому ні? - Та ні, не вірю. Скільки того рябчика... - Ну ... ми додаємо туди трошки конини. - В якій пропорції? - Все по-чесному, один до одного. Один рябчик - один кінь.
Зять приходить додому. Теща зняла з нього куртку, принесла тапочки, накидала вареників, наляла сто грам. Зять думає, щось тут не так... Кидає один вареник коту. Кіт з'їдає і падає лапами вверх. Він: - Ах ти ж така сяка, отруїти мене надумала! І хрясь тещу сковорідкою. Кіт встає: - Надурив, надурив!
Підходе дівчина до хлопця: Вона: Молодий чоловіче, можна з вами познайомитись? Він: Лебідь з лайном не знайомится Вона: Ну, я полетіла тоді.. Він: Коли лопатой підкинуть, тоді й полетиш!
Жінка знайшла забутий чоловіком телефон та почала передивлятися його "контакти". Читає - "Моя люба". Обурена телефонує за тим номером, та їй відповідає чоловікова матуся. Читає далі - "Моя ніжна". Тремтячими руками дзвонить за тим номером, та слухавку бере чоловікова сестра. Далі йде - "Моя солодка коханка". У шоці телефонує - ііі .. дзвонить мобільний телефон у її сумочці. Розчулена, вона зустрічає чоловіка смачною вечерею, далі ніч кохання і таке інше.. А за тиждень чоловік пішов від неї. До тієї, чий номер в його телефоні у "контактах" був підписаний як "Толян електрик"
В кацапа беруть інтерв'ю: -- Як особисто на Вас вплинули економічні санкції від міжнародної спільноти? -- Вплинули дуже позитивно!! Завод наш збанкрутував, мене звільнили та я розпочав нове життя- відкрив власний бізнес. В мене тепер бордель. -- Оо! Бордель.. І які розцінки у Вашому борделі? -- Розцінки дуже демократичні - орал тисяча рублєй, анал - дві тісячі. -- Хм.. Дуже. Дуже демократично.. Ну а, скажімо, класика?.. -- А ось класики наразі немає. Підприємство поки що мале, працюю сам
Іду лісом. Дощ, вітер, темно. Замерз весь. Дивлюся — машина стоїть. Підходжу, заглядаю у віконце — там нікого. Дверцята спробував — відчинено, ну я заліз і сиджу. Раптом машина поїхала. Я шокований. Машина їде, я з-заду сиджу, за кермом нікого. Тут рука якась волохата з’являється звідкись, кермо покрутила й зникла. У мене волосся заворушилося. Уже село видко, от уже дома перші. Тут машина зупиняється, в салон чоловік заглядає й каже: — А ти що це тут робиш?! — Та от, їду… — Нічого собі! Я штовхаю, а він, бля, їде! (с)
У парку культури та відпочинку відкрився новий атракціон. Назву має - "Нумо відгадай". Заходить гравець, кидає 50 гривень у прийомник і йому на голову щось - ляп! Гравець мацає те рукою, потім нюхає та зойкає: "Бляяя!! Та це ж гівно!!!" Металичний голос з динаміка промовляє: "Правільно. Ви угадалі. Прізовая ігра". I таке знову - ляп! ляп! ляп!
У кав'ярні сидить за столом людина - без смартфона, без ноутбука, просто п'є каву. Виглядає як психопат!
У кав'ярні сидить за столом людина,каву не п'є,музичку не слухає,крутить його чогось,хіба водою щось там запиває.Виглядає як Президент на Верховній Раді!
Зустрілися два куми: – Ну що, куме, повідайте, як ваші діли? – Та зле! – О, що ся стало ? – Та був їм вчора в поліклініці, уявляєте, тиск 120 на 80, і пульс 60. – Ну та це ж добре! Куме, чого ви ще нарікаєте? – Та розумієте, куме, молода, красива лікарка бере мене за руку, а в мене ні тиск, ні пульс не піднімаються! © shlyahta.com.ua
Жінка довго випрошувала чоловіка взяти її на полювання, поки не допекла його остаточно. І він її взяв… Приїжджають до лісу, чоловік дає їй рушницю і каже: – Ти стій тут і чекай, а я с другого боку лося на тебе гнати буду. Коли лось на тебе вискочить, ти стріляй, потім клич мене, і охораняй тушу поки я не прийду; тільки не йди с цього місця поки мене не дочекаєшся. Залишив хлоп жінку, а сам пішов на сусідню поляну с друзяками горілочку пити. Тільки розлили, тут стрільба, крики страшні,.. лемент пекельний… Прибігає чоловік до жінки і бачить: біля жінки туша якоїсь тварини лежить і якийсь чужий хлоп бігає і кричить: – Та твій це лось, твій, Господи Боже ти мій! Дай тільки сідло з нього зніму… © shlyahta.com.ua
Купив чоловік книжку з малюнками, назву мала - Кама-сутра. Почали по тій книжці із жінкою розучувати різні пози. Розучували-розучували, а далі пішли пози втрьох. Чоловік каже - треба нам третього. Жінка йому - можемо он сусіда покликати, якщо він погодиться. Йдуть до сусіда, показують йому книжку та запрошують третім. Той каже - Та я ж залюбки!! Ну, розучують пози втрьох. Час, другий, - коли сусіда обурений каже - Все, пішла вона, ота ваша камасутра - вже вісімнадцята поза, а я блін, усе члєн смокчу