...а на закінчення сказав: -Бєня,гроші за премію,які ти отримав,як голова конкурсної комісії олімпіади поверни в шкільну бухгалтерію,а той ваш фейковий папіряний диплом,як і свій диплом доктора математичних наук Харківського університету ім. Кернеса і Добкіна засунь собі в...сміттєве відро! Поняв,Бєня! І ще раз заїхав Бєні по-пиці! Международный скандал в Харькове: бизнесмен продавал липовые дипломы Оксфорда
Маленькая дочь спрашивает у матери: - Мама, а что такое феодал? - Ну это знатный вельможа Средневековья... - А-а-а... А что такое вельможа, знатный и Средневековье?
— Пап, а почему мою сестру зовут роза? — Твоя мама любит розы — А почему мен... — Больше никаких вопросов, Хуи
У сільську школу приїхала молода вчителька. На першому уроці вона каже: - Діти, запам'ятайте: Бога нема! Можете сміливо показувати фіги в небо. Всі діти почали дружно показувати фіги в небо. Тільки на задній парті тихо сидить Мойша і не показує . - Мойша, а ти чому фігу не показуэш? Бога адже немає! - Якщо там нікого немає, то кому показувати фігу? А якщо там хтось є, то навіщо псувати відносини? ...
- Чув’им куме, же ти ся вженив. - Айно! Жона в ня просто супер, і в постели, і на кухні! - А як она всьо встигає? -Нормально! Я юй на кухні постелив... _______________________________ - Куме, можете позичити сто гривень? - Та чого не можу? Вернуся з Парижа і позичу. - Та ви у Францію ся зобрали? - Я? І ни думав им! _______________________________ Отиць із сином ідут коло винного магазина. Син показує на людий: - Няньку, ко йсе? - Се ліниві, што не годні самі вино чинити. ________________________________ - Чоловіче, я тебе просила два гвозди у стіну забити! - Пак я забив! - Но, добре, а куди я по твойому типирь біглязь маю уключати? ________________________________ - Куме, перебачте ож насердив им вас... - Та йдіт знаєте куди! - І я туй принюс літер палинки... - Но подьте я вас обніму! ________________________________ Єден дохто поникався на хворого і каже: - Сього на операцію. Медсестра: - А што у нього? - Много гроши.
Тьоща і зять сідають обідати. Жона з кухні кричит: - Не їжте голубці, они ся сказили. Тьоща: - Што Марічка гойкала? Зять: - Казала, же я голубці не заслужив, аби м усі поклав вам.
Старинька сусідка перестріла Мигаля, коли ун ішов із школи і начала визвідовувати: - Як у тебе діла? - Нормально. - А як ти ся учиш? - Нормально. - А здоровля як? - Нормально. - А другі слова знаєш казати? - Няньо ня учив ож старим людям не мож казати "іди у гузицю".
- Де ж віднайти таку... сказав "у вогонь" - вона у вогонь... сказав "у воду" - вона у воду.... сказав " в ліжко" - вона в ліжко... ? - А нашо вона тобі така в ліжку - мокра і обгоріла?
Червона шапочка стукає в двері. Їй відчиняє Вовк. — Ой! А тут моя бабця жи-и-ла. Вовк колупаючись у зубах: — Ну, жила бабця, а тепер — офіс.
Даішник Петренко під Новий рік йде додому тепленький і бачить, як падає з вікна записочка. Читає: "Дід Мороз, любенький, принеси мені подаруночок - нову шапочку з шарфиком. Це коштує всього 60гривень". Даішник стоїть і думає: "А , може, насправді зробити хоч один гарний вчинок? А то тільки гроші скирдую". Пошукав по кишенях, знайшов 30гривень і пішов з ними до малого. Відчинили йому двері, він зайшов і каже: "Де тут малий? Йому Дід Мороз передав грошики на шапочку з шарфиком". Виходить дуже задоволений собою і бачить - знову записочка летить відтіля. Піднімає: "Дідусю, дякую за подарунок!Тільки більше не передавай через ментів, бо вони все половинять".
--МАМА, ЩО БАТЬКО ЗОВСІМ ИПАНУЛСЯ? БІГАЄ ПО ГОРОДУ З ІГРАШКОВИМ АВТОМАТОМ, У ВІЙНУ ГРАЄ, КРИЧИТЬ "МАСКАЛЯКУ НА ГИЛЯКУ!.". "СЛАВА БАНДЕРІ"!. ---ДОЧА, ПІДИ КРИКНИ ЙОМУ, ЩО ПОВІСТКУ ПРИНЕСЛИ. --КРИКНУЛА.ПРИКИНУВСЯ МЕРТВИМ.
Як показало недавнє соціологічне опитування ЮНЕСКО, три чверті росіян почуваються щасливими. А решта не п’є.
Бабушка, хотите сесть на мое место? — Спасибо, сынок, не отказалась бы. — Тогда не отходите, через три остановки я выхожу.